prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 areh
Samo so neki tečni pesi vmes. Vsaj včasih so bli..
lpA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
areh napisal/-a:Samo so neki tečni pesi vmes. Vsaj včasih so bli..
lpA
Ni problema. Ti misliš menda tiste na Šestdobah? Ali tiste pod Rec-om na asfaltu? - tu greš namreč po bližnjici čez gozd - tak da pesof ni, saj jaz hodim redno z mojo psičko.
Uporabniški avatar
 areh
ZdravkoC napisal/-a:
areh napisal/-a:Samo so neki tečni pesi vmes. Vsaj včasih so bli..
lpA
Ni problema. Ti misliš menda tiste na Šestdobah?..quote]
Ne, saj Šestobe niso na relaciji Fram-Planica!?Sem žepozabo ki je oni tečni pes, res pa je da si od takrat ne upam več tam mimo-
lPA
Uporabniški avatar
 areh
MarkoR, dej podrobno napiši tisto pot o kateri sva se pogovarjala v Bistrici...zanima me od Hotinje vasi do Orehove vasi-ob železnici. Odsek od račke železniške postaje do Hotinje vasi pa itak poznam.
LpA
Včer sem spet zvečer "natepaval" mojo standard asvaltno :roll: turo.
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, to bi mene tudi zanimalo, saj imam v bistvu lepo speljano progo vse od Bistrice pa takorekoč do Rač... Naprej pa še nisem raziskoval...
Uporabniški avatar
 markor
Bom, obljubim - tudi sam sem že imel namen "izdelati karto" mojih prog - zdaj, ko ste me "vzpodbudili" bom tudi udejanjil.. Upam, da karseda kmalu..
:wink: Lp!
Uporabniški avatar
 areh
Damijan napisal/-a:Ja, to bi mene tudi zanimalo, saj imam v bistvu lepo speljano progo vse od Bistrice pa takorekoč do Rač... Naprej pa še nisem raziskoval...

Dej povej štreko Fram-Bistrica, če ni preveč zakomplicirano, plis!
lpA
Uporabniški avatar
 INOT
Račke ribnike in Požeg sem že raziskal, zdaj bo pa še treba malo dalje proti S.bistrici.

Moramo se dogovorit kdaj za kak skupen trening, če le nimate preveč divjega tempa.
Uporabniški avatar
 klatez
Da ne bo več dilem, predlagam da tole trasiramo in sicer z enim skupnim tekom na relaciji Fram (ali Radizel ali Rače) do Slovenske Bistrice. Razdalja bo verjetno nekje do 20km (odvisno kje štartamo).

Varianta je, da gremo že to nedeljo zjutraj (22.04.2007). Za uro se lahko zmenimo, načeloma pa meni odgovarja čimbolj zgodaj.

Štart je lahko v Framu (se Bistričani pripeljemo do tja) in tečemo proti Slov. Bistrici. Iz Bistrice nazaj do Frama pa vam nato nudimo prevoz. Ali pa obratno.

Torej?
Uporabniški avatar
 INOT
V nedeljo imam v planu Ormož.
Uporabniški avatar
 areh
Jaz pa razbijanje plate pri sosedu :roll:
lpA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klatez napisal/-a:Da ne bo več dilem, predlagam da tole trasiramo in sicer z enim skupnim tekom na relaciji Fram (ali Radizel ali Rače) do Slovenske Bistrice. Razdalja bo verjetno nekje do 20km (odvisno kje štartamo).

Ko bo, sem interesent. :lol:
Magari med tednom popoldne, je svetlo že do osmih? :roll:
Uporabniški avatar
 klatez
Tako ali tako se mora še MarkoR oglasit, da se ne bomo izgubili! :wink:
OK, ta vikend očitno ne bo šlo.
Mogoče kdaj med tednom, med vikendom pa bi jaz lahko spet 5. oz. 6. maja!
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, jaz tui šele takrat. Praznike imam za familijo, do takrat pa sem še v penziji...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA