prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Damijan
Hoj, M.

Najprej vprašanje: a si jih nagledal na pri Koali Bledu? Meni so obljubili, da naj bi jih dobili po 15.3., ko sem jim ponovno poslal mail, pa nisem dobil odgovora. Ignorantsko? Se naj na Bled zapeljem na kremšnite?

Zdaj pa k (ne)odgovoru: sam osebno ne, poznam pa vsaj dva tekača ranga pod-3h-za-maraton, ki tečeta v njih in sta zelo zadovoljna. Oba lahka, 70 kg s pojstlo vred. Glede na kopito Asicsa, ki mi kr ustreza, pa si jih že nekaj časa želim tudi sam, a v vseh trgovinah, ki sem jih doslej obiskal, še niso ali imeli tega copata ali pa ni bilo moje številke...
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Oj

Mislim, da se ne rabiš zapeljati po dodatne kalorije (kremšnite) :lol:.

Videl jih nisem, sem, pa zvedel, ko sem jih zopet klical kot sem obljubil po Čazmi kakšne občutke sem imel v njihovih phantomkih.
In takrat mi je rekel, da že imajo Asics Gel DS Trainer. Pa da so jih že nekateri isprobali v Sežani.
A ti misliš da tako zgledajo:
http://www.paragonsports.com/Paragon/Sh ... D=24-TN711
Ker on jih je opisal kot belo - rdeče zelene.

Lp
Mario
Uporabniški avatar
 Damijan
Sprehodi se po www.asics.at , logično sledi linkom (laufen-schuhe-herren-leichtigkeit), in boš videl ta zeleno-beli-črni model...

Po kolko pa so v Koali?
 ASICS
Jih prnesem danes na test. Je samo SAMPLE št. US 9.
Uporabniški avatar
 Damijan
MARIOLINO napisal/-a:140eur

Na kratko: boli! Kako pa je s popusti pri Koali?
 Rok_E
Borba za preživetje, na koncu je prodajalec rekel, tam so vrata in lahko grem!
 Rok_E
Borba za preživetje, na koncu je prodajalec rekel, tam so vrata in lahko grem!
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Damijan, popust imaš 30%, če si (Vzdržljivostni tekač ali dolgoprogaš) in če si njegov kupec.
Zdaj imam jaz pri njem 30% popusta pri naslednjih supergah, ker sem njegov kupec in dolgoprogaš.....
Tako sem ga razumel in včeraj mi je isto potrdil glede popusta.

p.s. okol 90eur. bi dal za njih s popustom

Lp
Uporabniški avatar
 Damijan
Tako se govori.

Smo pri moji $$$ meji: v tolarskih časih sem si rekel - 20.000 je maximum, kolikor pač še dam za copate.
 BodecaNeza
Probajte se na bubasport.com (dobite nekaj popusta!) Mogoce je treba kaksen dan pocakati za dolocen model, vendar v roku enega tedna dostavijo vse, pa placilo ob povzetju...
Sam jaz bi priporocala ASICS GEL DS RACER (uradna cena 110€-15% popusta)! Zame je to pravi "copatek", se posebno, ko more preteci 42km s tabo...Glede Koala sporta pa ne bi izgubljala besed;)
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
BodečaNeza kar povej kakšne maš iskušnje s koalo, mogoče bodo tudi nam prišle prav :wink: .

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA