Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

marjan
2MUCH4ME napisal/-a:
Kaj smo pa mi štirje

Saj vem no :wink:
Na spisku prijavljenih se svetite čisto na vrhu. Veste, da vam privoščim vsaj 16 vzponov :D

Dule napisal/-a:
Tudi svoje mesto rad predam kakšnemu boljšemu od mene

Ne,ne Dule tebe pa ne damo. :nono:
Tako vestno vodiš TF gorsko lestvico, da si že častni član :TF)

Mirc1 lepo vabljen, saj ni tako dolgo ... itak je še dalj, sploh po po 13 , 14 uri popoldne.
 janezu
sobota 14. se bliža, s tem pa tudi 8. preizkus vzdržljivosti-KALIŠČE. proga je že vsa leta ista, pogoji pa tudi. v 12 urah je treba čim večkrat priti gor in dol. štejejo vzponi med 6.uro zjutraj in 6.popoldne. letos bo tudi 1.-č start podnevi(en teden kasneje).trasa je v celoti kopna in skoraj cela suha,očiščena,idealna za rekord-900eur.okrepčevalnici sta pri potoku-spodaj in pri koči-zgoraj ,vmes pa kontrola-pri 2.klopci. za uvrstitev je treba imeti VSAJ 2 vzpona.malica je za vse udeležence(kuhajo legende).upam,da nam bo tudi vreme naklonjeno.vsem udeležencem želim veliko lepih trenutkov v že prebujajoči naravi in poleg nog uporabimo tudi glavo.za vse info smo na voljo LP ju
 aleksander
Kot trenutno kaže,bo vreme idealno,mogoče celo malo pretoplo :wink: .

LP Aleksander
Uporabniški avatar
 Dule
Hvala Marjan za zaupanje :D Bova v soboto :toast:

Vidim da je že 137 prijavljenih :shock:

Vsem želim veliko užitkov :!:
 janezu
današnji ogled proge na kališče(igi, ju in še nekaj neznanih)je pokazal,da so razmere idealne-snega niti za vzorec,razen na storžiču,proga popolnoma suha,očiščena. prijave so možne tudi v soboto,za vse,ki boste razplet sledili doma,bo na strani kališča neposreden prenos v režiji firbca&co. za prvih 10M in 5Ž dodatni relax na morju (igi team),še več pa tekom sobote na KALIŠČU. lp ju
 Jožko
Hoja!
Tole Kališče pa tudi treba enkrat preizkusiti. Sam sem na kališče tekel ene dvakrat, ko je bil še tist ta normaln tek, teh 12 ur si pa še ne upam dat skoz.
Ja vsem, ki se boste v to podali velik uspeha in seveda organizatorjem tudi veliko sreče z vremenom in vsem, kar zraven sodi. Janez drž se!
Uporabniški avatar
 Cveto
Lep pozdrav!

Vsem udeležencem želim veliko vzponov in previdnih spustov. Naj zmaga najboljši. Žal se sam teka žal ne bom mogel udeležiti, ker sem si včeraj poškodoval nogo. :( Tako da z letošnjo težko pričakovano tekmo, z moje strani ne bo nič. Bom pa sedel za računalnikom in spremljal dogajanje. Držim pa pesti za vse ostale.
Želim vam obilo trde volje in po pameti fantje in dekleta.
 janezu
igi že cel dan išče tvojo zamenjavo, tj.enga dobrga. bomo videl zjutraj kaj mu je uspelo. ekipe se lahko formirajo do 2. vzpona. še nasvet prijavljenim-nastavite budilke! LP ju
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jutri bom tale dogodek, žal, šprical. :oops: Z vami sem bil kar nekaj zaporednih let kot navijač, lani sem "simbolično" celo tekmoval. :roll: No, v mislih bom, vseeno, z vami. :wink:

Navijam pa za vse udeležence, na vrhu "mojih" želja za zmago pa sta, tako kot vsa leta doslej :arrow: Iglič ter JanezU. :cast1: Torej, vidva ... in vsi ostali :arrow: dr'šte se jutri. :wink: Sploh pa, punce, ooops, tekmovalke. :lauf: :wink:

PS:
Komandante Vilko, ti pa lepo modro vodi svojo družinsko ekipo do željenega rezultata. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Vlajko napisal/-a:Komandante Vilko, ti pa lepo modro vodi svojo družinsko ekipo do željenega rezultata. :!: :wink:

Hvala za dobre želje, Vlado! Letos bom po moje jaz bolj "pešadija":wink:, komandanta sta šla pa ravno v posteljo! Se pa jutri ne bomo obremenjevali s tekmovanjem, mi to jemljemo kot malo daljšo hribovsko turo!

Tudi jaz želim vsem udeležencem, da dosežejo zastavljene cilje, zeblo nas jutri zagotovo ne bo!!:wink:

Lahko noč
VB
Uporabniški avatar
 firbec
Hoj!
povezava dela, vreme je lepo, jasno, nagrade imamo pripravljene, na mizi je cviček, steza je suha, ... zunaj je 8°C....
še večerja, cviček ,...
Kratke hlače vzemite s sabo!
Lp Marjan
Uporabniški avatar
 lojzeP
prosim, da letos rečete g.Vidaliju naj bo na fotkah malce nasmejan - čeprav hudo utrujen :D

uspešno delo želim jutri - karkoli vam bo dogajalo :D
Uporabniški avatar
 firbec
Ura je skoraj 11 - Vidali zase ne ve. kako naj se smeje!
LP
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Janez, Marjan, Ivan, Simona in ostali!

Iskrene čestitke vsem. Žal, me letos ni bilo zraven (poškodba). Vseeno sem v mislih bil z vami na tej čudoviti preizkušnji.

Lep dan še naprej! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA