Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 poldy666
:cast: ČESTITKE Vsem :clap:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Enostavno brez besed čestitke vsem udeležencem.
Ja pa sem mislil priti pa se zopet ni izšlo.Tako da imam eno šolo zopet več.Da moram vse preostale dirke jemati tako, da se jih mislim udeležiti.Ampak človek nikoli neve kaj se lahko do takrat dogodi.
Upam da bo preostanek leta kaj boljši.
ČAO!
 ursad
Vsako leto (sedaj že štiri leta zapored) se sprašujem, katera sila me na prvo soboto v aprilu (letos izjemoma na drugo) vleče na Kališče. Tudi letos nisem prišla do kakšnega pametnega odgovora - luštna pot, prijazni organizatorji, da o udeležencih niti ne izgubljam besed. Skratka - izkušnja, ki ostane v srcu celo življenje... noro, nepozabno...
Iskrene čestitke vsem udeležencem, posebej seveda vsem forumovcem.

Posebna čestitka pa tebi, Marjan - ko sva se srečala ob drugem vzponu, sem začutila, da bo šlo danes zares, pa tudi tvoja Simona je bila prepričana je bila, da ti bo uspelo...

Nasvidenje (če ne prej) drugo leto na Kališču,
Urša
Uporabniški avatar
 MihaPR
bravo Marjan in tudi vsi ostali :)
Uporabniški avatar
 BONI
Vsem iskrene čestitke,drugo je pa že tako bilo napisano.
LP DARE
Uporabniški avatar
 Cveto
Ja res čestitke prav vsem, ki ste se borili in tekmovali proti drugim oz. sami s sabo!
Meni je bilo močno žal, da nisem mogel tekmovati, saj sem bil pripravljen za najmanj 9krogov.
Tako da sem prepričan, da bi bil čisto pri vrhu.
Ampak kaj čmo življenje je pač tako, nesreča nikol ne počiva.
Vendar sm se vseeno potrudil in šel klub poškodbi enkrat na kališče vsaj navijat, če ne drugač.
Je pa neki dobrega. Imam pa motivacijo da drugo leto pičim na rekord. Sem letos videl da že legende nimajo več take motivacije. Tko da se pripravite za drugo leto. Pa da ne bo kdo pol rekel da je dal mlajšemu prednost! :lol:
 marjan
Cveto napisal/-a:Vendar sem se vseeno potrudil in šel klub poškodbi enkrat na Kališče vsaj navijat

Res je, Cveto je bil eden največjih junakov, ko je z "berglami" prispel na Kališče vzpodbujat. :clap:

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA