prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

eggy
Natason napisal/-a: ... se ne upam kar tam med vami pojavit :)

Ja, to se pa še dobro spomnim...saj sem tudi jaz imela taktiko počasnega približevanja. Ampak...iz lastnih izkušenj ti povem: I did survive. Tako da.... le pridi. Kar se pa brzine tiče.....Smo tudi taki, ki PB v obratno smer podiramo :) ....ali z drugimi besedami: Počasi se daleč pride!

Dobrodošla....

še1PR napisal/-a:...pridem čimprej back, pa se bomo smejal! :wink: :D

No, Alja.....te bom za ta čas mal nadomestila:
Pa lepo se imejte in veliko se smejte:) (Alja.PRESS)

eggy
Uporabniški avatar
 Natason
Eggy, hvala. Najprej bom sla enkrat opazovat izza kakega grma, potem pa napadem :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Natason napisal/-a:Eggy, hvala. Najprej bom sla enkrat opazovat izza kakega grma, potem pa napadem :)

Natason, nič se bat, ti kar pridi. Novincem zadnje čase še piškotov ni treba prinest. Če se že hrusta, so to piškoti in ne novinci. :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Naj se ne pozabi. :) V cetrtek ob 1800 na koncu GD hrustamo novince. :twisted: In lulamo po grmovju. :P Ta teden ima prednost leva. :) :D Samo toliko, da se ne bo potem prav veliko ugovarjalo. ;) :D :twisted:

lp, Jusuf Bre'Islam
Uporabniški avatar
 bobr
Uuu leva, jupiii :)
Jusuf gremo pod 50, če se bom lahko udeležil... :oops:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Kakec. ;) Novincev ni bilo. :) Vceraj na Goladi. :) In bober je tudi manjkal. :( Ampak ga je uspesno nadomestil Razy. :twisted: ;) V cilju nas je obiskal se Ezoj, ki je imel vceraj malo daljso turo. :) Je bil pa vceraj tudi dan najboljsih letosnjih casov na Goladi, kar je spodbuden podatek za tek trojk. :) (dihi dihi z mano PRESS)
Torej, lustno je bilo in prav je tako. :twisted: Srecno!

lp, Jusuf Rafsamdzami :twisted:

p.s.: 8) Leva je hitrejsa. :)
Uporabniški avatar
 izi71
Hojla.

Še en novinec kar se tiče Golade. :D
Ker sem stanujem blizu, mi je v interesu da se kdaj v prihodnosti z vami udelezim teka po Golovcu. Sem bolj na izi, tečem cca 6 min/km po terenu brez pretiranih klancev, zato me malo skrbi kako hitro potegnete v klanec na začetku. Da nebi že takoj duše spustu.

Kar se tiče piškotkov - jih sigurno dobite.

Lepo se imejte.

izi
Uporabniški avatar
 Natason
hja, jaz sem misnla, da je tale vasa bitka ob vikendih ... bom se enkrat prebrala prejsnje strani. No, ste vsaj vse medvede splasili :) Al pa ravno zarad njih tok hitro tecete :D

sicer pa zal se cakam, da dobim bicikl, drgac ne morem do zbornega staba prit. Avta nimam, metla je pokvarjena ... pa niso izgovori :)
 jonsi
Golada je ob čet. ob 18.00 ... kasneje se zaradi vročine še prestavi ... to bodo drugi bolj vedl.

Glede prevoza pa povej iz kje si ,mogoče se pa kdo pripelje iz toje smeri in te pobere spotoma.
Uporabniški avatar
 bobr
Ja vem, nisem se mogel udeležiti tokrat :cry: Takrat sem bil že na poti v BG...
Pa drugič oz. naslednji teden sigurno.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Eko, konec je konca tedna in ze v ponedeljek hitimo novim zmagam naproti. :P Ampak, da se med hitenjem ne pozabi naj vas opozorim, da je ta teden na sporedu nekaj povsem drugega. :) Na sporedu je Golada. :P V cetrtek ob 1800 na koncu GD. :twisted: Ta teden sem desnicar. :) ;) No, za bolj zagrete pa je danes na meniju se znameniti oval, kjer ob 1900 castim intervale po izbiri udelezencev. :)
Eto, to so novosti za ta teden. :P Srecno!

lp, Jusuf :twisted:

p.s.: @bobr, bomo ta teden vse not prinesli. :)
Uporabniški avatar
 Sončka
Hojla,
blagor vam, ko se vam bo v četrtek ob 18.00 dogajalo nekaj čisto novega in nenavadnega- Golada :!:
Eni novinci Golado še iščejo in izbirajo taktiko, kako bi se prvič pojavili, drugi bomo pa ležali na soncu in vdihavali morski zrak (pa tudi tekli).
:lol:
Lep teden in še lepši četrtek. Sončka. :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Lahko ovale prestavimo na jutri?
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

:) Ja, ja, saj vem. 8) Ponavljam se kot koledar. :P Cetrtek ob 1800 na koncu GD je na sporedu Golada. ;) Leva! :twisted: V drugem krogu lahko tudi obrnemo. :) :twisted:
8) No, no, prosim nic izgovorov, da so bili prazniki pa prevec hrane. :) Trojke so pred vrati in formo je treba napilit. :) Srecno!

lp, Jusuf

p.s.: Živel 1. maj :!:
Uporabniški avatar
 pegaz
Živel!

Mi smo dans pujsali po Rožniku, je bilo veliko ljudi in tralala hopsasa.
KOmaj čakam četrtkove Golade,Leve.

Zig, P :)
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA