Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

marjan
brankos napisal/-a:Ko te enkrat tek po naravi prime te ne spusti ;)

Branko tako se govori. Naj živi gorski tek :wink:
Poznamo še koga, ki tako razmišlja :?:
Grintavec je pa itak zakon, letos že kalkuliram, koliko lahko grem hitreje :lauf:

Čao,
Marjan
 glumac
olson napisal/-a::lol: Komaj čakam,čeprav nisem v neki strašni formi. :twisted:

OLSON :twisted:

jao,Olson tebe bo treba še mal naložit, si prehitr
 glumac
Darja napisal/-a:Glumac ti pa kar tiho bodi, kolikor je meni znano, so Kamničani samo žalostno zrli v tvoje pete pa še to samo do polovice proge, ker si jih potem že preveč naprej odnesel.
E, tudi mene je že skrbelo zaradi višine decibelov, ki jih oddajam pri borbi s traso na Primoža (rezultat pa kot praviš :cry: ), vendar sem prepričana, da so Črnjani že vsega hudega navajeni.
No, a se potem vidimo na tekmi? Pa ne v navijaški opremi (cofki pa to), ampak v borbeni opravi!

Darja, bi se na tekmi kr tebe držu, v zavetrju
Uporabniški avatar
 olson
brankos napisal/-a:
olson napisal/-a::lol: Komaj čakam,čeprav nisem v neki strašni formi. :twisted:

OLSON :twisted:

Olson saj se ne mudi s top formo ;) naš prvi top šus je od 13. maja do 10. junija. to je še daleč ;)

Brankos prov maš :lol:
OLSON
Uporabniški avatar
 Darja
Glumac! Kokr je kdo navajen (bi rekla Lenčka)! :lol:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

Vsem ljubiteljem teka in pohodništva na Primoža v informacijo, da je cesta povsem kopna, steza pa je delno zasnežena in poledenela, predvsem zadnji senčni klanec je zelo neugoden, potrebna je dodatna previdnost saj so tam moči pri koncu. Je pa res da je bilo to v jutranjih urah tako da se bo stanje izboljševalo iz ure v uro.

Lep tekaški pozdrav Bojan
 matej-jethro
eJ, ljudstvo...kje pa se gre to na Primoža, če grem pri hali notr, mimo žajspoha proti hlevu Cuzakovga Janita, ker pol je pa zaprto za promet :roll: ne najdem.....kolk je pa od tuki do štadiona?
 AinE
BO-JAN napisal/-a:jaz se tolažim s tem da če ne odtečem letos, bom moral čakati še celo leto :?:

BO-JAN, tole po močno drži.
Kot berem, se je tudi Darja letos opogumila.
Pa še Nataša bo uredil-a, da ta hitri 31. 3. ne bodo imeli časa, Olson ni v neki strašni formu, matej-jehtro se je pa zgubil.

Torej, ni ovir. Če bo vse po sreči, se vidimo. Upam, da bo pot do tedaj že tudi kopna :D .

Lp vsem, E.
Uporabniški avatar
 bla_k
Pravkar sem prišel s Primoža.
Pot je že povsem kopna, le malo blata na običajnih mestih.
Je bilo pa precej vetrovno.
 miharudl
bla_k

poglej zs ;)

lp, miha
Uporabniški avatar
 bla_k
A kdo ve od kdaj naprej se v soboto lahko prijaviš in kdaj je za to zadnji čas?
Uporabniški avatar
 GORSKI KOZEL
Se vidmo na tekmi.Čim več nas je bolj je.Upam na cajt pod 19min.
ajde :twisted:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Vreme bo, kot kaže bolj slabo, naj pa to nikogar ne odvrne od teka - nam vsaj vroče ne bo :wink: . V takih prisojnih pobočjih lahko še kakšno kap pridelaš, če nažiga sonce...
Uporabniški avatar
 MihaPR
Matej sporoča, da je neprestano na treningu za Primoža in nima časa za nič. Zato prek poštarja sporoča, da je rezerviral mizo za 10-12 ljudi pri Orlu (200 m naprej od štarta proti Bistrici), glede na to, da so se obljubljale neke runde in podobno :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA