Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nataša
ni mislil tebe. tile dečki grejo skupi laufat, potem se pa še po forumu mal otrkavajo. bomo že zrihtal, da 31. marca noben ne bo mel časa laufat na Primoža :twisted: :lol: :lol:
 AinE
Tudi jaz sem že nekajkrat tekla na Primoža. Z namenom, da bi imela čim manj opazovalcev, sem to storila v soboto bolj zgodaj zjutraj. Vedno sem srečala vsaj še enega tekača :arrow: torej res trenirajo. Na koncu se mi je kar meglilo pred očmi, hropla pa sem tako glasno, da se je verjetno slišalo v Črno. Čas pa vedno okoli pol ure :? .

Za 31. 3. še ne vem. Bi ali ne bi :?:
Še Darja je lani "scagala pod težo domačega terena".

Lp E.
Uporabniški avatar
 Darja
Glumac ti pa kar tiho bodi, kolikor je meni znano, so Kamničani samo žalostno zrli v tvoje pete pa še to samo do polovice proge, ker si jih potem že preveč naprej odnesel.
E, tudi mene je že skrbelo zaradi višine decibelov, ki jih oddajam pri borbi s traso na Primoža (rezultat pa kot praviš :cry: ), vendar sem prepričana, da so Črnjani že vsega hudega navajeni.
No, a se potem vidimo na tekmi? Pa ne v navijaški opremi (cofki pa to), ampak v borbeni opravi!
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Hojla!

AinE da ti bo lažje pri srcu, tudi sam kolebam nastopiti na teku ali ostati ob progi kot navijač. Vem, da mi bo za slednjo odločitev kasneje žal, tako da sedaj prevladuje prijava in nastop. 8)

jaz se tolažim s tem da če ne odtečem letos, bom moral čakati še celo leto :?:

SE VIDIMO
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Darja tako se govori, navijaško opremo v kot postavit jo bomo raje za na Grintovc gor dali. :D

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 brankos
BO-JAN napisal/-a:Darja tako se govori, navijaško opremo v kot postavit jo bomo raje za na Grintovc gor dali. :D

Lep pozdrav

al pa vas potegne in boste še Grintovc štartali. ko te enkrat tek po naravi prime te ne spusti ;)
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

Kar se Grintovca tiče sem 100% da me bo počakal tam kjer je, vendar nikoli ne reči nikoli, tek pa se nas je vseh prijel in nas še kar naprej drži, edini problem so glave, ki so naravnane na naš ego in čase ter mesta, ki jih dosegamo na raznih prireditvah. Ampak bo že kako.

LP Bojan
Uporabniški avatar
 Darja
Brankos, a veš, da bi pa rajši v navijaški oblekici in z dvema velikima cofoma ob poti na Grintovec strastno navijala :juhuhu: (ne glede na posledice), kot pa bila ena od tekmovalk, ker me še dva dni po tekmi na tega očaka boli srce spričo pogleda na trpeče izraze tekmovalcev, ki ne vedo čisto točno, ali bi bruhnili, ali bi sedli dol in poslali vse skupaj k vragu, no in tako dalje. Ampak samo, ko gredo gor, ko na Kokrškem sedlu žulijo pivce in se makarončkajo, so pa vsi zmagovalci in tako tudi zgledajo in tudi prav je tako! Res so! :cast1:
Uporabniški avatar
 brankos
He Grintovec ma svoj čar ravno v tem, da se gre do mej in čez. Sem hotel že prej bo-jan-u pisat, da je car (zmagovalec) vsak, ki osvoji vrh in izpolni svoj zadani cilj - pa naj bo to čas po limitom, čas pod 2 uri ali pa pod 1.30. Po svoje trpi res skoraj vsak udeleženec, ampak slabo nam je in na bruhanje nam gre lahko tudi pri jedi in spanju ;).
Seveda pa zahteva temeljito pripravljenost, filing na vrhu pa je božanski - sploh prvič ;)
No bomo kako rekli naslednjo soboto na Primožu.
Uporabniški avatar
 Darja
Jap, prvič je pač prvič! :D
Uporabniški avatar
 yogo
Otroci štartajo pri koči, tečejo po cesti navkreber mimo parkirišča, obrnejo pri drevesu na ovinku(ne vem če je že označen) in gredo nazaj. cca 400 metrov vzpona/spust 20 metrov.

lp Yogo
 Nataša
BO-JAN napisal/-a:Hojla!

AinE da ti bo lažje pri srcu, tudi sam kolebam nastopiti na teku ali ostati ob progi kot navijač. Vem, da mi bo za slednjo odločitev kasneje žal, tako da sedaj prevladuje prijava in nastop. 8)

jaz se tolažim s tem da če ne odtečem letos, bom moral čakati še celo leto :?:

SE VIDIMO

ne vem, zakaj se obremenjuješ oz. s čim se obremenjuješ? s časom? dej no dej... :wink:
Uporabniški avatar
 olson
:lol: Komaj čakam,čeprav nisem v neki strašni formi. :twisted:

OLSON :twisted:
Uporabniški avatar
 brankos
olson napisal/-a::lol: Komaj čakam,čeprav nisem v neki strašni formi. :twisted:

OLSON :twisted:

Olson saj se ne mudi s top formo ;) naš prvi top šus je od 13. maja do 10. junija. to je še daleč ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA