Ko sem bila sama pred letom v podobni situaciji, so me kolegi s tega foruma zelo dobro preusmerili. Stvar je treba vzeti s pozitivne strani.
In sicer vzemi poškodbo za pozitivno opozorilo, da nekaj nisi dobro delal. Da si bodisi enostransko treniral samo en sklop mišic, pretiraval,... In še imaš možnost dobro športat.

Mogoče le drugače. In raznoliko- več drugih športov, ki si jih do zdaj podcenjeval.
Jaz sem morala svojo 15 letno tekaško kariero obesiti na klin in 100% odnehat, če sem hotela sebi dobro. Ko vidiš reveže stare komaj 50 let na ortopedski bolnici, ki se ne morejo premikat, jokajo od bolečin (kolen, hrbtenice,...) se zamisliš.
Kaj delaš
A se imam sploh kaj rada
A moram res zdaj preteči še ta maraton, potem bo pa že kako

Kako
Ne strinjam se z ljudmi, ki pravijo, da lahko stvar odmisliš in je potem vse dobro.
To odrivanje bolečine pozna vsak malo bolj vztrajen rekreativec, je pa vprašanje kdaj je situacija dolgoročno samodestruktivna.
Zdaj sem z veseljem ugotovila, da me plavanje ravno tako izčrpa. Sicer plavam v istem stilu kot sem tekla (običajno do konca zmožnosti, če gužva v bazenu to omogoča). In spet se moram opominjat, da umirim ritem.
Isto se mi dogaja na kolesu.
A zdravstveno stanje je bilo dosti v redu, dokler si nisem na badmintonu po nesreči zvila gleženje in....
Zdaj pametujem o zmernosti v športu in poslušanju samega sebe in tem, da se začnimo že enkrat imet radi in tako tudi športajmo!!!