prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 vidavida
Tudi jaz imam RS200. Imam ga slabo leto dni in mi je tudi že ene dvakrat zmrznil. Kar se pa zvoka tiče, imam kar sklopljenga, ker konstantno zafrkava. Malo me včasih moti, vendar imam uro bolj za odčitavanje določenih vmesnih časov. Kdaj mi pulz zraste čez določeno mejo, pa vem že po občutku. Ura je le za kontrolo.
Očitno je zvok nekakšna tovarniška hiba tega modela. Je pa to najcenejši Polarjev model (Vsaj pred enim letom je bil.), ki odštopa in shrani vmesne čase. Kupila sem ga predvsem zaradi tega. Na kolesu pa uporabljam kombinacijo Polarja ter "navadnega" kolesarskega števca.

Lep pozdrav in
dober tek
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Kakšna je razlika med tem in RS 400
 FaT
Kolikor jaz vem, GPSpoda pri Suuntu ne moreš uporabljati kot višinomera (verjetno namenoma ura ne podpira te funkcije, ker bi potem vsi dražji modeli izgubili svoj čar...), torej je za hribolazenje neuporaben. V ta namen ima Suunto cenejši X3HR (če se ne motim), ki je najprej višinomer, barometer ipd. potem pa šele tekaški computer...po velikosti je X3 precej večji kot T3/T4, ki se sicer prav lepo poda na žensko ročico (od moje) :)

Se pa strinjam ,da je GPSpod primeren za tekače/kolesarje, ker je univerzalen, ampak je treba škatlico vtaknit v en žep...

LPT

orlytm napisal/-a:hmnja ... zanimivo, ze teden dni berem o teh merilcih pa nism prsu do zakljucka, da RS-200SD nima koneksna za PCjem v standardni maniri ... to me pa rahlo moti ...

kaj pa Suunto T4 (t6 mi je mal drag) ... mi disi zelo opcija GPS poda ... sam kaj ko vecina folka pravi, da so tekaske funkcije pri Polarju precej boljse kot pri Suuntu, to drzi?

GPS pod mi je zanimiv predvsem zarad hribolazenja, katerga kanim kar prakticirat poleti, ceprav mi je primarno vseeno pomembnejsi tek ...

djte se kero rect na to temo pliz ... nebi rad neki kupu pa cez tedn dni ugotovu, da ni to to :)

kaki uporabniki T4 ... kako se obnese pri teku?

lp
OrlyTM
Uporabniški avatar
 Car
evo še moje mnenje glede tega polarja rs 200...je moj tretji pulzmeter po vrsti...prva dva sta bila manj ugledne znamke, vendar s podobnimi lastnostmi (Fitwatch & PC14). Pri štirinajstki mi je po štirinjastih dneh odpadel gumb. Za vrnjeni denar in nekaj dodatka sem nato kupil Fitwačko, ki mi je crknila po cca sedmih, osmih mesecih (se ne spomnim več natančno). Po uveljavljeni reklamaciji in popravilu so mi jo ukradli. Upam, da je tatu čim prej zmrznila, kot se je to dogajalo meni do popravila. Nakar ambiciozno kupim Polar RS 200, ki ga imam cca eno leto. Vmes mi je nekajkrat zmrznila, vendar so se podatki ohranili. Kar je plus. Zadnje čase mi ne kaže pravilno pulsa, ki se po uri sodeč ne dvigne nad 90 (čeprav migam na vso moč), hkrati pa sem opazil nekaj rose na displayu. Sklepam, da ni več vodotesna in da je nekaj narobe z vezjem. Ura bo seveda odšla servisu naproti. Za konec še dodam, da te urce očitno ne zdržijo več kot leto brez okvare. Še posebej, če z njimi naokoli teka malce robustnejša oseba, ki meni, da so te napravice narejene za vse tereme, temperature, skratka za all round uporabo.
Uporabniški avatar
 EčO
Vzrok za nepravilno prikazovanje pulza je najbrž iztrošena baterija v pasu. Podobno izkušnjo sem imel jaz na 625. Ko so mi zamenjali baterijo je spet delal brezhibno!
Uporabniški avatar
 marathon95
Car napisal/-a:.... Vmes mi je nekajkrat zmrznila, vendar so se podatki ohranili. Kar je plus. Zadnje čase mi ne kaže pravilno pulsa ....

I ja ga imam leto dan i iste probleme. Par put se zmrznula, dogodi se na početku treninga da pokazuje preveliki puls, ali nakon 1-2 minute pokazuje dobro. Food Pod ne koristim, jer mijenjam tenisice na treningu i svaki put bi ga trebalo kalibrirati da točno pokazuje daljinu.
Prijenos podataka prek mikrofona radi ok i program ima dosta statistike.
Plivam s njim jedanput tjedno i štopam prolaze i nemam problema s vlagom
Ak bi se našel kupac bi ga prodal.
 sammy
ki se po uri sodeč ne dvigne nad 90

A si prepričan, da nimaš nastavljenega prikaza pulza v %HRM?
Uporabniški avatar
 NANIKA
Pozdravljeni!

Jest se tud odločam med Polar RS200sd in Suunto T3. Vsi v glavnem predlagajo RS200sd. Pomembno je da je s foot podom. Tud kar lep model je za ženske.

Čao!
Uporabniški avatar
 brankos
NANIKA napisal/-a:Pozdravljeni!
Jest se tud odločam med Polar RS200sd in Suunto T3. Vsi v glavnem predlagajo RS200sd. Pomembno je da je s foot podom. Tud kar lep model je za ženske.Čao!

Če boš kupovala POLAR RS200, bo rdeč lepo ohranjen star eno leto na voljo drug teden.
Uporabniški avatar
 EčO
Brane a v kompletu s Footpodom al brez?
 Heidi
Ja , bo v kompletu s Footpodom . Kot rečeno rdeča z še enim letom garancije. Jo prodam za 170 Euro, ko dobim Polar S725X , predvidoma konec naslednjega tedna.
LP Tatjana
Uporabniški avatar
 NANIKA
HAY

IN KAKO SI BILA ZADOVOLJNA Z NJO?
 Heidi
Dobra je .Ampak imam še dve kolesi, kjer je povsod drug števc gor . S 725 pa pokrijem vse ; kolesi in tek.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA