prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Manca_firbc
zanima me ali se da kje dobiti majico TF (v velikosti XS ali S). pa kakšna je cena. hvala že vnaprej.

lep pozdrav

Manca
Uporabniški avatar
 Manca_firbc
ja to so dresi, mene pa zanimajo prou njihove majčke k sm jih zadnč nekje vidla. hvala vseen. uživite pa laufite k drgač bo svet odlaufu mim vs
Uporabniški avatar
 poldy666
Manca_firbc napisal/-a:zanima me ali se da kje dobiti majico TF (v velikosti XS ali S). pa kakšna je cena. hvala že vnaprej.

lep pozdrav

Manca

če imaš v mislih bombažne s kratkimi rokavi, jih dobiš pri Erotu.
Uporabniški avatar
 Manca_firbc
ja vrjetn mislm vaše. zlo so mi všeč pa še mal reklame bi loh nardila :D . glede Erota kako bi lahko pršla v kontakt z njim? :? vrjetn prek zs.
Uporabniški avatar
 poldy666
Manca_firbc napisal/-a:ja vrjetn mislm vaše. zlo so mi všeč pa še mal reklame bi loh nardila :D . glede Erota kako bi lahko pršla v kontakt z njim? :? vrjetn prek zs.

najbolje je, da mu pošlješ zs.
Uporabniški avatar
 Athena89
kok pa so te majčke $ ?
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

pred par leti smo imeli serijo belih bombažnih majic z logom TF spredaj in zadaj. takrat so bile po jurja. koliko je to vredno zdaj, bi se moral pa pozanimati. in bi šel v akcijo, če bi vas zanimalo. govorim o količini vsaj 100 kosov, raje več.
Uporabniški avatar
 Manca_firbc
ja potem pa verjetno ne bo nič ker jaz sem se zanimala za en sam komad. vendar vseeno hvala za trud.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA