Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
Uporabniški avatar
 zlopi
helen@ napisal/-a:Jaz bi se pridružila ženski (ZA) ali mešani trojki na 28 km, sposobna sem jih preteči nekje med 2.50 in 3.00 h. Sem iz Kamnika, če bi mogoče prej skupaj opravili kakšen trening.

... predlagam preizkus v petek http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... sc&start=0
jaz si tudi predstavljam približno takšen čas, mogoče bo pa še kakšna podobna tekačica ali tekač.

Lp, zlopi

P.s: Od teka "Predradenskih 33 po PST" naprej imam tudi jaz trojko, kjer smo dobro skriti.
Nazadnje spremenil zlopi, dne 03 Maj 2007, 10:54, skupaj popravljeno 2 krat.
 Tinca
Zaradi spremembe potovanja potrebuje ekipa Zverinice novo tekmovalko za tek na 12 km.Upam, da se čimprej javi kakšna punca.

LP, Tinca
Uporabniški avatar
 mazi
Mi smo se že skompletiral in smo sedaj ''Sončki''... :wink:
Uporabniški avatar
 Marko
Zdravo !

Tudi jaz iščem sotekač(ic)e za krajšo varianto.
Moj predviden čas je okoli 1:10, lahko tudi kakšno minutko hitreje ali pa počasneje :D

Če je kdo še brez trojke naj se javi na ZS ali mobi: 031 335 195

p.s. na ZS odgovarjam v popoldanskem času (med tednom)

Lp, Marko :D
 Jamapela
Živjo,

tudi midva rabiva enga za kratko razdaljo. Mislim da bi zmogla v času od 55 do 58 minut - po lanskih merilih.

Javi(te) se na zs.

Lp
 darcy
Nimam ekipe, šel pa bi ta-dolgo
-predviden čas 2:20 - 2:30 (v minus bolj težko),
-sem kategorija MB (kar pa seveda ni preveč pomembno),
-imam tudi lastniški čip (- 4 EUR)

LP Dare

sedaj imam trojko
Nazadnje spremenil darcy, dne 07 Maj 2007, 17:32, skupaj popravljeno 1 krat.
 bostjann
Darcy, jaz bi se ti pridružil, če dobiva tretjega. Vem da je malo pozno. Zmogel bi 2.30. Kategorija MA
 GOLOVŠKI TEKAČ
ČE KDO POTRBUJE TRETJEGA TEKAČA NA 12 KM SE Z VESELJEM JAVIM . :roll:
Uporabniški avatar
 Staša
Moj brat Matjaž in njegov kolega tudi iščeta tretjega li tretjo za 12. Pravita, da če bi se fajn pomatrala, da bi zmogla morda tudi do 1 10, ampak cajt ni tako pomemben.
Če je kdo za, naj ga pokliče na 041 707 996. Je pa letnik 1969, to samo tko, v info.
Uporabniški avatar
 iverson
Mogoče še kakšna trojka potrebuje tekača za 12km. Čas 1h5min ali pod tem časom. Sosed me je malo zaj... pa nimam zdej nič!
 luzr
Mene nihče ne povoha v tej temi: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=6756

zato kopiram še sem :oops: .

Šel bi se MZ ali MA, vseeno...

Moja počasnost se javlja, če kdo rabi enega člana.

V dobri družbi lahko pretečem kratko progo (12km+) v času ene debele ure. Toliko sem rabil z običajnimi čevlji iz Ježice v Rožno dolino(6km).

Trenutno zmorem (sam) po ravnem 6.25 do 7 minut/km. Ampak ne celo pot Lahko grem še počasneje, 8 do 10 min/km. Recimo pol-pol.

Pot dobro poznam celo...

Moj telefon 040 321865, pošljite sms, pokličem nazaj!
tibkr@volja.net
 luzr
Opravičujem s zaradi smetenja, administratorja prosim za brisanje!
Nazadnje spremenil luzr, dne 07 Maj 2007, 00:30, skupaj popravljeno 1 krat.
 luzr
Opravičujem se zaradi smetenja, administratorja prosim za brisanje!
 mojA
Živjo!
No, tudi naši trojki (TEKAŠKI FORUM TSK MERKUR) se je primerila nevšečnost, tako da iščemo tretjega člana. Naši časi v prejšnjih letih so tam okoli 2.40.
Prosim, pokličite na 040 396 830 ali pošljite ZS.
LP, Mojca
 Nina M.
Zivjo,

sva fant in punca in isceva tretjo osebo za udelezbo na teku trojk, lahko 12 ali 28km. Sva precej pocasna, teceva cca 9-10km/h po ravnem.

Ce torej kdo isce dve osebi, in mu koncni cas ni prevec pomembnen, lahko kontaktira...

031 794 324 (Nina)

LP!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA