Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Marinka
Se bojim, da bo bolj vroče. :evil: Druge vremenske napovedi kažejo, da bo občutek vročine znatno višji zaradi asfalta vsenaokrog. Jebiga, si bomo pa mislili, da tečemo v Atenah na olimpijadi. :wink: Upam, da ne bo nihče med nami Paula Radcliffe.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Dan D se hitro bliža in živčnost narašča. Naša ekipa bo krenila na pot že v četrtek dopoldne, saj imamo v petek uradni ogled proge. To aktivnost bom verjetno preskočil, saj progo že dobro poznam s prejšnjih dveh maratonov.

Precej me pa skrbijo vremenski pogoji.
Napoved je nič kaj vspodbudna, vsaj za tiste, ki med maratonom ne maramo vročine oz. sonca: http://vreme.eunet.yu/bgforec.htm

Sem se že kar sprijaznil, da pogoji ne bodo ravno najboljši za kakšen boljši rezultat.

Se vidimo u BEGEŠU!

MatjazV
Uporabniški avatar
 matej712
MatjazV napisal/-a:To aktivnost bom verjetno preskočil, saj progo že dobro poznam s prejšnjih dveh maratonov.

kakšen je kaj profil proge (vzponi/spusti)?
Uporabniški avatar
 MatjazV
matej712 napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:To aktivnost bom verjetno preskočil, saj progo že dobro poznam s prejšnjih dveh maratonov.

kakšen je kaj profil proge (vzponi/spusti)?

Tule je načrt proge in profil

Slika

Kot lahko vidiš, je od tretjega do šestega km precejšen spust, nato več ali manj ravnina, na koncu, takoj za Brankovim mostom prvi klanec in kilometer pred ciljem še en zelo konkreten, vendar kratek klanec.

Paziti je treba predvsem v prvih kilometrih, da ne gre prehitro.
Uporabniški avatar
 lojzeP
MatjazV napisal/-a:
Paziti je treba predvsem v prvih kilometrih, da ne gre prehitro.

besede izkušenih in na taisti dirki preverjenih :D tudi na afterju zelo aktivnih :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
še1PR napisal/-a:... Že "brusim" ragljo! ...

Zakaj pa ne pet? :?: :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
MatjazV napisal/-a:Precej me pa skrbijo vremenski pogoji.
Napoved je nič kaj vspodbudna, vsaj za tiste, ki med maratonom ne maramo vročine oz. sonca: http://vreme.eunet.yu/bgforec.htm

Sedaj mi pa res ni vec zal da grem na polovicko (sem v zadnjih dneh, po alesevi odpovedi se malo cincal :) ). Spomini na lanskoletni debakl v Novem Beogradu so se prevec svezi.
Tako, da gremo kljub vrocini vsaj na rahel popravek (kot zemlja starega) PB-ja. Lako cemo mi to. :)

lptini
Uporabniški avatar
 še1PR
Vlajko napisal/-a:
še1PR napisal/-a:... Že "brusim" ragljo! ...

Zakaj pa ne pet? :?: :roll: :wink:

utripa lučka low-power... :wink:
Za tiste, ki jim bo vroče, sem poskrbela, da boste dobili bele kapice in majice. Ker jih imam samo 50 komadov, lahko dobimo vsi, ki gremo z busom. Vsak se odloči sam...

Če pa se kdo odpove svoji kapici/majici jo pa lahko da Matjažu, da mu ne bo tako vroče. Če bo kaj ostalo, pa dobite v hotelu ali pa po prijavah nekje v petek.

Beograd že kliče, samo še 1 dan!

Janika& Srečko
Uporabniški avatar
 matej712
Še nekaj vprašanj:
- ali se splača dinarje nabavit tu ali dol?
- ali je predviden kakšen postanek na Hrvaškem (kune)?
- ali bo kdo vzel sabo filme - legendarne Maratonce in Ko to tamo peva?
Uporabniški avatar
 MirkoPR
Janika!
Se priporočam za kapice za vse udeležene PR-je! No, se pa dobimo na avtobusu, itak!
Lep pozdrav!
MirkoPR
janika napisal/-a:Za tiste, ki jim bo vroče, sem poskrbela, da boste dobili bele kapice in majice. Ker jih imam samo 50 komadov, lahko dobimo vsi, ki gremo z busom. Vsak se odloči sam...

Če pa se kdo odpove svoji kapici/majici jo pa lahko da Matjažu, da mu ne bo tako vroče. Če bo kaj ostalo, pa dobite v hotelu ali pa po prijavah nekje v petek.

Janika& Srečko

Če bo kakšna kapica viška, se priporočam.

Zdej pa še zadnje stvari v torbo zbašem in šibam spat.

Zjutraj štartamo ZA BEOGRAD!

MatjazV
janika napisal/-a:Za tiste, ki jim bo vroče, sem poskrbela, da boste dobili bele kapice in majice. Ker jih imam samo 50 komadov, lahko dobimo vsi, ki gremo z busom. Vsak se odloči sam...

Janika& Srečko

Bravo janika :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Vlajko
ero napisal/-a:Beograđanke i Beograđani, uživajte v vsem, kar boste doli počeli ta vikend ...

Le kaj bomo dol počeli? Nič takega :arrow: Tiniju bomo dva dni nazdravljali za rojstni dan, on bo pa "za uzvrat" vsevprek mahal s papirnatimi pravokotniki Narodne Banke Srbije ... 8) :wink:

PS: Il Presidente, hvala za dobre želje. :D :wink:

PS PS: Pa še malo "zlobe" :arrow: Pri vseh dosedanjih najavah tekov od Rta Dobre nade do Iwo Jime bi si tudi tale dogodek zaslužil v zadnjem tednu nositi čin "Obvestilo". :twisted: :) :wink:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA