prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 NANIKA
Prosim še za kako informacijo več. A to lahko kupiš v SLO ker je drugače problem z garancijo in kako dobiš popust.

Hvala!
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Jest imam rdeč RS200 SD že leto in pol in sem z njim čisto zadovoljen. Glede kalibracije za različne superge - uporablajm ročno nastavitev...

Med drugim mi je všeč oblika same ure (ni prevelika) in prav lepo pride na mojo roko (ki ni ravno med večjimi... :wink: )

Popust je pa najbolje izkoristiti razne kupončke v Hervisu ali v TS...
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ja, pa še zmeri je mikavna ta ponudba v pro sportu.
 makekomi
Saj jo narocis v pro sportu, tako da je kupljena v slo., garancija pa itak velja...Nisem pa hotel nobenega s tem uzalit...Samo forumovcu pomagam do cenejse izbitre nakupa...Jo pa tudi sam kupujem(uro) in sem ze pogledal na vse mozne konce...samo smesno mi je da ljudje prodajajo rabljene ure, stare leto in vec za cca., 20% nizjo ceno od nove, zraven pa dopisejo MPC od nove iz trgovine, vsi pa vemo da danes dobis popust povsod....Za primer, kupis Citroen, tam imas itak vedno popuste po 2000€ in vec potem pa cez leto pridejo staro za novo menjat avto, jim ga ocenijo po euro taxu, kjer je cena ze odsteta s popustom na novega pa bentijo "saj je mpc avta bila tolko!" :P
Uporabniški avatar
 NANIKA
Hvala za informacijo. Pa popust a dobiš kr tko.
Uporabniški avatar
 NANIKA
A je na ta način že kdo uveljavljal garancijo?
Uporabniški avatar
 daks
Jaz se pa odlocam med F11 in RS200. Dejansko bi bil zame najbrz bolj primeren RS200, ker bi uro uporabljal samo za tek.
Vendar, pa pri primerjavi funkcij med RS100 in RS200, nisem videl nekih hudih razlik, razen pasa.
A ima kdo RS100 in RS200, oz. je imel ti dve uri moznost primerjat? A je RS200 vredna 30 eurov vec?

Hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Vsaj jaz kar vem da 100 nima možnosti foot poda.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Prosport!

Pri vas sem naročila uro, pa me zanima okvirno kdaj bodo dobavljive.
Hvala za odgovor!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA