- 14 Dec 2006, 13:19
ja popust velja, sem ga koristil včeraj ob nakupu, pa še 40 procentov na drugi izdelek, tako da se kar splača tole.
Moderator: jkarmen
usmiljeni_brat napisal/-a:Jaz lahko mirno rečem po skoraj tristo pretečenih kilometrih, da so zaenkrat tele superge najboljše kar sem jih imel do sedaj. Res da se sliši top top ko tečeš ampak to predvsem zato, ker direktno iz pete padeš na sprednji del stopala. Sliši se čudno, ampak ko se navadiš postane naravno in meni zelo odgovarja. Odkar jih imam me ne bolijo sklepi, še posebej pa mi je všeč ker so zelo prijetni na stopalu.
superga napisal/-a:Razlika je ta, da ima prvi blaženje samo v peti (z eno vzmetjo); spredaj ga nima. Model je za hitrejše teke in je primernejši za nekaj lažje tekače.
Drug model pa ima dvojno blaženje v peti (2 vzmeti) in pod prsti (1 x). Je nakej težji, zato pa precej bolj blažen. Primeren za vse težje tekaće ali začetnike, kje je bistvena lastnost dobro in varno blaženje.
Ker je blaženje narejeno z vzmetmi zdrži veliko dalj časa (pri tem se moč blaženja ne zmanjšuje). druga posebnost pa je veliko vračanje energije nazaj v odriv.
l.p.
superga
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA