prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Laufer
Ali nam misliš vzeti vso voljo do treninga. :twisted:
Konkurenca se nas hoče znebiti :nono:

Vseeno hvala za obvestilo o medvedu, ki staši po Golovcu.

Medved hlača po ljubljanskih gozdovih
Ljubljana - Prebivalci Bizovika v Ljubljani so danes zgodaj popoldne v njihovi neposredni bližini opazili medveda.

Poklicali so intervencijsko skupino Zavoda za gozdove Slovenije, ki skladno s svojimi pooblastili že izvaja aktivnosti in ukrepe za zaščito varnosti ljudi in njihovega premoženja, so sporočili z ministrstva za okolje in prostor.

Okoljsko ministrstvo lokalne prebivalce na širšem območju Bizovika, Orel in Golovca opozarja, naj se danes raje ne gibljejo v gozdovih na omenjenem območju.
 eggy
Ujej.....fantje..ste me prehiteli...jaz sem pa mislila kakšno noro novico imam :)

Tole mi pa res ni najbolj všeč :) ......na medvedka mislim.....
Včeraj se sicer nisva videla, ampak..... danes me pa res prav nič ne vleče tja gor. Bom rajš ubrala metodo: Čiči pa čaki :)

No.....mogoče bo pa medvedku jutri že kje drugje bolj všeč.....

lp, eggy
Uporabniški avatar
 zlopi
Ma jaz sem prepričan, da medvedi nimajo popolnoma nič proti našemu teku po Golovcu. Še na kraj pameti mi ne pride, da bi se odpovedal čudovitemu doživljanju narave s polnimi pljuči svežega zraka.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 EčO
eggy napisal/-a:Bom rajš ubrala metodo: Čiči pa čaki :)

No.....mogoče bo pa medvedku jutri že kje drugje bolj všeč.....

lp, eggy

Hmmm! Pol bi jaz in moji okoličani skoz čičal pa čakal :lol: Ker pri nas je vedno možnost da srečaš vsaj enka kosmatinca če ne kar enih par :lol: :lol:
 eggy
No...sem pa mislila, da mam vsaj en dober razlog, zakaj danes tako ali tako ne bi šla na Golovec......itak moram bit v službici......pa je še ta "tolažba" šla .....

...in kje je tukaj sočutje :)

Lepo se mejte na Golovcu. Pa vseen vam ne želim, da srečate medveda.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
En medved še ne odnese Golade :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
Laufer napisal/-a:Konkurenca se nas hoče znebiti :nono:

V času vseh mogočih Drnovškovih zarot je to le jasna posledica tega, da je Slon oz. jusuf (ne vem točno kdo) trikrat rekel, da bi raje šel na levo kot na desno in zdaj pa imamo!
Uporabniški avatar
 Laufer
Da jutri ne bo panike, sva danes z pogumno MojcoZ :juhuhu: dodobra prečesala Golovec. Startala sva na stopnicah potem standard po Golovcu in spust po PST nato vrnitev do Sp. Hrušice in ponovni vzpon v obratni smeri zopet do stopnic. :D

Oči sva imela na široko odprte, vendar nikjer ne duha ne sluha o kakšnem medvedku. Res pa je bilo danes zelo malo obiskovalcev na Golovcu. Strah se širi :twisted:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Laufer, hvala za družbo!

Res je, na Golovcu nisva srečala nobenga medveda razen dva močerada. :lol: Sem se enga tako ustrašla, da sem kr krepko odskočila. :oops:

Lepo je blo! Zelo malo obiskovalcev. A se res tok bojijo tega medveda al pa novinarji mal naredijo iz "muhe slona", da se pol ljudje še bolj prestrašijo.

Mene niso prestrašili. Bolj me je prestrašila tale novica http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 093977.php. :shock:

Lepo se mejte! Se vidimo!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Torej, Golada v cetrtek bo! Ob 1800. Na koncu GD. Gremo "levo" za malo spremembe. :twisted:

lp, Jusuf El'Medvjed :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Hvala MojciZ za današnje spremstvo. Če bi bil sam, bi imel verjetno polne hlače :oops:

Če Jusuf El'Medvjed misli, da smo tako dobri, da lahko odpove kvalifikacije se tudi strinjam.
Zato se bom udeležil 1. serije v konkurenci. Za finalno serijo še nisem tako dober, čeprav na vso moč iščem tega kosmatinca po celem Golovcu.
Uporabniški avatar
 bobr
Če nimate nič proti bi se vam jutri pridružil da se preskusim v tradicionalni Goladi. Nisem nek gams in upam da vam bom lahko sledil 8)
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA