- 03 Mar 2007, 18:29
Sem kontaktiral Novo Mesto, ter jim prek mail-a poslal nekaj .jpg primerov PPP-ja glede špic. poklical me je eden od serviserjev in dejal da glede na to da se mi pojavi 1-2 taki špici na vajo je to sigurno posledica motenj, problem bi bil če bi jih bilo 10-20/vajo, rekel pa je da v primeru da se mi pojavijo dolgo-trajajoči prikazi hitrosti (npr 22km/h za več kot minuto) pa zadevo še vedno lahko pošljem na servis, sam sem bil deležen dosedaj dveh takih trajnejših špic, obe sta dosegli hitrost 22-24 km/h, za kakih 35-45 sekund, nato se hitrost ustali, namenoma sem po prvi doseženi zamenjal traso, druge špice sem bil deležen včeraj na stadionu, na atletski stezi, kjer sem se tolažil da zadevo lahko zbega le še kakšno elektromagnetno valovanje, no po 30 sekundah ko sem zadevo zagnal sem skočil za 35 sekund v tempo 2:46/km. Zadeva je torej očitno delikatna ali pa pokvarjena. imam pa vprašanje, če predpostavim, da je ura uredu, ali je za uporabnike del vsakdana, da podatke v programu ročno popravljajo, če pride do takšnih odstopanj, pri meni so te potrebe trenutno več ali manj redne. MihaPR je omenil da nasplošno nima težav, prav tako Primozs (sicer je omenil že popravila) a vseeno. Ali so te špice pri vama res tako redke, da se smatra da je vse OK, ali jih dejansko ni?
Lp, ZigaS

Lp, ZigaS