Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Še eno pohvalo imam in sicer:

INTERSPORT KAMNIK

Kupil sem eno poceni športno uro pri kateri je bistvo razdalja in tempo. Nato se mi je pokvaril "senzor" (ali kakorkoli se že reče tej plastiki, ki si jo zatakneš za hlače) in so mi brez problema dali novo.
 katden
No jaz pa bi pohvalila Tomas šport na Čopovi.Res znajo svetovati in si vzeti čas za kupca in ne tako kot v Interšportu v hali 12 ,ko prodajalka ne ve kaj prodaja.
Uporabniški avatar
 MihaPR
tam je itak franšiza od TOmas sporta, samo prodajalci so drugi :)
Uporabniški avatar
 Heartless
nadaljujemo tuki..........aja miha,hala 12 nima s tomasom nč,sm neki majo šefi neke poslovne fore med sabo......sm uprašu........

;)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

POHVALA ----- IRMI ki dela v Hervisu na Viču. Je TANARTABULJŠA za svetovanje o copatih.

IRMA ti si TAGLAVNA.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sej ne hala 12, Intersportov oddelek za tek v Hali 12 in seveda, šefi majo med sabo, kdo pa drug :)
Škoda, da znamka TS nima povsod tako kompetentnih prodajalcev, verjetno stvar poslovne politike :)
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Včeri sm kupila dva para superg. Že predvčerajšnim sem bila v Tomasu (skoraj 2 uri :oops: ). Pa sej vem, da kompliciram sam ... :oops:

No včeraj pa sem se odločila za nakup. Res, da niso lepe barve (beri modre) in znamka Puma :wink: (hecam se!) se bom morala zadovoljiti z Nikicami. Ma dobr, sej men itaq ni važn kera firma je, sem doma ugotovila, da imam čist vse firme superg ampak, če bi meli pa kej boljšega od Pume bi pa ziher to vzela (beri pripadnost neki znamki :lol: ).

No skratka, to sem hotla povedat, Tomas Sport Čopova je zakon, ERNEST TI SI PA CAR :!: No sej je tut Janez OK, sam takrat je na žalost sam mim uletu oz. mi je na hitr svetoval.

Hvala za svetovanje!

LP, Mojca

p.s. 1: ne skrbi, še bom prišla komplicirat! :lol: pa tut kak nasvet bom prišla iskat al pa kr tko pridem mal na obisk :wink: :--

p.s. 2: aja pa še to, Tomas Sport propade, če gresta vidva drugam! :ignore:
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
MojcaZ napisal/-a:Včeri sm kupila dva para superg. Že predvčerajšnim sem bila v Tomasu (skoraj 2 uri :oops: ). Pa sej vem, da kompliciram sam ... :oops:

No včeraj pa sem se odločila za nakup. Res, da niso lepe barve (beri modre) in znamka Puma :wink: (hecam se!) se bom morala zadovoljiti z Nikicami. Ma dobr, sej men itaq ni važn kera firma je, sem doma ugotovila, da imam čist vse firme superg ampak, če bi meli pa kej boljšega od Pume bi pa ziher to vzela (beri pripadnost neki znamki :lol: ).

No skratka, to sem hotla povedat, Tomas Sport Čopova je zakon, ERNEST TI SI PA CAR :!: No sej je tut Janez OK, sam takrat je na žalost sam mim uletu oz. mi je na hitr svetoval.

Hvala za svetovanje!

LP, Mojca

p.s. 1: ne skrbi, še bom prišla komplicirat! :lol: pa tut kak nasvet bom prišla iskat al pa kr tko pridem mal na obisk :wink: :--

p.s. 2: aja pa še to, Tomas Sport propade, če gresta vidva drugam! :ignore:

Mojca,res ti hvala za kompliment,in tut nebi blo problema ce bi bla tuki ceu dan......tnx....

lp
Uporabniški avatar
 EčO
Čak mal :!: Sej res da je vreme mal čudn :?: :?: Sam a bo že res kr pomlad :?: Al je pa že :?:

V eni drugi temi prpetruum in snežinka :heart tle MojcaZ in Ernest :heart :heart

A ne bo nič snega :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Ne ne, to se pa zdej tko ne gre. :oops: :evil: To je bla sam pohvala za dobro svetovanje! :lol:

Prej mora bit še zima pol bo pa pomlad. Vsaj tko grejo letni časi. Mogoče pa nisem na tekočem in so se letni časi mal zamenjal. :rol:

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 ATA
Tut jest moram pohvalit prodajalca v Tomas šport na Čopovi
Zadnji četrtek sm namreč kupu dva para copat tm. Ene klasika take k mam zmerj. Druge pa zimsko varijanto k mi jo je on svetvov. Sej mi je povedov ime pa sm ga pozabu. Žoke(beri copate) sm mogu dt za dva dni na kopito zdej so pa super. Sm jih dons sprobov iz BC-a po cesti do planine Karnica 14 km klanca po makadam cesti. Na višini 1300 m se namreč na osojnih predelih drži sneg. Sem obljubu d bom sporoču kako sm zadovoljen. Hvala za nasvet in seveda za popust!
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
Heh....delajo pol?...;)

lepa hvala za obisk pa se velik kilometrov z novimi supergami...

erc,ts čopova
Uporabniški avatar
 tae
Tudi jaz sem bil danes v TS Čopova v Ljubljani. Zdaj sem videl, da je na tej strani že pohvaljen prodajalec Ernest, no tem pohvalam se bom pridružil tudi sam. Upam, da to berejo tudi njegovi šefi in ga nagradijo za skrb, prijaznost, hitrost, ustrežljivost, strokovnost pri njegovem delu. Sam sem že veliko prebral o "supergah" (športnih copatih za tek menda pravilno slovensko), vendar v živo dejansko še nisem naletel na človeka, ki bi toliko vedel o tem. Lahko tu na forumu začnemo glasovati za NAJ PRODAJALCE v TOMAS SPORT trgovinah (saj verjetno večina nas kupuje prav v teh prodajalnah).
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
tnx......:)

vabljeni se kdaj....

erc,ts čopova

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA