prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
bobr napisal/-a:Če nimate nič proti bi se vam jutri pridružil da se preskusim v tradicionalni Goladi. Nisem nek gams in upam da vam bom lahko sledil 8)

Super, tudi mi nismo nobeni gamsi. Nas pa je Jusuf sklical za ob 18:00.
Uporabniški avatar
 milkec
Mene danes ne bo, ker me je medved tako prestrašil, da sem od samega hudega kar zbolel!
 eggy
Huh.......tak lep dan.....

Grem na Golado, ampak......vidim, da ste prestavili uro. Jaz grem uro prej..... po starem, to je ob 17ih :)

fajn tečte....
eggy
Uporabniški avatar
 Laufer
Tudi meni bi bolj ustrezalo.
Ali se lahko pridružim?
Uporabniški avatar
 bobr
Moja prva golada minila brez težav. Malo me noge bolijo sam to je zame normalen pojav po hribolazenju 8).
Še enkrat hvala vsem udeležencem in se vidimo ob naslednjih priložnostih.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bila je zopet prijetna Golada. Eggy kvalifikacije, 5 mušketirjev glavni krog v kontra smeri, o dogajanju po 19:00 pa ni informacij. Medvedov nismo srečali, smo očitno preveč lomastili z jeziki, malo pa tudi z nogami. :oops: :wink:
 eggy
raziskovalec napisal/-a:Medvedov nismo srečali, smo očitno preveč lomastili z jeziki, malo pa tudi z nogami. :oops: :wink:

Haha....sem očitno dobro očistila teren :)

Ja.... moje kvalifikacije .... v lepem sončnem dnevu..... uživala sem. Sem bila pa tudi vesela, da sem vas še ujela in prav počaščena sem, da ste mi dodelili vlogo štarterja.

lepo se imejte....pa ne preveč potičke in pirhov in šunkic in...., da ne bodo pol klanci problem :)

eggy
Uporabniški avatar
 zlopi
Med 15. in 16. uro sem tekel iz Chengdujske na Orle in nazaj.
Pobral sem nekaj pajčevin in opazil nekaj čisto svežih avtomobilskih sledi.
Pa se ja niso medvedi motorizirali?

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) No, je cas, da tudi jaz najavim eno Golado. :) Torej v cetrtek ob 1800 (ostro) je na sporedu Golada. :) Klasicna. :D Na posebno zeljo lahko tudi Golourh. Tudi klasicen. :twisted: Torej, zbor je na obicajnem mestu na koncu GD. Srecno!

lp, oranzni slon :twisted:
Uporabniški avatar
 alan
Ce se ne izgubim in ne polomim do sestih, danes se jaz eno...
zdaj ze vec kot obletnico svoje zadnje Golade...

Se vidimo! :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Po dvotedenski odsotnosti :( se danes 100% ponovno pojavim na startu. :D
Uporabniški avatar
 milkec
Mene danes ne bo na štartu z vami, če bo moj avto parkiran na koncu GD naj vas to ne zavede.
 iskaman
ce je pa Alan tuki, moram pa se jst pridet :)... ce najdem GD ulico pridem...
- zagi -
Uporabniški avatar
 zlopi
oranzni_slon napisal/-a:
8) No, je cas, da tudi jaz najavim eno Golado. :) Torej v cetrtek ob 1800 (ostro) je na sporedu Golada. :) Klasicna. :D Na posebno zeljo lahko tudi Golourh. Tudi klasicen. :twisted: Torej, zbor je na obicajnem mestu na koncu GD. Srecno!

... jest bom pa tekal preko Golovca po 19.30, prej ne morem ...

Lp, zlopi
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA