prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 psihotic
Živjo!

Zanima me naslednje, če kdo mogoče ve. Ali se polarjeva modela s625x in s725x razlikujeta še v čem drugem, razen v barvi in obliki?

Vsepovsod piše, da imata enake funkcije, vsi senzorji (za tek, kadenco in hitrost kolesarjenja) naj bi bili kompatibilni z obema modeloma. Ali je še kakšna druga razlika. Recimo na slikah sem opazil, da ima kolesarski model na zaslonu slikco kolesa, tekaški pa tekača, da ima tekaški čas prikazan malo bol levo in na desni še nek histogram, kolesarsk model pa pač ne itd ...

Torej V ČEM TOČNO SO RAZLIKE? Hvala lepa za odgovor
Uporabniški avatar
 brankos
Uri sta sta razen po vzorcu na robu isti, z istimi funkcijami. S625x, ki naj bi bil v osnovi namenjen tekačem ima v opremi food pod S1, S725x pa kolesarski speed senzor, ponekod tudi cadence senzor. Dobiš tudi S725X MS, kjer pa so vsi navedeni dodatki. So pa vsi dodatki kompatibilni med seboj.
 BZz
Ce se prav spomnim (tako iz glave), ker sem primerjavo med tema dvema modeloma, gledal/delal ze kar nekaj casa nazaj, je razlika tudi v funkcijah:

s625x - naj bi bil "bolj tekaski" in ima AutLap funkcijo

s725x - naj bi bil "bolj kolesarski" pa ima Auto Start/Stop funkcijo

Da bi bil pa 100% siguren, bi pa moral pogledati navodila.

lp BZz
Uporabniški avatar
 Airskull
uri sta softwersko enaki, preverjeno tudi na s625x deluje auto strat /stop funkicja za kolo
Uporabniški avatar
 Cowboy
625x - zraven dobiš tekaške 'stvari' (footpod)
725x - zraven dobiš kolesarske 'stvari' (sensor za hitrost, nastavek za balanco) - za kadenco dokupit!!

to je ta razlika.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA