Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Katrin
Okej, potem prideš domov z mokrimi supergami... in če se ne posušijo do naslednjega dne? Pri oblačilih ni težave, se preoblečeš, ampak superge ima pa ponavadi človek ene same...
A kompliciram?
 ton
Pih, pri tejle reklami zadnja leta ima pa ja vsakdo vsaj dva para!
A ti greš z 'vsakdanjimi' na tekmo? ccc

Je pa en naliv lani poleti v Mostecu, lilo je tako, da je bilo res težko dihat, moj najlepši deževni spomin.
Uporabniški avatar
 Damijan
Katrin napisal/-a:Okej, potem prideš domov z mokrimi supergami... in če se ne posušijo do naslednjega dne? Pri oblačilih ni težave, se preoblečeš, ampak superge ima pa ponavadi človek ene same...
A kompliciram?

Če ne drugače, pa je ravno zaradi tega fajn imet dvojne patike...

Sicer kar malo preseneča tale izjava, saj kolikor vem, ima večina tekačev, ki imajo za sabo že nekaj kilometrine, pravi mali problem: stari in odsluženi copati se nabirajo, čeprav zgledajo še pa OK. V tem primeru pač greš na dež z ne-ravno-najnovejšimi.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Damijan, hudič je, ko imava v novi omari 4 pare "navadnih" čevljev in 20 parov superg :)
Uporabniški avatar
 Damijan
Pri nas podobno, le da je 18 parov mojih, 2 pa od žene. Z razliko, da sem jih premestil v garažo... Baje da sem že kot Imelda Marcos.
 mojA
Dež ni tisti, ki me bo odvrnil od teka. Nikakor! Paše mi.
Rahlo pršenje je naravnost blagodejno tudi za kožo :wink: , močan dež ali naliv pa ti utrdi značaj, voljo, moč ...
Kje piše, kakšno bo vreme na dan neke tekme, npr. MKM, LM ? Nikjer. Slabši ko so pogoji, bolje je. Bolj te utrdi. Naj bo sneg, mraz, veter, dež - nič nas ne ustavi, a ne :?: Vse v stilu: TRENIRAJ TRDO - ZMAGUJ Z LAHKOTO.
Težji kot so pogoji na treningu, lažje bo.

Kolikokrat se mi je to že obrestovalo. Ko sem se prebijala letos skozi zid na LM sem si mislila, če sem tekla v vetru, mrazu, dežju, snegu, v klanc, bom pa tudi to zdržala. In je šlo.

V Sežani je bilo pa sploh sanjsko. Boj z vetrom Super! Pa smo zmagal, a ne?

Vreme me odvrne le, če pada toča ali je huda nevihta, vihar. No, pa tudi to ne gre, da če je strašen naliv, da konstantno močno dežuje, ne vztrajam pri dolgem teku (tam nad 20 km) - prevelik riziko , da se prehladiš.

Mokre superge - mali problem. Žuljev še nisem dobila, je pa zanimiv občutek, ko se ti med prsti pretaka voda :P .Če imaš le ene, si vanje nabaši časopisni papir, pa na zračno mesto ali zdraven radiatorja pa se ti bojo kar hitro posušile.

Sama grem v slabem vremenu v starih, čeprav morda ni logično, ker so še hitreje mokre, ampak so itak.
Uporabniški avatar
 Katrin
ton napisal/-a:Pih, pri tejle reklami zadnja leta ima pa ja vsakdo vsaj dva para!
A ti greš z 'vsakdanjimi' na tekmo? ccc

Ja vraga no... :D Tečem šele drugo sezono. Lansko poletje sem si kupila nove oh in sploh super ultra dobre superge in jih še nisem uničila toliko, da bi potrebovala nove :)
 ton
Se še vidijo prav vse pikice na podplatih? Ženska, ma ko da si namenoma uničuješ noge! In pomisli na ubogo deco prodajalcev, uvoznikov, oglaševalcev - kaj naj nesejo zvečer v usta?

Hecam se. Ima pa prijatelj, resen tekač, recimo tri pare istega modela in 'kolobari', da se ne zguncajo preveč po nogi.
Uporabniški avatar
 areh
Ma jaz še nikoli nisem tekel v dežju-namenoma. Če sem že tekel po dežju, me je le-ta presenetil. Ampak, ko sem prebral te 3 strani, ste me prepričal, da bom poskusil. Vendar imam tudi jaz samo en par tekaških copat. :cry:
Ta vikend bo kot nalašč za test :wink:
lpA
Uporabniški avatar
 Katrin
Mi je kar odleglo, da nisem edina... :D Da ne bodo res čigavi otroci lačni zaradi mene... si letos poleti za časa popustiv omislim še ene. In bom kolobarila... :D
 teddy
hmmm,kake patike pa te imate?!
jaz če bi šel z mojimi laufat, bi naredil 4 korake pa bi bili verjetno že mokri :D
Sicer pa sem si mislil za dež nabavit one neprepustne gore-tex
 lona
areh napisal/-a:Ma jaz še nikoli nisem tekel v dežju-namenoma. Če sem že tekel po dežju, me je le-ta presenetil. Ampak, ko sem prebral te 3 strani, ste me prepričal, da bom poskusil. Vendar imam tudi jaz samo en par tekaških copat. :cry:
Ta vikend bo kot nalašč za test :wink:
lpA

Živjo, boš videl, je nekaj super dobrega. Edino, veter lahko naredi malo manj prijetno. Drugače pa je tek v dežju ena taka prijetna stvar. Nikjer nobenega, jst pa juhu po lužah. Jah, danes in jutri bosta taprava dneva za to! Se vidimo!

Lp vsem
Uporabniški avatar
 MihaPR
teddy napisal/-a:hmmm,kake patike pa te imate?!
jaz če bi šel z mojimi laufat, bi naredil 4 korake pa bi bili verjetno že mokri :D

Mizuno wave rider 9 :) nič goretex.
Uporabniški avatar
 zlopi
teddy napisal/-a:hmmm,kake patike pa te imate?!

Nike Teocalli preizkušeno za suhe prste.

lp, zlopi
Uporabniški avatar
 bobr
Ma kakšen dež saj je nehalo padat. Preverjeno PST je primerno poškropen da se ne praši :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA