Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spoštovani!

Naslednja tekma Gorenjskega pokala je 6. Tek Suša. Tek bo potekal iz vasi Zali Log po gozdni poti do Suše in nazaj. Cilj teka je na igrišču.
Pripravljeni sta dve progi in sicer:
- 7,5 km, višinska razlika: +/- 100 m
- 1,2 km, višinska razlika: +/- 20 m (mlajše kategorije)*
Pri plačilu štartnine prejmete praktično darilo ter bon za brezplačni topel obrok.
Organizator: Športno društvo Senca Zali Log
Kraj: Zali Log
Datum: sobota, 19.maj 2007 ob 10.00
Kontakt: Janez Habjan, 041/570-680, habjan.janez@gmail.com

Info na: http://www.klub-trmastih.si/gorenjskip.htm
http://www.zalilog.si

Športni pozdrav,
Janez Habjan
 matej-jethro
Če se prav spomnim sem bil lani zelo zadovoljen z organizacijo ter zeeeelo prizadevnimi domačini. Verjamem, da bo letos še bolje, jest pa močnejši...koz aj vill stej at home on frajdej najt :wink:

Se vidmo not, v Zalem logu, k se zagledamo :wink:
 Micko
Ja bi se lahko kar strinjal z obema. Res je bilo lepo na Zalem Logu! :P
Uporabniški avatar
 matej712
kdaj je start na otroški progi?
ima kdo profil in traso?

hvala :wink:
 Leonida
matej712 napisal/-a:kdaj je start na otroški progi?
ima kdo profil in traso?

hvala :wink:

Štart teka za otroške kategorije je par minut po štartu odraslih (10.05)

LP
Uporabniški avatar
 vencelj
Na teku Suša na Zalem logu sem bil do sedaj še vsako leto, pa je res lepa proga in dobra organizacija, zato je to eden redkih tekov, ki ga že vnaprej dam v svoj koledar. Tudi letos bom tam.
LP
Uporabniški avatar
 vencelj
So pa Založani dobili dobro idejo za onesposabljanje konkurence: en dan pred tekmo organizirajo žurko z Atomik harmonik.
Da le sebe ne bodo... :wink: :D
Nazadnje spremenil vencelj, dne 12 Maj 2007, 17:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 daks
Kaksen je profil proge? Teh +/- 100m nadmorske visine?
Koliko je dejansko celotne visinske razlike med startom in ciljem?

LP
daks
Uporabniški avatar
 vencelj
Start in cilj sta na istem mestu, za 7.5 km pa tekmovalec preteče dva kroga.
Uporabniški avatar
 daks
A se da v NVATLAS priblizno narisati krog, kjer poteka trasa?
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sem šel na Zali log pogledat progo za tek Suša. Včeraj so prizadevni organizatorji urejali najlepši del proge- pot in stezo v senci dreves med vasjo in cerkvijo v Suši (v lanskem poročilu je Fotr pisal o tišini gozda nad Zalim logom in prav je imel).
Za celotno progo, torej en daljši in en krajši krog (ločita se v zadnjem delu; prvi vas pred vasjo preusmeri čez lesen most ob Sori navzgor, nazaj na cesto pridemo kakih 200m naprej od vasi, v drugem krogu pa tečemo po asfaltu v cilj na igrišču) sem potreboval dobre pol ure.
LP, se vidimo v soboto na Zalem logu.
Uporabniški avatar
 vencelj
Tudi danes ni šlo brez teka po lepi progi na Zalem logu. Z Andrejem sva odtekla dva kroga, medtem pa so se Jhabjan&co. trudili s pripravljanjem vsega potrebnega za obe prireditvi ob koncu tedna: petkovo žurko in sobotni tek. :) :)
 Jožko
Pozdravljen!
Ja sosedje, če mi bo le uspelo pa pridem letos tudi jaz, pa še kakšnega pripeljem s seboj. Pri vas ne more bit drgač kot lepo, kar že samo ime kraja pove. Zali Log je res na dan teka ovit v dobro voljo in tako bo tudi letos. Korajža velja!
Uporabniški avatar
 brankos
Jožko napisal/-a:Zali Log je res na dan teka ovit v dobro voljo in tako bo tudi letos. Korajža velja!
No letos se še lepo vreme obeta, tako da bo pomoje razpoloženje res na super (lani je bilo deževno in hladno). Škoda, da zaradi obveznosti ne morem priti na ta res lep tek.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA