prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ja INOTu sem ze povedal...to majhno dozivetje vceraj...

Verjetno vsi MB tekaci pomnimo tiste skromne teke Runda bobek znane predvsem po nizkih udelezbah in skromnih pogostitvah pa venedar se doagajajo ob takih casih da delujejo zelo prijazno pa progo tako za hec preletis. Saj ni omembe vredno ampak 5 osamelcev ki se je podilo okrog Pekrske Gorce 8km si je zasluzilo potem topel sedez v domu Studenci.
Stari 80letni gospod pa je povedal se kaksno anekdoto.

Kot letosnji navduseni udelezenec 3 dnevnega pohoda po poteh spominov XIV divizije sem debelo pogledal ko mi je govoril o svojih borcevskih dneh in o tem da je XIV divizija ko je pred nemskim pritiskom naredila ovinek cez Hrvatsko sla cez Cazmo ( heheh Zagreb - Cazma se pomnimo tovarisi- zmage nasega somescana Jakea in njegoveih rekordov na tej progi ). Namrec ta ovinek se mi je zdel zel oglobok ampak mi je tako prpericljivo govoril o unicevanju ustaske postojanke in o slovenskem zupniku ter o tamkasjnem zupniku da sem si rekel da bom moral malo pokukati v kaksno knjigico...

Se vidimo na poziranju zraka v teh zimsko-spomladanskih dneh ob celnih vetrovih na tekaskih turah...
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Bo kdo sel naslednji teden to zadevscino okoli Pekrske gorce dvakrat?
Ponavadi je na prvi pomladanski dan popoldan ( saj bo verjetno v Veceru ).
Lahko bi se tako popoldan tolk da se malo vidimo odtecemo pa domu...
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ma vem ja...kdaj priblizno in kje se to dogaja...
Bolj sprasujem ce bo kdo prisel da ne bom sam tam strasil ali pa kaksni trije kot se to ponavadi dogaja.
Tak za foro...saj je itak par dni pred vecjimi dogodki ( Sezana, Cazma, ...) pa verjetno noben ne potrebuje nekega divjanja ampak samo majhen "vtek" mar ne?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Že pred časom sem dal ta lokalni tek na seznam oziroma moj kolendar.
Predvidevam priti in predlagam, da se nas res dobi par,
pa kakšno rečemo :toast:
pa magari potem :piti:
in na koncu :argue:

:?: kaj pa če sem mislil resno :wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
Se še jaz pofočkam. Za 4-ko. :oops:
Uporabniški avatar
 klatez
ZdravkoC napisal/-a:...
Predvidevam priti in predlagam, da se nas res dobi par,
pa kakšno rečemo :toast:
pa magari potem :piti:
in na koncu :argue:

:?: kaj pa če sem mislil resno :wink:

Kaj imamo spet srečanje TF - mariborski del? :laola

Že grem ženo prepričevat... :twisted:

Sicer pa glede na naslov teme, kako sem sploh lahko na kaj drugega pomislil? :roll:
Kaj da Bobek za rundo ali damo mi njemu za rundo? :toast:
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, prav je, da se dobimo, odtečemo in se pokažemo.
Že zaradi tega, da organizatorju volje ne vzame, itak so MB prireditve redke, skromne. Ajde, še več naj vas pride! Jaz bom šel gotovo na izi...
Uporabniški avatar
 Sebi
Tatjana prideš? Da bova vsaj 2 nežnejšega spola...
Uporabniški avatar
 Tatjana
Kdaj pa je sploh to? Če ni prezgodaj (pred 17to) ali v ponedeljek, bi načelo prišla.
Uporabniški avatar
 INOT
Tatjana napisal/-a:Kdaj pa je sploh to? Če ni prezgodaj (pred 17to) ali v ponedeljek, bi načelo prišla.

21.3. sreda ob 17 h

Še zadnje ogrevanje pred Čazmo :lol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Če ne bo prišlo kaj vmes, pridem :D
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
klatez napisal/-a:No evo! Zimsko spanje je zakjuèeno... :wink:

Samo, da se ne boste vrememena ustrašli. Drugi teden bi naj bil precej deževen!
http://wwwa.accuweather.com/world-forecast2.asp?partner=forecastfox&traveler=0&locCode=EUR|SI|SI000|MARIBOR&metric=1

To je ze stara zgodba...pripravljas se v lepem toplem vremenu ko pa je preizkusnja ( recimo Èazma ) pa je ravno obratno. Oz. pripravljas se v hladnem vremenu , preizkusnja pa se odvija v vrocini.
Nikakor da se vse poklopi...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Evo, sreda je tu.
Upam, da niste pozabli.
Se vidimo :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA