Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 shash
Izi, po mojem nas je večina tukaj na izi. Ravno to pa je čar športa kot je teka-teka. Važno je, da za sebe napreduješ, ne proti drugim. Čeprav pa te seveda nekoliko vlečejo rezultati drugih.
Sej, naprej bereš TF, potem greš malo tečt, pa vidiš da kar gre, pa se lotiš kakšnega programa, pa se prijaviš na TF, pa kaj vprašaš, potem že kaj poveš, pozdraviš nove člane, greš na tekmo 10km, pa 21km,...
Kar naenkrat ne moreš brez tega, te kar povleče, sam je pa luštno.
V glavnem le naprej na izi, pa počasi napreduj in poškodb se izogibaj.

LP
 Winkl
Lep pozdrav vsem

Sem 24 letni pobč.
Že od nekdaj rad tečem.
Nikoli nisem načrtno treniral, sem pa nekako vedno bil v dobri formi (nevem točno zakaj, ampak se ne pritožujem.
v zadnjem času sem se odločil, da začnem malo bolj resno. Zato ker v teku uživam in ker rabim dobro kondicijo za svoj vsakdan.
In včlanitev v tale forum je eden od začetnih korakov.
Tečem nekako 5krat na teden, skoraj izključno zjutraj.

In moji cilji:
1.vsekakor dobro počutje in dobra psihofizična kondicija Smile
2. Preteči 3.200m v manj kot 12 minutah
3. preteči maraton (za prvič čas ni pomemben)
4. in seveda po uspešno zaključenih ciljih najti nove izzive...
Uporabniški avatar
 Maša
Lep pozdrav vsem, tukaj še ena začetnica (že več let začenjam :D)!

Imam 32 let, v bistvu jih bo kmalu 33. Rada tečem, čeprav nisem najbolj med pridnimi, bi pa rada bila :oops: Danes sem pregledovala dogodke v Provansi, kamor odhajamo na krajši dopust te dni in sem našla tek v Nici, kamor se bom (upam, da uspešno!) prijavila v soboto - na 3 km :D :D :D Že nekaj časa se opogumljam, da bi se prudružila kakšni taki prireditvi, pa nimam samozavesti. Sedaj pa sem se odločila, da tole speljem, kaj je lepšega kot svoj prvi tekec ovekovečiti ob morju v Franciji, vzpodbujala pa me bosta fant in psička! :clap: Upam, upam da mi bo uspelo! Vem, da 3 km ni veliko, ampak zame bi znala biti taka mala zmagica :P.

LP, Maša
Uporabniški avatar
 shash
Ej Maša, kar hrabro naprej.
Madonca prva tekma pa kar v tujini - zelo dobro.
Pa potem napiši kako je bilo. Gremo gasa.

LP
Uporabniški avatar
 Maša
Najlepša hvala za vzpodbudo, shash, mam že zdaj tremo :D
Bom poročala!
 Mitamit
Živjo in lep poozdrav vsem !

Imejte se fino !
 tumi
Pozdrav vsej tekaški družbi.

Pred dvema letoma sem začela teči, malo kasneje tudi brati forum.
Registrilala sem se pozimi, sedaj pa je že čas, da se tudi oglasim s kakšnim prispevkom.
TUšar MIhaela -

udeležujem se tekem za primorski pokal in gorskih tekov, kjer srečujem
veliko članov foruma
toliko za prvič - naslednjič pa kaj bolj vsebinskega
 marjan
tumi napisal/-a:kjer srečujem veliko članov foruma

Mi pa tebe :D
Dobrodošla med veselo druščino
Uporabniški avatar
 kristy
Pozdravljena na :TF)

Izrekam ti dobrodošlico ob vpisu na TF (čeprav si že nekaj mesecev registrrana) in ti želim da bi z veseljem tekla in nam z užitkom sporočala, o svojih doživljajih na teku. :D

Lep pozdrav,
Kristina
Uporabniški avatar
 agnesss
Naj se še jaz predstavim. Forum sem sicer odkrila že pred časom (druga zgodba), potem pa se je nekako tako zgodilo, da je prejšnjo soboto naredilo nekje noter v meni KLIK in sem obula neke stare teniske (kaj se jim sploh tako reče), vzela našega kuža, odprla vrata in brez plana in ideje kar začela teči :shock: in po slabem kilometru sem se ustavila in malo hodila, potem spet tekla :shock: . V nedeljo sem tekla še malo več in v ponedeljek sem počasi na veliko začudenje mojega moža, ki me je spremljal na kolesu in sebe pretekla tri kilometre :shock: . Pa nikoli nisem spadala k tekačem, športnikom ... Naenkrat je bilo toliko v mojem življenju... da sem kar... tekla ... :shock: ... kakšni občutki so to, ko prideš do cilja (oz v mojem primeru do doma). NORO. No in potem sem pomislila, a zato toliko ljudi teče tudi ko pada dež in je sneg itd. Sedaj se bližam 30 letu in odpira se nek nov hecen svet..
lpA

PS je pa super tale forum, glede na to, da nimam pojma o ustrezni tekaški terminologiji ipd. mi bo zelooo koristil :D
Uporabniški avatar
 jan_jan
agnesss napisal/-a:
PS je pa super tale forum, glede na to, da nimam pojma o ustrezni tekaški terminologiji ipd. mi bo zelooo koristil :D

Pozdravljena Agnesss,
veseli smo vsakega novega člana/članice. Na forumu pa boš našla veliko zanimivega in koristnega. Dobrodošla. :D

LP jan_jan
 Jožko
Lep pozdrav vsem novim članom foruma.
Res je tale forum prava stvar za tekače in ravno tako za vse tiste, ki ga samo prebirajo in iz njega pobirajo koristne nasvete in izkušnje tistih, ki se s tem ukvarjajo že več časa.
Temu je tudi namenjen TF.
Še poseben pozdrav vsem prjatlom in pa seveda TUMI, ki je stara znanka gorskega maratona, članica kluba GM4O in ne dolgo nazaj je kot prva otvorila sezono vpisov v letu 2007. Bravo TUMI in kompanija.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

Bravo Agnesss, seveda pa čestitke in pozdravi tudi vsem drugim novim članom TF.

LP Bojan

Vztrajnost je lepa čednost
 bjakeb
js sm pa jaka, skor 30, mal kil morm zgubit. tečem več al manj okrog fuzin.
drugače pa bordam pa se potapljam
Uporabniški avatar
 Maša
Sem dolžna še poročilo z mojega prvega teka, 3 km v Nici :D Jah, kaj naj rečem... odlična izkušnja. Sem se zagnala na štartu praktično v šprint in sem...no... :lol: :lol: ... rahlo omagala nekje na sredi. Ampak sem pa pretekla, rabila sem dobrih 20 minut in sem bila celo 259 od 317! :oops: :wink: Res sem srečna, da sem speljala tole mikro zadevščino, je fajn motivacija za naprej. Ker definitivno grem naprej. (počasi, ampak menda da gre - sem se sprijaznila, da sem med tistimi (če sploh obstajajo), ki blazno počasi napredujejo :? ...)

LP, Maša
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA