Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 brankos
Tudi gorci začenjamo z vse resnejšim tempom v novo sezono. Danes smo se podili po Gorenjskem - iz Križ pod Kriško goro. Spet zelo dobro organiziran tek, razgibana proga, ki če hočeš priti do dobrega rezultata ne "pusti dihat"ter sončno vreme. Skratka vsi pogoji za prave užitke, ki jih dajo gorski teki. Tekma je bila zanimiva tudi v tekmovalnem delu z velikim številom tekmovalcev, dobro konkurenco boj pa prvo mesto pa je bil končan kmalu po štartu - Hrovat je odtekel solo tek. Forumovska zasedba bil kar konkretna, celo štajerski del je prišel na gorenjsko - tako da bo imel očitno Dule vedno več dela na lestvici. Se vidimo na Joštu drugo soboto ;)

p.s. očitno sva s Firbcem vštric tipkala
Uporabniški avatar
 MIHECH
Tudi jaz odtekel moj prvi gorski tek (štajerski del), moram rečt da zeloooo dobra stvar. Tudi čas spodoben za kolesarja, super pridreditev, ljudje prijazni , hvala za lep dan.

Lp Miha
Uporabniški avatar
 vencelj
Lep je bil tale uvodni tek za gorenjski pokal. Zadovoljen sem tudi z rezultatom- za 1 min 20 sek sem popravil OR.
Uporabniški avatar
 Dule
Hvala za ekspresne rezultate in super slikce. Iz njih se vidi, da smo šli zares (pena na ustih).. OR popravil za 1'31" :D
 grega_
Ja lepa tekma je bila danes, čudovito vreme, dobra organizacija, razgiban teren, vse kar lahko nudi gorski tek. Šel do konca kakor pač v tem trenutku lahko...vencelj me skoraj na cilju ujel, dobra sekundica... :) Se vidimo na Joštu, dons šel po tekmi na eno poskusno gor, luštna proga, predvsem pa hitra in na koncu malce strma :lol:

lp Grega
Uporabniški avatar
 žine
hojla,

bravo vsem za PB, evo pozna se zelena zima in vse boljša motivacija :D . Fotke so pa itak neverjetne, saj sploh ni treba več priti na tekmo, da je človek na tekočem.....
lpŽ
Uporabniški avatar
 tadejk
Še moji vtisi!

Ja, Štajerska je daleč in terja celodnevni izlet. Kljub vsemu se je "splačalo", ker takšnega uživanja ne najdeš kar tako enostavno.

Miheca sem nahecal, da za en dan odloži kolo in pride probat gorski tek. Kljub temu, da proga ni pisana na kožo kolesarja (preveč ravnine) , je odtekel dober tek. Še en okužen z gorskim tekom več.

Drugače pa vse super, rezultat pričakovan, organizacija odlična, proga super,..., se vsekakor še vidimo.

Prav lepo pa je bilo srečati vse tekaške družine TF Dule&Co, Aleksander&Co, 2MUCH4ME in skoraj so prepričali Majo, da bi tudi ona tekla.

Morda se vidimo na Joštu!

Tadej
 marjan
Na RTV je bila v petek 27.04 reportaža s teka pod Kriško goro:
Prvi link:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=ava2arhiv&zvrst=2

Izberite odajo Zdaj, oddaja za razgibano življenje in sicer izberite 27.04
Reportaža je čisto na koncu oddaje. Še nekateri TF-ovci nastopajo :D

lp
Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA