Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 50cent
Gremo Miro :laola veliko sreče, drži se.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Miro SREČNO na poti, dobro se odpočij pred tekmo in po pameti.
Uspeh ne bo izostal.
Pa srečno tudi nazaj domov.
Na aerodromu te bomo pričakali z godbo :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Opa
Enako ZdravkoB tudi tebi.
Uporabniški avatar
 markor
Ja, se pridružujem dobrim željam - drži se sosed! :lol:
Lp!
Marko
Uporabniški avatar
 IvanČ
Miro uspešen tek v Podgorici, pa ne shujšaj preveč! Se vidimo na kakšni dirki doma.
 marjan
Miro stara sablja :D

Kaj naj ti zaželim?
Ja to kar sam rad praviš:
"To ga bomo žgali". :lauf:
Skratka naj ti uspe in se ti izpolnijo želje. :)

Držimo pesti,
Marjan

ps. čestitke še za Čazmo :clap:
 Olinad
Res vas občudujem- 100 Km ?!! Koliko moraš pregarati, da si pripravljen za kaj takega ? Sam bi rad enkrat odtekel pravi maraton, pa postane vsak kilometer po 25-tem taaaaaaako dolg. Srečno !

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz želim Mirotu in Zdravku srečno na teku! In da se jima res ne zvrti od tistih stotih krogov :shock:
Uporabniški avatar
 EčO
Miro in Zdravko! Držta se!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Deset minut pred deseto oziroma ob 21.50 mi je Milan Madžgalj, generalni sekretar direkcije tekmovanja v Podgorici povedal po GSM, da čakajo še enega tekmovalca, v cilju jih je pa že štirinajst. Miro Režonja je osvojil baje sedmo mesto s časom okrog deset ur in nekaj... Vse je še neuradno, pravi pa, da imajo gužvo.

Medtem, ko nisem mogel dostopit na forum, sem izvedel za neuradni čas Mirota Režonje 10:22:52.
Bravo naši.

:laola
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Cas Mirota je zelo soliden.
Ampak samo 15 jih je nastopilo?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tek_v_snegu napisal/-a: ...Ampak samo 15 jih je nastopilo?

Ne, samo toliko jih je zaključilo tek. Lani jih je s progo opravilo v celoti samo osem od mnogih prijavljenih. Pazi - sam asfalt, krogi, monotonija ...

Ja, rezultat je res soliden, sploh če veš, da sta prejšnji teden skupaj pretolkla 61,350 km asfalta iz Zagreba do Čazme, za regeneracijo pa je šest dni res malo, pa še od teh je vstran vzel dva dni za vožnjo in namestitev....
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ZdravkoC napisal/-a:
tek_v_snegu napisal/-a: ...Ampak samo 15 jih je nastopilo?

Ne, samo toliko jih je zakljuèilo tek. Lani jih je s progo opravilo v celoti samo osem od mnogih prijavljenih. Pazi - sam asfalt, krogi, monotonija ...

Ja, rezultat je res soliden, sploh èe veš, da sta prejšnji teden skupaj pretolkla 61,350 km asfalta iz Zagreba do Èazme, za regeneracijo pa je šest dni res malo, pa še od teh je vstran vzel dva dni za vožnjo in namestitev....

to sem imel tudi v mislih. Da je cas soliden glede na to da se ni pravilno regeneriral.
Ja monotonija. Ja poznam se enega takega ki mu ustreza enolicnost oz. ponavljanje iste trase. Takim vsaka cast. Jaz sem nekaj poskusal na to temo in sem ugotovil da je to poseben talent. Zato cestitke.
Jaz sem mesec maj naklonil da poskusim se soociti s podobno monotonijo.
In zato si mislim kaj je clovek prestajal.

Ampak MiroR je stari djomba na teh krogih v ÈRni Gori. Zato se je drzal tako dobro.
 Simona T
Miro, vsaka čast :cast1: :cast1: :cast1:

Lepo ti je uspelo. Pokazal si, da si iz pravega testa :clap:
Želim ti hitro regeneracijo in potem novim ciljem naproti.

LP
Simona

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA