prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 DuleKTKV
MarkoJ napisal/-a:Kako zgleda tek med tistimi avtomobilističnimi divjaki? quote]

Imaš pa bolj zanimiv in adrenalinski trening; še malo poskakovanja vstran, čez ograjo, med grmovje, mogoče celo kak levji skok :lol: - se hecam...

Avtu se je relativno lahko izogniti, ker ga slišiš, v mraku pa tudi vidiš, skoraj bolj so nevarni kolesarji ali pa rolarji, ti se pa kar iz nič pojavijo in drvijo točno proti tebi. Ja včasih je res gužva :roll:

Varianta je peš pot iz Iverja po desnem bregu Bistrice in po makadamu čez Brsnike, če si kaj navdušen za gorsko gozdne kombinacije, drugače je pa najbolj mir med tednom dopoldan ali ob mraku s tem, da si primerno označen in previden. Res nevarno je pa lahko ob petkih in sobotah zvečer zaradi pijanih norcev na motorjih in v avtomobilih.

Če ti rata ujeti kak osamljen poletni večer, je pa lahko pravljično lepo.
 Olinad
Dule, prosim , če tole pot na Iverje in skozi Brsnike malo opišeš. Ne poznam je, večkrat pa uporabim Koželjevo pot.

Lep pozdrav
 hitrijoža
Varianta je peš pot iz Iverja po desnem bregu Bistrice in po makadamu čez Brsnike, če si kaj navdušen za gorsko gozdne kombinacije, drugače je pa najbolj mir med tednom dopoldan ali ob mraku s tem, da si primerno označen in previden. Res nevarno je pa lahko ob petkih in sobotah zvečer zaradi pijanih norcev na motorjih in v avtomobilih.

Če ti rata ujeti kak osamljen poletni večer, je pa lahko pravljično lepo.[/quote]

Si pa zelo lepo napisal zadnje vrstice - tam okoli Brsnikov je res nekaj pravljičnega; že pogled proti Skuti in Grintovcu je tak, da ne moreš hiteti in zaradi takih doživetij vztrajamo pri svojem početju v naravi - ne samo zaradi štoparc in desetink. V teh doživetjih je nekaj več - sicer pa - naj pevec drug vam srečo opisuje....
Uporabniški avatar
 olson
Živjo :lol:

Hitrijoža tiste oznake proti lovski koči v Palovčah (beli sprej)res niso moje ampak so rudeče,ki so tudi na drevesih to pa zaradi tega,če bi padev sneg in potem se na cesti ne vidijo.Smo pač tudi taki čudaki,ki lavfamo v dežju in po snegu. :x

pa en lep pozdrav vsem,ki spremljate TF :TF) OLSON :twisted:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
olinad napisal/-a:Dule, prosim , če tole pot na Iverje in skozi Brsnike malo opišeš. Ne poznam je, večkrat pa uporabim Koželjevo pot.

Lep pozdrav

To je to: Koželjeva pot se začne na Iverju, Brsniki so pa tam kjer je lovska koča, samo da se jaz nisem spomnil, da se ji tako reče, ko sem pisal prejšnji post. Moram pa priznat, da poznam samo zgornji del, od mostu pod žičnico, do doma v K.B., si pa predstavljam, da mora biti tudi spodnji del zanimiv.
Uporabniški avatar
 športnik
DuleKTKV napisal/-a:da mora biti tudi spodnji del zanimiv.

Če misliš tisti del poti od Stahovice oz. kamnoloma do mostu pod gondolo; ja zelo zanimiv je... :D
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Bom preveril čim prej... 8)
 zarja33
Pozdravljeni!
Sem nova članica na forumu in na novo preseljena v Kamnik, pa se malo razgledujem po okoliških gričkih kje bi se dalo tečt, predvsem ne po cesti. V Ljubljani sta bili moji stalni progi Rožnik in Golovc, zdaj pa sem kar malo zmedena, ko berem tale forum in nič kaj ne poznam. Bila sem že večkrat na sv.Primožu, vendar je zame še malo prestrm, da bi tekla gor.
Ali še obstajajo skupni teki ob sobotah ob 16h?
Hvala vsem, ki mi boste razkrili kakšno lepo tekaško traso, ki za začetek ne bo prestrma in bi bila primerna za vsakodnevni večerni tek okoli 5-8 km.
Uporabniški avatar
 MihaPR
1. Mimo gradu Zprice gor na trim stezo. Super tek, možnost podaljševanja na drugo stran v Tunjice ali levo v Podgorje.
2. Samotni maln
3. Kamniška Bistrica

p.s. menda se pripravlja skupni kamniški trening, kot že nekoč v Kamniški Bistrici,ampak nič ne vem o tem :)
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
zarja33 napisal/-a:Pozdravljeni!
Hvala vsem, ki mi boste razkrili kakšno lepo tekaško traso, ki za začetek ne bo prestrma in bi bila primerna za vsakodnevni večerni tek okoli 5-8 km.

Za vsakodnevni večerni tek mogoče takole: mimo ŠCRM proti jugu, pri baru Coprnica čez brv in takoj na levo, skozi gozd po makadamski cesti do prvega mostička, čez in spet takoj na levo, mimo elektrarne in pasje šole potem pa do glavne ceste, po pločniku na levo še vedno proti jugu, držiš se desne, ko prideš do prehoda z železniško progo jo prečkaš in lahko zaviješ takoj vzporedno s progo (ali cik cak med polji) nazaj domov ali pa nadaljuješ naravnost naprej do krožišča, prečkaš glavno cesto in skozi vas (ne ob glavni cesti) nazaj.

Še ena luštna v drugo stran, ker ne vem kje si doma: ta se "začne" pri bivšem Svitu na Žebljarski ulici pri ti. železni brvi, tu jo užgeš ob levem bregu Bistrice proti severu, na drugi strani Svita (Neostik) pot zavije okrog vogala in preskoči potoček, zdaj se lahko odločiš: če bo že temno zavij na desno v hribček mimo kmetije do asfaltne ceste, zdaj nadaljuješ do naslednjega hribčka na vrhu katerega jo mahneš desno, pri znamenju spet desno in po pločniku nazaj, če si pri volji pa lahko nadaljuješ vrh hriba rahlo levo in poljubno daleč naprej... Če pa še ne bo temno pa nadaljuj naravnost. Pot bo kmalu spet zavila v gozd in se pridružila Bistrici, zdaj spet poljubno daleč, ko imaš dovolj poiščeš prvo pot, ki gre desno in nazaj. Kmalu pa boš odkrila tudi variante...

Drugače pa skupni teki ob sobotah niso bog ve kako obiskani, jaz pridem skoraj vsako soboto pogledat, če je kdo tam. Če se ti da, prideš mimo, naprej greš še vseeno lahko v lastni družbi :)
 Olinad
Je še kdo ,ki bi jutri naredil rundo po trasi mekinjskega krosa?

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

Sam bi zelo rad spoznal traso mekinjskega krosa, vendar bi mi odgovarjala jutranja varianta, popoldan žal zaseden z drugimi obveznostmi.

LP Bojan
 AinE
Ja, bi rada vedela, kje poteka mekinjski kors, vendar ob 16. uri ne morem. Ob 17.30 ali malo kasneje bi pa šlo.

Lp E.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Današnji trening je potekal po progi mekinjskega krosa. Z olinadom sva jo pretekla dvakrat, ne da bi vedela, da je tako prav. In kot sem se zdaj prepričal, sva tudi tekla pravo traso. Po trditvah nekega domačina naj bi jo namreč kar precej skrajšala :hello:. Kot pa sem zdaj ugotovil, se teče dva kroga -zdaj pa kilometri štimajo :D

A in E, nisem videl tvojega posta prej, lahko pa se zmenimo za kak drug dan ali naslednjo soboto...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA