prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pozdravljeni

ker bo pocasi lepega vremena konec se bomo zaceli mariborki kolesarji in drugi zbirati VSAKO nedeljo ob 10h pod pohorjem natancneje pri pohorski vzpenjaci na trening, smer fiska-belvi casi so 35-40 za malo boljse in vse dalje od 40min za malo pocasnejse,... spodnje meje ni :)

vabljeni vsi tako dobro kot malo manj dobro pripravljeni, se bo za vsakega nasel primeren tempo :)

se vidimo

Lp
Nazadnje spremenil jonas, dne 30 Dec 2008, 16:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Z miroR-jem sva se že dogovarjala, da v nedeljo iz Radizela prilaufama peš pod Pohorje (ca 11 km), nato skupen vzpon (slabih 4 km) in po drugi strani spust mimo Tise, pljučne bolnice, Ranč ... v Radizel (ca 15 km). To je lep nedeljski tek, ki kar sam kliče. :juhuhu:
Če se bo še kdo pridružil - razmislite - poskrbim za prevoz nazaj pod Pohorje :driver:
jonas napisal/-a:pozdravljeni

ker bo pocasi lepega vremena konec se bomo zaceli mariborki kolesarji in drugi zbirati VSAKO nedeljo ob 10h pod pohorjem natancneje pri pohorski vzpenjaci na trening, smer fiska-belvi casi so 35-40 za malo boljse in vse dalje od 40min za malo pocasnejse,... spodnje meje ni :)

vabljeni vsi tako dobro kot malo manj dobro pripravljeni, se bo za vsakega nasel primeren tempo :)

se vidimo

Lp

se prestavi na 9h ob nedeljah v vsakem vrenenu

lp :)
Nazadnje spremenil jonas, dne 30 Dec 2008, 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
jonas napisal/-a: ...se prestavi na 9h ob nedeljah v vsakem vremenu
Škoda, meni bolj paše, da pred deveto krenem od doma in sem ravno pred 10.00 pri spodnji vzpenjači. Okrog tričetrt na osmo je pa še prehladno. Pa ravno sedaj, ko me je zanimalo, če bom zvedel kaj več o kolesarski ekipi za Kališče.
Uporabniški avatar
 jonas
jutri ob 9h uri še zadnjič v letu 2006 peš na pohorje po jonatanki, več nas bo lepše bo

glede na to da se nekateri pripravljajo na silvestrovo bo tempo bolj zmeren

se vidimo
Nazadnje spremenil jonas, dne 30 Dec 2008, 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
 blueye
Kaj pa zdaj, ko je že lepše vreme? Se tut kaj skupinsko hodi/kolesari na Pohorje?
:D
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
blueye napisal/-a:Kaj pa zdaj, ko je že lepše vreme? Se tut kaj skupinsko hodi/kolesari na Pohorje?
:D

Oh se seveda...zdaj najbolj.

Zdaj se sele zacenja sezona celotnega Pohorja....
Uporabniški avatar
 areh
50cent napisal/-a:pa še nekaj slikic za pokušino, kako je bilo prejšnjo nedeljo... :)

http://trek-bc.moj-album.com/album/5884299/

Mater ko pa tele slike gledam, pa se že kar veselim zime..
lpA
Uporabniški avatar
 klatez
Ti pa najdeš pravo temo ob pravem času!

Komaj prideš z morja, pa bi že smučal...

Sicer pa - če ne bo preveč novozapadlega snega in ne bo južno, bi lahko šli v nedeljo, a ne?
Uporabniški avatar
 Damijan
Če ste za popoldansko varianto (po 12h), sem zraven...
 Rok_E
Jaz tudi, da malo premešam štrene če lahko ob 13.00 ih.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Če bi se držali naslova teme "ob 10-h" bi bil zraven, tako pa ...
... bomo še videli
... vesel bi bil iti na Pohorje s starimi tekaškimi borci (b=n :wink: )
... mogoče pa bi bil kdo za varianto :arrow: ob 8.00 :arrow: Radizel - spodnja postaja - Bellevue - (Areh ?) - pljučna bolnica - Ranče - Radizel.
Uporabniški avatar
 klatez
Ups, sem pozabil smeškota nalepit na koncu zadnjega stavka...
Nisem mislil resno...
Imam neke druge plane...
Če padejo v vodo, pa bi mogoče šlo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA