prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 SokraT
ja mene zanima katere tekaške copate mi priporočate. torej tukaj so moje zahteve odlično blaženje, vzdržljivost, podplat mora biti pripravljen prestati razne skoke iz višin, pa podplat ne sme biti gladek, teniski ne smejo biti pre težki...................pa šuhi naj bojo okol 17-20 jurjov
Uporabniški avatar
 Wega
Mene pa zanima, če zelo škoduje tekaškim copatom, če jih recimo ponucaš še za izlet za na - recimo Šmarno goro. Saj ne, da bi sedaj stalno španciral okrog v tekaških supergah, ampak zadnjič mi je prav dobro delo. No, vem, da se pri tem pojavi rizik za gleženj.
Kakšno je vaše mnenje?
Nazadnje spremenil Wega, dne 30 Jan 2007, 00:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Bosti
copatom ne škod, razen tega da so mal blatni, z gležni pa zaenkrat nimam nobenih problemov, res pa je, da navzdol hodm/tečm zlo previdno
Uporabniški avatar
 pegaz
Wega napisal/-a:Mene pa zanima, če zelo škoduje tekaškim copatom, če jih recimo ponucaš še za izlet za na - recimo Šmarno goro. Saj ne, da bi sedaj stalno španciral okrog v tekaških supergah, ampak zadnjič mi je prav dobro delo. No, vem, da se pri tem pojavi rizik za gleženj.
Kakšno je vaše mnenje?

@Wega: copatom je vseeno. :)
Sem pa hodil na potovanju 14 dni v Wave Riderkah kot pohodnih čevljih, in so me bolela stopala, kot me niti po 27 km teka z njimi niso.

@Sokrat: o tej temi je bilo že veliko govora. Malo poglej naslove in poišči. Tako, kot si postavil vprašanje, ti bi povsem ustrezal Hervisov copat leta. Ali pa kateri koli, ko je ravno znižan.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vse tiste, ki ste v "nedoumici" glede nakupa tekaških copat in tega še niste sami odkrili, opozarjam na današnjo Delovo prilogo Polet :arrow: Testiranje tekaške obutve. 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA