Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 BoF
Sej bo, sej bo, nč panike, ampak le to bi blo fino, da se zadnji teden pred odhodom ne zajebava Habota iz Neptuna s tem ali bi, pa če bi po koliko pa morda bi pa še naš sosed pa njegova tetica... :roll: Ane, saj se zastopmo :?: Itak smo mojstri :!:

Нормални људи користе приколицу у сваком случају :!:
 mk
le pogumno vsem tistim, ki še oklevate!
brez skrbi... preživeli bomo en lep tekaški, družabni in turističen vikend! :)

mk
 GTA NEPTUN
Lep pozdrav iz GTA NEPTUN!

Avtobus se vztrajno polni, če govorimo s številkami, 38 oseb.
V tem trenutku lahko 100% garantiramo odhod.
Glede same prijave na maraton, na njihovi strani so sadržaji još u pripremi, vendar upam da mi kmalu odgovorijo na mail.

Gašper
GTA NEPTUN
Uporabniški avatar
 MirkoPR
Tudi midva sva se definitivno prijavila za beograjski polmaraton. Če tekači ne bodo zapolnili avtobusa, lahko kot navijače povabim nekaj svojih sodelavcev. Vendar moram tudi pri njih začeti z agitacijo dovolj zgodaj. Zato se pridružujem pozivom, da se takači prijavijo čim preje.

Lep pozdrav!
MirkoPR
MajdaPR
Uporabniški avatar
 BoF
Ми живимо у озбиљно доба и сваки од вас знаде зашто сте ту. :clap: Само има једно, они нас не знају, Је л' тако? :roll: Ама сви ви знате, па ви сте паметни људи :!: Словенци, били смо и јесмо најбољи из Европе. Је л' тако? Дабоме да је тако и тако треба да буде! :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 BoF
Prijavljivanje za učešće u POLUMARATONU i MARATONU

1. Prijavljivanje za učešće u polumaratonu i maratonu vrši se slanjem popunjene prijave (Zvanična prijava) Organizatoru i to:
• e-mailom na office@bgdmarathon.org (bom prašal jaz kako in kaj de se ne zezamo vsi pa vsak po svoje)
• direktno u Prijavnom centru (od 16. 04. do 20. 04.)

2. - Prijavljivanje e-mailom
obavljaće se od 02. 04. do 19. 04. 2007. godine.
- Prijavljivanje je u Prijavnom centru:
od ponedeljka 16. 04. do petka 20. 04. 2007. do 12 č .

3. Startni brojevi se preuzimaju u prostorijama
REFLEX Shop, Masarikova 5 ("Beograđanka"), od ponedeljka 16. 04. do petka 20. 04.

4. Radno vreme Prijavnog centra je od 10 do 20 č svakog dana osim petka, kada se brojevi mogu podići do 12:00 č.

5. Pri podizanju startnog broja mora se pokazati lična karta, a za strance putna isprava. Bez ovih ličnih dokumenata ne mogu se preuzeti startni brojevi.

6. Učesnici, koji su se prijavili e-mailom, mogu podići svoje startne brojeve najkasnije u subotu, 21.04. do 9 č u prostorijama Skupštine Grada, Trg Nikole Pašića broj 6.

7. Cena učesničkog kompleta
(majica, startni broj, program, bilten, medalja, okrepa, voda) je 500,00 din.

Gremo v akcijo, da dobimo kontakt z organizatorji in da zrihtamo cifre in podobno. Če ne bodo kooperativni oni (glede dviga številk) najdem drugo varianto (konzulat, predstavništvo firm v BG - mimogrede, a ma kdo kakega poznanega tam doli?)

Kdor še ni pofočkan v avtobusu prav veliko časa ne bo več imel!!!

...бем ли га ал изгледа да словенац мора да је активан :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 BoF
Aja, de ne pozabm:

uredite zdravstveno zavarovanje!!!
Uporabniški avatar
 SasoP
Zdravo, pri Neptunu smo ob prijavi navedli tudi dolžino teka, ki se ga bomo udeležili. Ali je bilo to Za-hec? :D
Po cifre gremo pa skupaj ane?? Itak :!:
Uporabniški avatar
 BoF
Ne, nič ni bilo zahec, ker podatke rabmo v primeru, da uspe prijava prek Neptuna. Glede dviga številk se probam dogovorit za dvig nekako pred štartom že v petek, ker bo v soboto zagotovo zmeda in gužva!

Še par dni razpotegnemo prijavo, potem pa...

Ми ово радимо из љубави у нашем слободном времену. Ви сте ту да допринесете комплетном утиску. :D
Uporabniški avatar
 matej712
BoF napisal/-a:Aja, de ne pozabm:

uredite zdravstveno zavarovanje!!!

ZZZS priporoča, da si za Srbijo uredimo komercialno zavarovanje. Katero je najugodnejše (ima kdo kaj izkušenj, jaz nimam blage veze o tem :o ) :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Še najbolj priporočljiv je, baje Coris.
Mislim, da je cena za sklenitev zavarovanja za 3 dni (Evropa) ca. 5,50 EUR. 8)

Če pa ima kdo dodatno zdravstveno zavarovanje sklenjeno pri Vzajemni, lahko to uredi po simbolični ceni 1 EUR. :D
Uporabniški avatar
 BoF
A kdo ve če je možno kolektivno zavarovanje. A ma kdo kakšnega na Corisu?
 GTA NEPTUN

1)
Prijavo na maraton bomo opravili mi, tako da vam ni potrebno skrbeti.
Za prijavo 500 din / cca 6,5 eur bomo pobrali na avtobusu.

2)
Zavarovanje lahko uredimo tudi mi, skupinskega.
Prakticiramo Coris, ker je najboljši.
Cena zavarovanja po osebi za tri dni: 3,51 eur
Velja za osnovno kritje - do 15.000 eur

Zainteresirani mi prosim sporočite na mail.

3)
ČAS ZA PRIJAVO JE SAMO ŠE DO PETKA, 6.aprila!

Gašper
GTA NEPTUN
Uporabniški avatar
 BoF
Jaz predlagam, da se vsi zavarujemo prek Neptuna oziroma Corisa, ker vem, da zna bit down under kar velik problemov če se komu kaj zgodi!
 GTA NEPTUN

Na avtobusu za Beograd se nas je nabralo že kar 45. Pridružili so se nam tudi prijatelji iz Umaga. Prostih je torej samo še 5 sedežev.

Nekaj potnikov me je po mailu spraševalo kolikšna je končna cena, kdaj in kako poravnati.
Cena aranžmaja, torej prevoz in namestitev, ostane nespremenjena 93 eur. Razliko nakažite do nekje 13.aprila.

Dodatno zdravstveno zavarovanje Coris ter prijavnino za maraton bomo pobrali na avtobusu. To znese skupaj cca 10 eur.
Vse informacije boste prejeli po pošti v obvestilu o odhodu.

Prijavo na maraton bomo opravili mi. Prosimo da se ne prijavljate sami, da ne bo zmede.

Gašper
GTA NEPTUN
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA