prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ASICS
Pozdravljeni,
vsem ki želite testirati Asicsove tekaške copate, naj povem, da bo test v četrtek dne 12.04.2007 ob 16 uri v Mariboru pri Betnavskem gozdu. Organizerajte se in pridite v čim večjem številu.
Uporabniški avatar
 Z*
Hvala za ponudbo, se bomo malo obvestili. Upam, da boste imeli vse številke in ženske modele ... :roll:
 ASICS
Ali mi lahko kak Mariborčan razloži, kje je to pri Betnavskem gozdu? Moram vedet, da bom znal priti do tja. Seveda pridem iz smeri Celja.
Uporabniški avatar
 tadejk
LP

Iz Celja - izvoz Maribor Jug,mimo Bauhaus-a Rutarja in Obija, v križišču levo na papeževo cesto. Potem desno. Tukaj se že vidi Betnavski gozd naravnost. Ti pelješ v naslednjem križišču levo in nato desno. Tako prideš na zahodni rob Betnavskega gozda, na drugi strani so visoke stolpnice. Kje točno pa ste dogovorjeni?

Tadej
Uporabniški avatar
 klatez
Še nismo dogovorjeni za točno lokacijo.

Ajde Mariborčani, povejte kje je najbolj primerno, da se dobimo?
Ko zaviješ za Betnavo levo in potem desno proti stolpnicam - a ni tam neko parkirišče, kjer je stara trasa ceste?

(sicer pa jaz še nisem nikoli tekal po tej šumi)
Uporabniški avatar
 markor
Hja, jaz bi tudi rad vedel za točno "mikrolokacijo" plis plis plis... :D
lp
Uporabniški avatar
 Damijan
Mogoče ne bi bilo slabo, da ko enkrat natančno zdefiniramo lokacijo, pripopamo še sliko iz ... npr. TIS-a. Nič - bom kar jaz tole zrihtal...
------------------------------------------------
Majko, ne morem slike naložit! Grrr!
------------------------------------------------
Sicer pa - vpiši v TIS npr. naslov Tavčarjeva 20, 2000 MB, in poizkusi pač priti do levega "ogljišča"tiste velike zelenine (trapeza), ki je Betnavski gozd.
Uporabniški avatar
 Z*
Vhod v Betnavski gozd je z Ljubljanske ulice - za avtobusno postajo nasproti rumene stolpnice je gozdna cesta. Vse akcije (Toti Mariborčan) ipd. se začenjajo v tem predelu. Iz smeri Celje je najbolje slediti visokemu dimniku (rdeče-bele proge), ki se zelo daleč vidi (ob njem je B. gozd). Prav tako se daleč vidijo 3 stolpnice (rdeča, rumena, modra), nasproti katerih se dobimo. Ma ne morete zgrešiti (če še tako grešite) :lol: Bomo mahali! :hello:
Če po nevemkakem naključju zalutate v neznani del Maribora, potem vprašajte za Maribor Tabor. :wink:
Uporabniški avatar
 50cent
Tudi jaz pridem 12tega pred Betnavski gozd, da malo preizkusimo ZdravkoC-jevo najljubšo znamko 8) 8) :D
Po testu pa dam za rundo. :)
Lep dan.
Nazadnje spremenil 50cent, dne 05 Apr 2007, 09:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
Pa rano kakšen teden nazaj kupli nove tekaške copate :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Škoda,da sem takrat v službi. Z veseljem bi laufal po betnavski šumi z dobrimi copati, tako pa... :cry:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Vreme napisal/-a:Pa rano kakšen teden nazaj kupli nove tekaške copate :lol:

Jaz tudi, ampak vseeno pridem probat, ker z Asics copati še nisem nikoli tekla.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a:Tudi jaz pridem 12tega pred Betnavski gozd, da malo preizkusimo ZdravkoC-jevo najljubšo znamko.
Trikrat sem prebral pa ne vidim, če boš dal za rundo? :rol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Kako dolgo bo pa trajal test?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA