- 01 Apr 2007, 08:46
Očitno forumovci še proslavljajo novo TF (čl)LANICO, saj se še noben ni spravil k poročilu o 12. gorskem teku k Sv. Primožu nad Kamnikom. Tek, ki je prvi pokazatelj forme na pomladanski GT sceni je bil tudi letos množičen in s kakovostno zasedbo, čeprav so manjkali glavni akterji lanske sezone. Kljub temu je bil tempo zaresen, prav tako pa boj in vzpenjanje proti Svetem Primožu. Zmagal je Boštjan Hrovat, naslednja mesta pa so zasedli "stari mački" gorskega teka. Upam, da je vsak udeleženec poleg cilja na vrhu dosegel svoj zadani cilj. Sam sem s svojim tekom in uvrstitvijo zadovoljen, sploh ker sem bil "konkretno trd" od včerajšnega gasilskega usposabljanja. Udeležba TF - ja je bila konkretna, tako da bo mel Dule spet kup dela, ko pridejo rezultati. Za organizacijo pohvale bratoma Urh in KGT Papež za odlično tekmo.
Žal sem zaradi obveznosti moral kmalu po prihodu do Vegrada pobrisat iz prizorišča, še bolj pa mi je bilo žal, da se nisem mogel odzvati Jehtrovemu povabilu za krst Lane pri Orlu. Bomo pa enga kozla več po Grintovcu stresli na njen račun. Se vidjamo na naslednjem hribu ....
Žal sem zaradi obveznosti moral kmalu po prihodu do Vegrada pobrisat iz prizorišča, še bolj pa mi je bilo žal, da se nisem mogel odzvati Jehtrovemu povabilu za krst Lane pri Orlu. Bomo pa enga kozla več po Grintovcu stresli na njen račun. Se vidjamo na naslednjem hribu ....
LP Brane