področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
 antonija
Ubistvu ima amazon barbarske cene postnine.... Na Human Kinetics te pride knjiga s postnino (1 izvod) 36 EUR. Ce narocis knjigo v Konzorciju v LJ te pride okrog 33 EUR, ampak je cakalna doba 4-6 tednov :shock: (in to ti gospa pove s popolnoma resnim frisom, 4-6 tednov rabija da spravijo eno knjigo do slovenije). Cena na amazon.de pa pride 38.5 EUR skupaj s postnino.

Ce bo pa slucajno kdo kupoval na amazonu se bi pa jaz pridruzil njegovi posiljki in placam sorazmeren del postnine :wink:
Uporabniški avatar
 ero
hoj
Marko M napisal/-a:tekačem, ki niso tako zahtevni priporočam FITNESS RUNNING avtor: Browna. super knjiga za vse, ki se jim ne da preveč ukvarjat s treningi. napisana zelo simpl, kratko jedernato pa razumevanjoče.

tole tudi jaz priporočam. mislim, da se jo da dobiti celo v nekaterih knjižnicah. vsaj v Šiški so jo gotovo imeli.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
antonija napisal/-a:Ubistvu ima amazon barbarske cene postnine.... Na Human Kinetics te pride knjiga s postnino (1 izvod) 36 EUR. Ce narocis knjigo v Konzorciju v LJ te pride okrog 33 EUR, ampak je cakalna doba 4-6 tednov :shock: (in to ti gospa pove s popolnoma resnim frisom, 4-6 tednov rabija da spravijo eno knjigo do slovenije). Cena na amazon.de pa pride 38.5 EUR skupaj s postnino.

Ce bo pa slucajno kdo kupoval na amazonu se bi pa jaz pridruzil njegovi posiljki in placam sorazmeren del postnine :wink:

Thanx,

Ali to pomeni da priporocas narocilo preko Human Kinetics?
Sorry, ne poznam te spletne trgovine - si moram malo pogledati.
 antonija
Human Kinetics je vbistvu zalozba ki izdaja sportne knjige in revije, med drugimi so oni "krivi" za Lore of running.

Ce bi se kupovalo vec knjig bi spet bilo treba preracunat kaksna je postnina (amazon in HK verjetno ne obracunavata postnine enako), oz. kaj je ceneje.

Vbistvu je takole: Ce imas ze ogledane knjige na amazonu in jih imas namen kupit, potem bi se jaz pristavil zdraven z mojo knjigo (ali dve, ker amazon ima sirso izbiro od HK). Seveda placam del postnine.

Ce bi se pa narocalo izkljucno samo Lore of running, potem se pa bolj splaca HK.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
antonija napisal/-a:Human Kinetics je vbistvu zalozba ki izdaja sportne knjige in revije, med drugimi so oni "krivi" za Lore of running.

Ce bi se kupovalo vec knjig bi spet bilo treba preracunat kaksna je postnina (amazon in HK verjetno ne obracunavata postnine enako), oz. kaj je ceneje.

Vbistvu je takole: Ce imas ze ogledane knjige na amazonu in jih imas namen kupit, potem bi se jaz pristavil zdraven z mojo knjigo (ali dve, ker amazon ima sirso izbiro od HK). Seveda placam del postnine.

Ce bi se pa narocalo izkljucno samo Lore of running, potem se pa bolj splaca HK.

Ja takole glej:
jaz imam namen kupiti to knjigo pa se nekaj ne-tekaskih.
Sem zato da zdruziva zadeve sedaj edino bi se morala zmeniti kako z dostavnim naslovom.
Jaz sem prejsnikrat to reseval da sem se z enim spajdasil pri knjigarni Literini. Tam so prijazni in povezujejo vec narocil na amazona in potem oni za vse narocijo in podsitrbuirajo med nami in tudi stroske poracunajo na taksen nacin. Njihova provizija pa je kot sem razumel simbolicna.

Lahko se tako zmenimo ali imas drugo idejo?
 antonija
A ta knjigarna posijla domov na naslove? Ce ja, potem je to super ideja, sploh ce imajo se placilo po povzetju ali kaj podobnega, tako da ze oni poracunajo postnino in ostale stroske.

Ce se da zmeniti s to knjigarno bi jaz rabil se kaksen dan da pogledam ce rabim se kaksno knjigo, tako da najkasneje do cetrtka sporocim naslove.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
antonija napisal/-a:A ta knjigarna posijla domov na naslove? Ce ja, potem je to super ideja, sploh ce imajo se placilo po povzetju ali kaj podobnega, tako da ze oni poracunajo postnino in ostale stroske.

Ce se da zmeniti s to knjigarno bi jaz rabil se kaksen dan da pogledam ce rabim se kaksno knjigo, tako da najkasneje do cetrtka sporocim naslove.

Jaz sem se z njimi vse zmenil preko e-maila.

Sicer so imeli na mojpes.net tudi uradno reklamo za tovrstno storitev.

Tako da verjetno je najboljse da jih vsak po svoje pokliceva , se referencirava eden na drugega, morda imajo oni se koga v pacu pa speljemo zadevo. Danes zvecer bom pripravil svoj seznam knjig in jim poslal po mailu in se bom pri tem se referenciral nate.

Potem pa ce mi bodo dogovoril ida imajo se koga bom se v akcijo z njimi ce ne pa pac ostane solo in direktno na amozna.
Aja prednost preko njih je tudi ta da ne rabis zaloziti stevilke kreditne kartice. Sicer amazon ima varno e-trgovanje ampak vseeno kaj bi kartico prostituiral ce ni potrebe. Potem ko knjige pridejo te obvestijo pa lahko placas direktno.
 antonija
A mi lahko napises se njihove kontakte (email) da jim se jaz sporocim do konca tedna?

Hvala vnaprej!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
antonija napisal/-a:A mi lahko napises se njihove kontakte (email) da jim se jaz sporocim do konca tedna?

Hvala vnaprej!

info@knjigarna-litera.org

Ok velja,

Torej pripraviva seznam jih kontaktirava. Ker imajo trgovino tudi blizu sluzbe jih bom sel se opozoriti da sva vsaj dva interesenta za package order.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Hojla Antonija,

PRavkar sem poslal na litero svoj seznam literature ki jo narocam in vmes je tudi ta "lore of running".

KEr bom danes tja se fizicno skocil ali se lahko sklicujem na vas mail. Oz. Kateri mailbox ali kaksno identifikaicjo?
Lahko mi javite tudi na ZS!

Lp
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
antonija napisal/-a:A mi lahko napises se njihove kontakte (email) da jim se jaz sporocim do konca tedna?

Hvala vnaprej!

Pozdravljeni,

Danes sem bil na literini in so mi povedali da se nas je zbralo 4 komade za tujo literaturo.

Konec tedna bodo izvedli narocilo ( hmmm faj bi bilo da se pozuri s to zadevo ).

Upam da so vam izracunali stroske.
Uporabniški avatar
 markor
Zdravo,
da se vrnem k osnovni temi... tuje knjige na temo teka...
Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje, mnenje ipd. o ostalih knjigah Jeffa Gallowaya? Pod "ostale" mislim vse razen Od Jogginga do maratona...
http://jeffgalloway.com/merchandise/index.html
Hvala in lp!
Marko
 markomr
Najljubsa knjiga: Lore of running, za redno zabavo in motivacijo pa The Runner's World Magazines ;-)
 sasoz
Prodam knjigo o teku Lore of Running v angleškem jeziku (cca. 1000 strani) za 25 evrov.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA