prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 zappa
ts čopova 14 napisal/-a::arrow: takole ... cena dolgih in kratkih hlač je
kompresijsko delovanje pa ima več učinkov... itd.

lp ts čopova 14

OK, fair enough, hvala za pojasnilo. :wink:
Uporabniški avatar
 katka
ts čopova 14 napisal/-a:krvni dotok pa se zmanjša le ob tem, če je kompresija na majhni površini prevelika, kar pa s temi oblačili ne moremo doseči... 8)

tole je ful zanimivo, ker še ni dolgo let - smo šele začenjali tekati in letati v pajkah - ko smo, predvsem ženske (za moške so veljale za še precej gejevski dodatek in zatorej nezaželen), poslušale, kako so taiste škodljive in kako pospešujejo nastanek celulita... :shock:

ts čopova 14 napisal/-a:veliko tekaškega tekstila vseh cenovnih razredov :) tako da vabljeni :) obujemo in oblečemo vas z nasmehom :D

ummm meni se pa zdi, da imate same drage reči... btw one adidas pajke, ki stojijo na strani od fitnesa, takoj ko se spustiš dol po štengah - tudi kandidirajo za TF popust?
Uporabniški avatar
 Mitsu
Če grem nazaj na tole CW-X opremo. Kot kaže je veliko zanimanja in je skoz razprodana - vsaj to kar hočem jaz naročit. Ker tudi tukaj na Thetriathlestore, kjer mi je dal Bojan link nimajo in čakajo (baje da dobijo v petih dneh). Sem jih moral celo klicat, ker mi na mail niso odgovorili. Upam da se ne bo ponovila ista pesem kot s HDOsport kjer so me nategovali.....no tem zdaj vsaj nisem vnaprej plačal.

Zdaj iščem spletno trgovino, kjer imajo na zalogi in pošiljajo v Slovenijo :lol: :lol: .
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: katka, tole za nastanek celulita ne vem, sem šele prvič slišu, ampak se bom pa pozanimal... glede unih pajkic od adidasa pa tudi kandidirajo za TF popust 8) kandidira vsa tekaška oprema :9

lp ts čopova 14
Uporabniški avatar
 Mitsu
Zdaj sem par mesecev testiral tele CW-X pajkice.

Vtisi so naslednji. Lepo se oprimejo telesa in nudijo boljšo oporo kot navadne. Hiteje se ogreješ in potem konstantno vzdržuješ enakomerno temperaturo. Po koncu teka se počasneje ohladiš. Kakšnih drugih večjih razlik med navadnimi pajkicami in temi nisem opazil. Ko se navadiš je čudno oblečt navadne pajkice, ker imajo te boljšo kompresijo.

A se jih splača kupit? Cena pride s poštnino in carino iz USA nekje 2x dražje kot že zelo dobre Adidasove ali Nike-jeve pajkice pri nas. Kakšnih večjih razlik ali prednosti pred navadnimi pajkicami nisem opazil, tko da če komu ni žal denarja naj si nabavi, drugače so pa navadne pajke čist v redu.

Pa še slikce:

Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz sem tudi premišljevala, da bi jih kupila. Kje pa si jih ti kupil?
A imajo zadaj žep z zadrgo?
Uporabniški avatar
 Mitsu
Nabavil sem na http://www.thetriathletestore.com (trenutno je stran dol padla, to se jim kar velikokrat zgodi). So uradni zastopnik v Ameriki in imajo tudi zastonj poštnino worldwide samo za CW-X produkte in so že zato najcenejši. Pri drugih spletnih Ameriških štacunah ne pošiljajo v Evropo ali pa so problemi (kot sem jih imel jaz z HDO sport).

Nobene CW-X pajke nimajo zadaj žepa ali zadrg na nogah za meča. Najbrž zato, da ne porušijo integritete kompresije. Vse kar imaš žepka je notranji mini žepek spredaj za kakšne ključe (brez veze v glavnem).
Uporabniški avatar
 Tatjana
Uh, škoda, da nimajo žepa zadaj - pri meni je to prva zahteva.
Mogoče kdo ve katere Adidas pajkice (po možnosti capri ali 3/4) imajo zadaj žep v katerega lahko spraviš telefon? Kar sem jih jaz vidla imajo žep ob strani (popolnoma neuporabno za kaj drugega kot robčke) ali pa ga sploh nimajo.
Uporabniški avatar
 gladiator
Mitsu napisal/-a:
Tatjana napisal/-a:Mitsu, koliko pa je poštnina?

Sicer pa dobre pajkice iščem že skoraj eno leto. Zadnje dobre sem dobil od Adidasa v trgovini Prva liga (ki je žal ni več). A kdo morda še ve kje bi dobil kaj dobrega za laufat od Adidasa - v kateri trgovini?

No sej bom napisu kakšen test v tole temo (če bo še kdo kupoval), ko dobim zadevo

saj trgovina prva liga še obstaja, so tudi uvoznik za adidas robo in imajo ugodne cene v njihovi trgovini.
Uporabniški avatar
 javaman
Jest sem si kupil dolge pajkice Adidas, ki imajo zep ob strani, pa mi je to bolj vsec kot pri Mizuno kratkih hlacah, kjer imam zep zadaj na riti.

Nokia 6230 mi gre pa pri obeh brez problemov v zep. S kljuci vred.
Uporabniški avatar
 Tatjana
jman napisal/-a:Jest sem si kupil dolge pajkice Adidas, ki imajo zep ob strani, pa mi je to bolj vsec kot pri Mizuno kratkih hlacah, kjer imam zep zadaj na riti.

Nokia 6230 mi gre pa pri obeh brez problemov v zep. S kljuci vred.

Pa te ne moti pri teku? Ker drugače so Adidasove pajkice super, samo ta žep mi ni najbolj všeč.
 sempja
Ej TS. Mene zanima kdaj boste kaj večjo količino pomladno/poletnega tekaškega tekstila dobili? Se mi zdi, da to še ni ravno to ali pač?
 superga
Tekstila je kar nekaj že prišlo; predvsem Nike in Adidas;
Celotno novo dobavo Nike-ja ima NIKE SHOP , MESTNI TRG 18 (01 252 77 23). Res pa se letos zaradi toplega vremena kar hitro prodaja.
Več znamk pa bi imeli na Čopovi v Lj. Tam je tudi nova ADISTAR kolekcija. Nekaj od tega bo videti tudi na slikah v četrtkovem testu tekaške obutve v POLET-u.
Vče tekstila bo konec meseca. Vse se naroča vsaj pol leta naprej in glede na lansko zimo v marcu bo letos več tega v trgovinah konec meseca.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 Tatjana
Kaj pa Nike shop in Tomas sport v MB? Kakšna je ponudba tam? Upam, da ne tako bedna kot v Hervisu :roll:
Uporabniški avatar
 Damijan
Tatjana napisal/-a:Kaj pa Nike shop in Tomas sport v MB? Kakšna je ponudba tam? Upam, da ne tako bedna kot v Hervisu :roll:

Maribor je tak fejst nor!

TS - ZELO bedna! Nič, nula,..
Hervis - Bedna - štacuno kao prenavljajo...
Še največ trenutno v Giga Sportu...

Dizaster!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA