prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

nekateri med vami ste zadnje tedne opažali, da teme dokaj hitro zaidejo s teme in da se kmalu razvije debata o nečem stotem in ne o tistem, kar je namen prvotnega sporočila. takšno stanje je moteče za nekoga, ki ni udeležen v tej (zavoženi) debati, da ne govorim o iskanju koristnih informacij.

do zdaj vam nisem težil, ko ste zašli. tudi sam sem včasih sodeloval v stranpoteh :) in se zadrževal, ko me je prijelo, da bi uveljavil moderatorske prijeme.

od danes pa vam je na voljo peskovnik in v njem lahko gradite svoje potičke, gradove, avtoceste, ... in se igrate po mili volji. odprl sem dve področji - eno za debate, ki so se začele in zašle drugje na forumu; in drugo za karkoli.

prosim vas, da se v 'uradnih temah' držite vsebine debate. ko vas piči, da bi povedali še kaj za zraven in za povrh, se prestavite v peskovnik! drugače vas bo prestavil moderator!
Uporabniški avatar
 5rca
jaaaaa :shock: :oops: :shock: :oops:
bravo Ero :cast: končno neki zame :clap:

:hehe: :hehe: :hehe:
 dpop
YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSS

LP Darko

P.S. sej ga ze en cel dan uporabljam (peskovnik) in moram
izraziti navdusenje....

P.S.S. smo rabil nekej takega... zdej (ga) bomo srali
na mestu, ki je temu namenjeno :lol: :lol:
 Nataša
je pa Ero mal zaropotou....Slika

no glede na to da jest NKOL a ma NKOL ne zaidem s teme, mislm da tale peskovnik zame ne velja in se ne grem z vami ke igrat pa pika. Slika

sm že tm...Slika
Uporabniški avatar
 bojanu
Pogled na junijsko statistiko je zelooo zanimiv :twisted:

http://www.sportosplet.net/statistics.php#10

Kot da ne bi Ero na dan mladosti prosil, da se držimo določenih pravil obnašanja. Če dva nabijeta 37% vseh komentarjev v dveh tednih junija, oziroma 48 % vseh komentarjev zadnjega tedna, to gotovo ne gre na račun kvalitete foruma. Saj je jasno, da nekaj zezanja mora bit in da se teme ponavadi tudi tako izpojejo, a kar je preveč, je preveč. Samo poglejte primer poročila o ženskem teku, kjer bi gotovo kdo še kaj pristavil, če ne bi vse skupaj izgubilo smisla :!:
 dpop
C U L8R....
Uporabniški avatar
 Staša
dpop napisal/-a:C U L8R....

DPOP, U can run, but U can not hide!!!!!!!!!![/b]
Uporabniški avatar
 lojzeP
Bravo Bojan, tole je pa prišlo kot naročeno 8) 8)

Saj ne , da bi se hvalil, kot "tihi", le pred kratkim sem izrekel misel, da se bomo počasi "izpeli", potem bo pa spet malce lažje dihat. :shock:

Sicer nisem hotel reči, da se najbolj petelinjo tisti, ki jih včasih malo manjka, le predlagal bi, da se večkrat ozremo levo zgoraj na ekran, kjer piše TEKAŠKI forum.
Predlagal bi, da damo nekaj več poudarka teku, peskovniške "štose" še vedno ohranimo, a naj bodo v manjšini.

Skoraj sem prepričan, da nas nekateri prav težko berejo, in s svojim tihim protestom ( nesodelovanje ) na določen način izražajo sožalje z našim smešnim delovanjem.

Kot združba smo ( vsaj menim tako ) prav simpatični, bi bilo pa prav, da počasi obrnemo nov list, in pokažemo, kam gre napredek našega razmišlanja.

2x LP

P.S. Identična misel kot pri Darku se poraja tudi pri meni ( POŠLJI ), odločitev pa je že jasna
 dpop
bojanu napisal/-a:Pogled na junijsko statistiko je zelooo zanimiv :twisted:

http://www.sportosplet.net/statistics.php#10

Kot da ne bi Ero na dan mladosti prosil, da se držimo določenih pravil obnašanja. Če dva nabijeta 37% vseh komentarjev v dveh tednih junija, oziroma 48 % vseh komentarjev zadnjega tedna, to gotovo ne gre na račun kvalitete foruma. Saj je jasno, da nekaj zezanja mora bit in da se teme ponavadi tudi tako izpojejo, a kar je preveč, je preveč. Samo poglejte primer poročila o ženskem teku, kjer bi gotovo kdo še kaj pristavil, če ne bi vse skupaj izgubilo smisla :!:

Tole ne bo opravičilo... ampak samo RAZLAGA da je
statistika pač prikaz nekih dejstev... potem pa vsak v njih
poišče svojo resnico

Osebno (DPOP - eden od dveh) sem nabil v juniju 20% objav
Ja? Ja.. ampak VSEH objav izmed deseterice (edino če ni ta deseterica
tudi celotno "občestvo")

Podobno je za statistiko enega tedna....

Hecno... vceraj 2 minuti cez polnoc sem imel 100%
izkupiček v tem tednu

S spoštovanjem Darko Popović

P.S. @Staša: wanna bet?!
 Nataša
bom pa jest kot ena bolj pišočih še neki dodala:
štekam in eno in drugo stran (če že morta bit dve). se mi pa zdi to naraven razvoj tega foruma. če bi hoteli zdaj umetno omejit teme na strogo tekaške, bi cela zadeva izgubila precej svojega "žmohta". eni pač radi tipkamo, visimo na internetu, obenem pa TUDI hodimo na tekme in smo TUDI tekači kljub dolgemu jeziku oz. prstom. Bolj me motijo tisti, ki nekaj dni navdušeno pišejo, potem pa ni več sledi za njimi. Pa ne toliko motijo, samo ne zdijo se mi pravi forumovci.

Se pa strinjam, da marsikatera tema preveč zaide. Z netekaškimi temami bi se vseeno moral držat peskovnika in ga tam "srat", ne pa da se poročila s tekem razvijejo v osebne debate in dvoboje. Velja tudi zame, seveda!!!

Ampak potičk in lopatk v pesku si pa ne pustim vzet!!! :wink:
Uporabniški avatar
 bojanu
Saj nisem proti zezanju. Je kot sol v juhi-če je ni, ta ni dobra. Če je je preveč, pa spet ni v redu. Kaj je prav, pa je spet okus posameznika.
Brez zezanja bi bili res podobni skupini, ki jo je v komentarju v Poletu svojčas omenjal Kališnik (ki se razen o treningih in poškodbah ni sposobna pogovarjati o ničemer drugem). Moti me le, če je tega preveč (in po pogovorih nisem edini, ki ima tak občutek), predvsem pa ker resne teme po nepotrebnem zvodenijo in te mine veselje, da bi sploh bral, kaj šele, da bi se vključil v debato. Če se v peskovniku greste irc me pa čisto nič ne moti, temveč kdaj z veseljem pogledam, kaj dogaja.
Za statistiko je znano, da je lahkoživka :lol: Procente računa statistics mod za prvih 10 najbolj aktivnih. Ti so junija prispevali okrog polovico komentarjev, zato so absolutni procenti dejansko polovico nižji, kar je dpop pravilno ugotovil.

Forum je živa stvar, člani prihajajo in odhajajo, so včasih bolj, drugič spet manj aktivni. TF in Ero kot glavni moderator sta zelo demokratična in za razliko od drugih forumov tudi ni večjih posegov (brisanje, ...), pa tudi člani s(m)o kar precej resni v primerjavi s tem, kar se dogaja drugje (in zaradi česar nekteri forumi ostanejo zanimivi le za peščico somišljenikov). Naj obdrži TF svoj pomen kot osrednji slovenski tekaški forum :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA