prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
MABE napisal/-a:A kdo že dela kaj dolžine za Beograd. Će jo, ob Brdu, bi se rade volje pridružil. :wink:

Nisem ravno tvoj kaliber, ampak lahko ti vseeno izdam :arrow: Jutri bom "opalio" traso Drulovka - Zarica - Zlato polje - Polica - Kokrica - Rupa - Copra - Tuš - Mercator Center - Orehek - Drulovka. :roll:

Lahko se mi pridružiš, odtečeš ... in pritečeš nasproti. :wink:
Uporabniški avatar
 MABE
kdaj pa? Vsaj približno. :?:
Uporabniški avatar
 SasoP
Okrog Brda, ponedeljek dopoldan, več krogov. :D :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Jaz imam plan jutri okrog 12 do 13:00 it dva kroga. Med tednom dopodne pač ne gre.
Uporabniški avatar
 MABE
Kaj pa danes okoli petih?
Uporabniški avatar
 Junc
Danes ne, ker se moram mal uredit še od Sežane (prehlad).
Uporabniški avatar
 Vlajko
MABE napisal/-a:kdaj pa? Vsaj približno. :?:

Šele zdaj opazil :arrow: prepozno, žal. :oops:
Včeraj malo po 12.00 sem jo mahnil od doma, potem pa lepo na "easy", a po planu. 8) Je pa vse skupaj zneslo blizu 19 km. :roll:

V četrtek proti večeru bom pa zopet na Brdu dežural. :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes okoli 18.00 bom štartal iz parkirnega prostora Hotela Kokra, gibal (kao tekel) pa bom v smeri urnih kazalcev. 8) :wink:

Vse ostalo, razen štartnega mesta (Brunarica, mežikanje nasprotiletečim luštnim puncam, pošiljanje lastnikov neprivezanih psov nekam,...), ostaja nespremenjeno. :)
 matej-jethro
Ha ha ha, Vlajko...gibal (kao tekel)...dobra,dobra! 8) Moram prou zares enX naokol prletet...nadaljna smer letenja bo seveda odvisna od ostalih letečih :idea:
Ostala sva brez besed ti si rekel.....pa sončno naj bo!!!!

se vidmo k se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Ok, se vidimo, štartam pri spomeniku ob 18:00 ali pa nekaj čez, če se prigiblje Vlajko
Uporabniški avatar
 ales
Danes sva z Lojzetom po dolgem času obkrožila Brdo. Zanimivo idejo je podal: če se krog teče v smeri urinega kazalca je to normalna smer, če pa tečeš v obratni smeri, je to ženska smer - ker sva nasproti srečevala skoraj izključno predstavnice nežnejšega spola.

In ker sva tekla zelooo počasi (šunka, boleča leva peta, ostale tegobe press), nama je tudi garmin nameril izjemnih 9.9 km; izjemen je bil tudi čas..

Ja, in tiniju sva pozabila namignit katero uro bi tekli na Brdu. Sory še enkrat! Saj sva se ti hotela še enkrat opravičit, pa si bil ravno sredi aktivnosti..Še brunarca je bila zaprta.
Uporabniški avatar
 lojzeP
....... in je bla u F1 gužva, in sva šla k Alešu "na enega" - kao, da se B vitamin ne pokvari :D

mama naju je animirala vrhunsko :D , pole se nam je še Alenka pridružila :D - moja Špela je bila izredno zadovljna z obema jajčkoma 8)

sva obdelala še smeri Beograda, Innsbrucke, ... :idea:
aja, samo btw podatek za konkurenco - Aleš nosi konfekcijsko številko ......... :arrow: M

P.S. konkurenca - se nea hecat :wink:
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:
Ja, in tiniju sva pozabila namignit katero uro bi tekli na Brdu. Sory še enkrat! Saj sva se ti hotela še enkrat opravičit, pa si bil ravno sredi aktivnosti..Še brunarca je bila zaprta.

Ja sej ni panike - sem pol naredil eno 15k po Bezigradu - cestovno trcanje :) .

Sicer sem se pa sele danes kolikor toliko sestavil po petkovem Bajagi. Ales, prav imas, tista dva meseca se se kako poznata. Slaba popotnica za Mnisek.

lptini
 matej-jethro
TO JE TO.... ženska smer, v četrtek ob 18h oz. takrat k nas bo manj :wink: potlej pa v brunarco analizirat kaj smo vidl 8) ...Aleš, LojzeP, Vlajko, JUNC & co., lohk me pa tud družno razsujemo, ker bom iz kamnka uletu "kao gibat" v nasprotno smer, od vaših polarjevih kazalcev :wink:

Strahotno lep pondeljk vam želim 8)
Uporabniški avatar
 Vlajko
matej-jethro napisal/-a:... bom iz kamnka uletu "kao gibat" v nasprotno smer...

... a pol bomo namest' đevojaka tebe srečeval'. :roll: OK, bomo že prež'vel, važno je :arrow: Brunarica :D

Torej, v četrtek namesto na Golovec, vsi na Brdo, da zapevamo jednu zajedno :arrow: ... Za Beograd, za Beograd, s firmom BoFić ... :wink:
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA