področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 primus
Nataša napisal/-a:
Staša napisal/-a:Pegaz, sej mi te mamo radi! Tazga, kot si! :shock: :D :wink:

tazga, kakršenkol že si! :wink: :lol:

u glavnem, trudmo se... - in ni nam lahko :D :D :D
Uporabniški avatar
 še1PR
primus napisal/-a:
Nataša napisal/-a:

ja, res! :D :D :D

si upamo dat tud tako ful ljubezensko izjavo v eter... a kaj, k jo pol narobe interpretirajo :evil: (Tudi ce ne treniram bom prehitela Pegaza.PRESS)... in pol... bi bile rade ostale sozadihanke enake ( :shock: če bo alja bo tudi ona.PRESS)...

uf, še dobr, da veš, da je bila izjava dana za plavanje pri triatlonski štafeti...(Ah, vsaj nekje Pegaza prehitim, tud če nič ne treniram.PRESS) in da lupčke in srčke dobiš kje drugje :wink: :wink: :D ampak u unem odstotku, ki mi pripada (2973članovTF.PRESS), se te pa vsake tolk clo tud mal "prilastim"... :wink: :wink: :D :D
Uporabniški avatar
 dedic
še1PR napisal/-a:
primus napisal/-a:
Nataša napisal/-a:

ja, res! :D :D :D

si upamo dat tud tako ful ljubezensko izjavo v eter... a kaj, k jo pol narobe interpretirajo :evil: (Tudi ce ne treniram bom prehitela Pegaza.PRESS)... in pol... bi bile rade ostale sozadihanke enake ( :shock: če bo alja bo tudi ona.PRESS)...

uf, še dobr, da veš, da je bila izjava dana za plavanje pri triatlonski štafeti...(Ah, vsaj nekje Pegaza prehitim, tud če nič ne treniram.PRESS) in da lupčke in srčke dobiš kje drugje :wink: :wink: :D ampak u unem odstotku, ki mi pripada (2973članovTF.PRESS), se te pa vsake tolk clo tud mal "prilastim"... :wink: :wink: :D :D

DEJTE NO !!! Pegaz je itak car.... :D :wink: :wink: 8)
Uporabniški avatar
 Vlajko
dedic napisal/-a:DEJTE NO !!! Pegaz je itak car.... :D :wink: :wink: 8)

Ne drži. :!:

Zadnji car, ki je rogovilil tod okoli, je bil Karel I. Habsburški. :wink:
Uporabniški avatar
 dedic
Vlajko napisal/-a:

Hehe..... :D :) 8) :wink: :P
Uporabniški avatar
 pegaz

Vidiš, Primus, tako je treba! ;)

Dedič, midva že veva, kaj in kako. 8)
Se potem vidiva na naslednji Goladi,OK?

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 dedic
pegaz napisal/-a:
Vidiš, Primus, tako je treba! ;)

Dedič, midva že veva, kaj in kako. 8)
Se potem vidiva na naslednji Goladi,OK?
Lep let, Pegaz :)

Ja normalno... :wink: 8) :D
Uporabniški avatar
 pegaz
še1PR napisal/-a:... a kaj, k jo pol narobe interpretirajo :evil: (Tudi ce ne treniram bom prehitela Pegaza.PRESS)...
...
uf, še dobr, da veš, da je bila izjava dana za plavanje pri triatlonski štafeti...(Ah, vsaj nekje Pegaza prehitim, tud če nič ne treniram.PRESS)

Alja, se je men zdel, da je bilo okol tiste izjave nekam veliko modrih mehurčkov in valov prisotnih... ;)
Ampak glede na mojo trenutno podrto kondicijo me ne bo težko prehitet niti, če se vmes ustaviš za en kapučin... Neverjetno, kaj naredijo trije tedni abstinence. :oops:

Ampak mi gremo naprej! Golada pa najuriš!
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Staša
Ja, Pegaz je car, jest pa fuuuul dišim :D

8)
Uporabniški avatar
 Vlajko
A si ravnokar previjala pa mal nerodna bla? :?: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Staša napisal/-a:Ja, Pegaz je car, jest pa fuuuul dišim :D
8)

Staška, ti si tko prjazna!! :heart

Zdej sam še čakam kakšno kakršnokoli že prijazno izjavo od Nte, pol se bo pa RES začela pomlad :)

Vlajko, z današnjo Pampers Ultra Dry Tosama Vir Gel with Wings and Vacuum System tehnologijo so previjanja sploh odveč. Dojenčku daš gor plenice in jih snameš, ko zna sam na kahlico.
Se vidi, da nimaš več stika s tovrstno tehnologijo ;) (Preveč reklam škodi PRESS)

LL, Pegaz :)
 Nataša
pegaz napisal/-a:Zdej sam še čakam kakšno kakršnokoli že prijazno izjavo od Nte, pol se bo pa RES začela pomlad :)

:cmok:

bejš!
Uporabniški avatar
 mare
Vlajko napisal/-a:

Tudi to ne drži. Ta je bil namreč cesar. Car je namreč oznaka za pravoslavnega ali nekrščanskega vladarja (Rusija, Srbija, Makedonija, Črna Gora, Bolgarija itd.). Zna biti, da smo v Ljubljani zadnjič videli carja (Ruskega) na kongresu svete alianse. To je bilo pa že zdavnaj.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tudi tale razlaga je "iz trte zvita". Upam, da se oba strinjava, da car v bistvu sploh ni slovenska beseda, ampak je srbska (hrvaška, ....), pomeni pa popolnoma enako kot cesar v slovenščini ali kaiser (nemščina) ali emperor (angleščina), ... :lol:

Z drugimi besedami povedano:

Če boš, recimo, vprašal Angleža, naj ti našteje ruske carje (cars), je veliko večja verjetnost, da bodo odgovori Moskvič, Volga, Zaporožec, Lada kot pa Peter, Nikolaj, ... :wink:
 Nataša
Vlajko napisal/-a:Tudi tale razlaga je "iz trte zvita". Upam, da se oba strinjava, da car v bistvu sploh ni slovenska beseda, ampak je srbska (hrvaška, ....), pomeni pa popolnoma enako kot cesar v slovenščini ali kaiser (nemščina) ali emperor (angleščina), ... :lol:

Z drugimi besedami povedano:

Če boš, recimo, vprašal Angleža, naj ti našteje ruske carje (cars), je veliko večja verjetnost, da bodo odgovori Moskvič, Volga, Zaporožec, Lada kot pa Peter, Nikolaj, ... :wink:

hm, ne vem, Vlajko, ne vem...emperor je res cesar, ampak car je pa tzar ali pa czar po angleško in se še posebej nanaša na ruske carje -> http://www.yourdictionary.com/ahd/c/c0848700.html.

Pa tudi SSKJ besedo car kar lepo prebavi...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA