področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

D SPORT

Športen pozdrav! Vabimo Vas , da pristopite kartici ugodnosti D TEAM- D SPORT ( smo partnerji Olimpijskega komiteja Slovenije pri projektu Olimpijske kartice ) Pogoje za pridobitev kartice najdete na www. D SPORT. si, na e mail naslovu dejan.verko@siol.com in na 031 627 141.

ADIDAS in NIKE sta največji in najprepoznavnejši športni blagovni znamki na svetu. Mi Vam ponujam najugodnejši nakup, za VAS pa tudi naročimo izdelke NIKE ali ADIDAS po naročilu- Vaših željah.

Dejan
Uporabniški avatar
 INOT
In kaj nam bo popust, če v ponudbi nimate enega poštenega modela tekaških copat???? Zresnite se malo!
Uporabniški avatar
 lojzeP
INOT napisal/-a:In kaj nam bo popust, če v ponudbi nimate enega poštenega modela tekaških copat???? Zresnite se malo!

1:0 za Inota

podpišem takoj :D
Uporabniški avatar
 Damijan
Ker je glih fuzbalski večer: "lepa priložnost velenjčana, ki prodira preko spleta na tekaški forum, brez prepovedanega položaja, priložnost, da za Inota naroči najugodnejše resne copate za tek - zadetek."

Inot-D sport= 1:1?
Uporabniški avatar
 INOT
Če mi dajo Nike Air max 360 z 40% popusta je lahko 1:1 :wink:
Uporabniški avatar
 Z*
INOT napisal/-a:Če mi dajo Nike Air max 360 z 40% popusta je lahko 1:1 :wink:

Dobra izbira, Inot, odlična! 2:1 za tebe! :lol:
 D SPORT
Spoštovani. Zaradi posodobitve in nagraditve spletne strani D SPORT, Vas obveščam da bo v najkrajšem možnem času kompletirana ponudba!

Takrat tudi upam ne bo " nepotrebnih komentarjev ". Za vsa ostala vprašanja pa sem Vam na voljo tudi na 031 627 141...Dejan.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA