prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Olinad
Takoj v ponedeljek sem si "privoščil" KAYANO 13 in po dveh dneh testiranja lahko trdim, da tako dobrega copata še nisem imel. Blaženje in stabilnost odlična, presenetila pa me je tudi odzivnost. Za mene prava raketa in krasen občutek na nogi. Priporočam !

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 Damijan
Semiko Marucelj napisal/-a:Mislim, da se bomo drugi teden preselili za en dan v MB. Štajerci, kaj pravite na soboto?

Bojim se, da bo v soboto slab odziv, ker je (zaenkrat) napoved kar slaba.
Poleg splošnega tekaškega ne-vzdušja v MB, seveda...

In še - a bi se dalo na test prinest še kak dirkalnik? DS trainer / DS Racer?
Uporabniški avatar
 klatez
Semiko Marucelj napisal/-a:...Mislim, da se bomo drugi teden preselili za en dan v MB. Štajerci, kaj pravite na soboto?

Test v MB - super!

Sobota, 7.4.07? Tisti vikend je podaljšan (praznik), zato me verjetno že v soboto ne bo v doma. Zame bi bilo bolje med tednom (npr. sreda). Verjetno je tudi nekaj tekačev, ki so v službi v MB in bi jim bolj ustrezalo, da bi po službi prišli na testiranje.
Uporabniški avatar
 markor
Hoj, če lahko izbiramo... :wink: Bi jaz tudi bil za med tednom, nekje okrog 17.00 ure..
Lp!
 ASICS
Tudi tretji dan testa je za nami. Danes se nas je tudi vreme usmililo in temu primeren je bil tudi največji odziv tekačev do sedaj. Vesel sem, da vas je zmeraj več.

Za test v Mb bom probal organizirati tudi kakšen testni racer vendar nič ne obljubim.
Se vidimo jutri v še večjem številu.
Uporabniški avatar
 lojzeP
pred nočjo je tudi mene prineslo okoli tivolija.
ko grem prvič čez mostičke, srečam ob dvorani kolege z basketa, pa kao, a ti greš pa tekle danes na tekmo :shock:
probal 4 modele - oči še vedno velike. najbolj so me navdušile cumuluske, na katere prej sploh nisem resno računal. pohvalil bi prijaznost, ustrežljivost in strokovnost osebja :D .
priporočam obisk tudi drugim
 mercury
Damijan napisal/-a:
Semiko Marucelj napisal/-a:Bojim se, da bo v soboto slab odziv, ker je (zaenkrat) napoved kar slaba.

Te dni se tudi meni zdi, da je vremenska napoved iz ure v uro drugačna...

Bi pa rad pohvalil test. Sem poskusil Kayano in Kinsei. Res odlični tekaški copati.

L.P.
 ASICS
Tudi četrti dan testa smo uspešno pripeljali koncu. Vsem, ki ste danes ostali brez copat, se opravičujem in vas vabim zopet jutri ali v soboto dopoldan ( seveda malce smo odvisni od vremena ). Končni rezultat današnjega dne je več kot odličen in veseli smo, da ste tako zagreti tekači. Se vidimo jutri
 ASICS
Še enkrat hvala lepa vsem, ki ste se oglasili na testu vTivoliju v Lj. Glede novih akcij in testov je sledeče. Seveda v kolikor se vam zdi ideja OK.
Vsak teden bojo testni copati na voljo v različnih tgovinah. Se pravi,da naj bi to potekalo takole ( vsaj upam ).
Primer:
V tednu od 15.4-19.4 so testni copati na voljo v Tomas sportu na Čopovi v Lj.
V tednu od 20.4-23.4 so testni copati na voljo v Intersportu v Mariboru.
Itd.
Za test copat potebuješ osebno ali en identifikacijski dokument. Pustiš tel. in odtečeš. Po teku jih seveda prineseš nazaj, da probajo še drugi.
Hvala za mnenja
Uporabniški avatar
 javaman
mercury napisal/-a:Bi pa rad pohvalil test. Sem poskusil Kayano in Kinsei. Res odlični tekaški copati.

Kaksna je pa razlika pri obeh copatih, glede na to, da je en pronacijski, drugi pa supinacijski?
 superga
Kayano ima na delu pod nožnim lokom nekaj več opore, tako da pri teku "ne pusti" prevelikega zvračanja na notranjo stran.
KINSEI ima zgradbo pete povsem novo in tega nima. Peta pri tem modelu je nevtralno blažena (brez opore na notranji strani).
Sicer pa sta oba modela na meji teh karakteristik, tako da med njima ni velike razlike glede pronacije.
l.p. superga
Uporabniški avatar
 klatez
Semiko Marucelj napisal/-a:...Vsak teden bojo testni copati na voljo v različnih tgovinah. Se pravi,da naj bi to potekalo takole ( vsaj upam ).
Primer:
V tednu od 15.4-19.4 so testni copati na voljo v Tomas sportu na Čopovi v Lj.
V tednu od 20.4-23.4 so testni copati na voljo v Intersportu v Mariboru.
Itd.
Za test copat potebuješ osebno ali en identifikacijski dokument. Pustiš tel. in odtečeš. Po teku jih seveda prineseš nazaj, da probajo še drugi.
Hvala za mnenja

Meni tudi to ustreza. Ampak a ne bi bil najprej v MB, ker je v LJ že pravkar bil?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klatez napisal/-a: Meni tudi to ustreza. Ampak a ne bi bil najprej v MB, ker je v LJ že pravkar bil?
Tudi jaz se sprašujem, kdaj bo končno v MB? Kaj smo mi preblizu Avstrije, da bi tu kupovali? :wink:
Sem pa zaprisežen Asics-ovec, saj sem sprobal že (skoraj) vse druge firme.
Uporabniški avatar
 Damijan
Jaz tudi, jaz tudi!

Zdravko, nisi še vsega sprobal, verjemi... Imamo še NB, Brookse, Saucony, pa Diadoro, pa verjetno še kaj. Odlični copati, ki kasirajo nagrade na primerjalnih testih, a na slovenskih tekaških nožicah njih je bore malo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA