Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 Staša
... Bilo je davnega marca še v rajnki Jugoslaviji. Po cestah so se vozili fički, katrce, novi jugeci in stoenke ter nekaj golfov. Nulam na dinarskih bankovcih so bili že šteti dnevi. Berlinski zid je še bil na svojem mestu...

...Popoldne zazvoni telefonska številka 061 741 473. Glas na drugi strani nam razdeli nove funkcije: mami postane babi Viki, atka postane dedi Matija, komaj dober mesec že najstnica jaz postanem teta Staša. V Murski Soboti se rodi tamala Tamara...

...Nekaj mesecev kasneje prvi obisk. Punčka prevzame vso pozornost. Moje najstništvo trpi. Kopalnica dobi čudne vonjave, mamici od Tamare previdno rečem: "Kaj pa, če bi se vidve previjali kje drugje?"...

...Leto 1991. Tamara se preseli v Logatec. Vojna za Slovenijo. Tamara govori prve besede, stavke, zabava nas. Še isto leto se vpiše v krščanski (!) vrtec, kjer jo teta Mira nauči zdrdrati molitve pred jedjo, kmali se jo naučimo še mi: "dobribogdoberdančistismoinradiseimamodrugdrugemuradipomagamohvalatizahranodobertek"...

...Tamara je stara 4 leta, jaz začenjam hoditi v gimnazijo. Najstniški problemi se kopičijo, Tamara se izkaže kot zelo dobra poslušalka. Nekoč zaupam sošolki Jasni: "Tamara je ful pametna. Ful me posluša o vseh mojih problemih." Jasna se nasmehne, jaz pravim: "Ampak res!"...

...Tamara gre v šolo. Tam jo imajo za Stašo Mesec...

...potem mi sploh ni jasno, kam so šla vsa leta. Vem, da je bila cele dneve okupirana, še bolj kot jaz. Flavta, pa klavir, pa smučanje, pa atletika, pa... Na vrsto pride še gimnazija... ČAS PA TEČE!!! In naenkrat je tu že kar nek ponedeljek ob osmih zjutraj, ko Staša ne sme na sprehod z vozičkom, ker Tamara vozi avto v avtošoli!!!...

...V zadnjem času smo spet več skupaj. In lepo je. Tamara je ohranila svojo prodornost s pikrimi in simpatičnimi pripombami, še vedno je dobra poslušalka, še raje pa jo poslušam jaz. Ja, radi jo imamo in ob njenem vstopu v polnoletnost ji želimo, da bi hitro tekla, da bi se ji uspelo vpisati na željeni faks, da bo srečka v ljubezni, da bo kmalu že sama šofirala,... in predvsem - da ostane taka, kot je!!!

VSE NAJBOLJŠE, DRAGA TAMY!
Uporabniški avatar
 tomaz ny
:D VSE NAJBOLJŠE TAMY :!: :!: :D Želim ti, da uresničiš vse svoje cilje in želje - tiste, ki so vsem znani in tiste, ki jih skrivaš pred drugimi. Verjamem, da si tega sposobna. Pa zdravje naj se te drži, kajti če je človek zdrav, zmore vse :!: :D
Uporabniški avatar
 Barb
Tamy

VSE NAJBOLJŠE

:P
 Nataša
Uau, Tamy, kakšno lepo čestitko ti je tetka spisala! Fajn met tako tetko... :wink:

Tudi jaz ti želim vse najboljše in da boš dobra babca (pri tretjem otroku že malo računam nate! :wink: ). Fajn punca si!
Uporabniški avatar
 SimON
Oj Tamara!

Danes je vse drugače, a? 18 pa ni več kar mala šala. Alora! Še enkrat vse naj naj, Pa če ti je ostalo še kaj torte, prid kaj naokrog zvečer! :D

simON
Uporabniški avatar
 tamy
Staša!!Taka čestitka...tole si bom pa sprintala :wink: :D
Hvala res! :cmok:

Hvala tud vsem ostalim!!!! :laola

p.s. SimON,torta je,ampak ni halo torta, tako da lahko vi trije pridete na kakšen kos :rol:
Uporabniški avatar
 dedic
Vse naj boljse....veliko srece in zdravja in veselja
v zivlenju predvsem pa lepih tekov.... :D

se enkrat VSE NAJBOLSE
Uporabniški avatar
 pegaz
Tamy, vse najboljše tud od mene!

Mogoče Dpop kako dobro slikco nalima sem...?

Glede torte se pa pridružujem Simonovemu voščilu ;) :P

Srečnih 18!
Pegaz :)
 Nataša
tamy napisal/-a:Hvala!

Moram se se tukaj zahvalit dpopu za čestitko in dve čokoladi, ki sta prispeli po pošti! :heart njam njam :wink:

aja? a tebe ma pa še zmer rad? :cry: :cry: :cry: :cry:

:lol:

to ni fer :-((
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:
tamy napisal/-a:Hvala!

Moram se se tukaj zahvalit dpopu za čestitko in dve čokoladi, ki sta prispeli po pošti! :heart njam njam :wink:

aja? a tebe ma pa še zmer rad? :cry: :cry: :cry: :cry:

:lol:

to ni fer :-((

mogoče se bo pa tut nate jesen za ta okroglo spomnu :roll:
Uporabniški avatar
 tamy
Valda, mene ma on ful rad :heart :heart
Zakaj pa tebe nima več? :shock:
Name se spomni na vsak poseben praznik...res prijazen fantic :toast:
----
Nta, zakaj sele pri tretjem otroku? :( Nikol ne veš, mogoče bom pa že pri drugem; na informativnem dnevu sem slišala ful dobrih stvari in pogoje, ki jih moraš izpolnit, da greš v višji letnik, med drugim je tud vodenje 20ih nosečnih skozi nosečnost...Zakaj se ne bi prepustila men? :wink:
 Nataša
tamy napisal/-a:Valda, mene ma on ful rad :heart :heart
Zakaj pa tebe nima več? :shock:
Name se spomni na vsak poseben praznik...res prijazen fantic :toast:
----
Nta, zakaj sele pri tretjem otroku? :( Nikol ne veš, mogoče bom pa že pri drugem; na informativnem dnevu sem slišala ful dobrih stvari in pogoje, ki jih moraš izpolnit, da greš v višji letnik, med drugim je tud vodenje 20ih nosečnih skozi nosečnost...Zakaj se ne bi prepustila men? :wink:

ah, tista ljubav je minila...ostala je le nostalgija :-(( :wc:

takla mamo...

OK, Tamy, ni problema, lahko že pri drugem, le prvega po moje ne boš ujela :lol: (vsaj upam :? ). Z veseljem se ti prepustim, zgledaš mi nekak zaupanja vredna oseba (dobr, tvoja tetka je druga zgodba... :lol: ).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA