Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lojzeP
se je zadnje čase povečalo zanimanje za surčinsko letališče :D

kar nekaj nas je že pokazalo interes, da bi šli v BG z avionom. na jat-u pravijo, da bi za skupino 5 oseb prišla cena 132 € po glavi ( povratna ).
odhod v petek 20.04. ob 17.40 ( brnik ), v ponedeljek 23.04. ob 8.20 odhod iz surčina - tahitri morda že v nedeljo ob 18.20.
prednost je vsekakor izkoristek časa, da o spočitosti za podiranje rekordov ne bi izdajal imen :wink: tudi težav s časom v povezavi s službami skoraj ne bi smeli imeti.
prosim morebitne interesente naj se javijo, da vidimo, če bomo kaj mesili iz tega testa :?:
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:prosim morebitne interesente naj se javijo, da vidimo, če bomo kaj mesili iz tega testa :?:

Jaz sem za one-way ticket, le za LJ-BG (predvsem zaradi tega, da se izognem troganju na busu dan pred dirko :) ).
Nazaj pa z Neptunom.
Uporabniški avatar
 žine
Evo, jaz kar bil za povratno....in celo tale nedelja ob 18:20 mi je zelo všečna varianta....Se pravi rabimo še dva in letemo :D
lpŽ
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

še en udeleženec na maratonu v Beogradu. Tudi tokrat (že tretjič) bom zastopal barve ta zelenih, kar pa ne pomeni da ne bi mogli skupaj spit kakšno pivce ali dva.

Se vidimo v Bg.

MatjazV
Uporabniški avatar
 pegaz
Lojze, tole je pa prima ideja!

Meni je izguba celega petka mal narobe hodila, takole bi pa že šlo.
Torej, še en fliger za Beograd!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
pegaz napisal/-a:Lojze, tole je pa prima ideja!

Meni je izguba celega petka mal narobe hodila, takole bi pa že šlo.
Torej, še en fliger za Beograd!

LL, Pegaz :)

uuuuuuu - dogaja :D

hu vil bi nekst :wink: exclusive vabi, ke ne de matjažV 8)

Pegec, moj poklon - končno ćevapi na .... na ... aje - skadarliji 8)
Uporabniški avatar
 pegaz
lojzeP napisal/-a:Pegec, moj poklon - končno ćevapi na .... na ... aje - skadarliji 8)

Itak da ja
tokrat ne bo lepih košarkaških navijaačic, da bi nas zmedale... bojo tekaške! 8)
he he

kaj je pol s hotelom?
kaj je pol s prijavo?
Sem nekaj iskal, pa nič našel.
Ampak zdaj sem našel - pojstlo. Če kdo kaj zve, naj napiše, bomo zjutrej pogledal, bohlonej dobr ludje!

Lahkonočpegaz
Uporabniški avatar
 Dolenjski pokal
Prijavljava se 2 Dolenjca. Stane in Metka Lindič.... Gremo sprobat 21km...

Se vidimo.... :wink:
 MARTIN S
živjo Stane in Metka
se pravi, da se vidimo v Beogradu. Podrobnejše informacije o našem izletu boš (Metka) pa že od Darje Slišala
Uporabniški avatar
 BoF
Ej, a bi lahk avijonaji šli na svojo tekaško progo (post), de ne bo po Sežani zmede na kvadrat! Pa dejmo bit enkrat mal resni, samo do 30. marca, potem pa amen, pa de mamo zadeve porihtane tko kot se spodobi!

Све има, само да Заре понесе роштиљ и да се скупимо. :pivo:
 mk
lep pozdrav vsem tekačem!

zanima me, kakšna je situacija glede Beograda- maratona!

kako je z zasedenostjo avtobusa oz. je kaj več znanega glede tega
"izleta"?

mk
Uporabniški avatar
 BoF
Torej dragi moji!
Avtobus je zaseden do te mere, da če ne bo kmalu še nekaj prihjav, se lahko peljete v lastni režiji! Nucamo vsaj še deset ljudstva, pa če bodo tekli al pa ne! Časa imamo do srede naslednji teden! Pamet v roke in med treningom razmišljajte komu bi še podali povabilo. Mimogrede, poglejte kakšne so cene nočitev v BG, kako je s cenami prevoza do tja dol (in ob soliranju se vprašajte le kje boste pustili avto, da ga ne dobite brez koles ali pa ga s kolesi vred zmanjka) in boste kmalu spoznali, da je Habo iz Neptuna uredil Gorenjcem (in drugim škrtuhom) jako prijazno ceno!

Ajde, zmigajte se s prijavami, pa da se v miru pripravimo!

Potniki za BG se prepoznajo po šifri: Вози, Мишко!
 Marinka
Prijavljam sebe in svojega moža kot navijača, otroka pa še masiramo, da gre z nami. Za zdaj torej 2 osebi, dokončno število in prijavo na GTA Neptun opravim jutri!
Uporabniški avatar
 Vlajko
BoF napisal/-a:... Avtobus je zaseden do te mere, da če ne bo kmalu še nekaj prihjav, se lahko peljete v lastni režiji! ...

Pa tako sem se veselil tega izleta. :shock: Pravzaprav še vedno upam. :roll: :?

Ajmo, zmigajmo se s prijavami! :hack: Saj ni mus, da morate obvezno teči. :) Tudi navijač(ic)e rabimo. :Fslo :heart :D :wink:

PS:
J**o vas vaš avijon. :evil: :lol:
Uporabniški avatar
 matej712
Jaz sem reklamo objavil na bicikel.com in na mojtrener.com.
Upam, da se nas le nabere dovolj!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA