Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 alezi the dancer
Potovanje vredno udeležbe, ogled Beograda podnevi in ponoči 8)...

Na Neptun busu scene ekvivaletne, ko to tamo pjeva varianti, od pojedine suhih Kenijcev, pokušanja rakije, medice..., do nagega Mravljeta :lol:

Vidm, da sm najbrž jest edini, ki me ni sploh nikjer v rezultatih :twisted:, majke jim :roll: nč zajest na maratonu, poj pa še kot, da me ni blo :x

lp
Uporabniški avatar
 MatjazV
Da ne pozabim,

TFjevci smo imeli ob progi in v cilju bučno podporo in pomoč naših navijačic še1PR, Izyemne in Nade, ki so preglasile vse domačine.

Nekaj minut po prihodu v cilj sem moje sesute noge prepustil Izyemni in še1PR, ki sta me strokovno zmasirali tako, da sem zvečer že veselo španciral po Skadarliji.

Hvala spremljevalni ekipi, imate pijačo v dobrem.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Nephilim
POzdrav svim slovencima. Ja sam Marko iz Beograda, student koga je MatjazV dodelio Tini da je vodi po Beogradu. Tinina drugarica mi je objasnila sta je Tekaski forum pa sam sada pregledao sta je i morao sam da se registrujem da se pozdravim. :lol: :lol:
Pozdrav za najbolju ekipu na vojnom maratonu 2007 !!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Dobrodošao medju nama, Marko. :D :wink:

Ako si čitao ovu temu i ako razumeš po koju slovenačku reč, onda več znaš, kako smo uživali u Beogradu ovaj vikend. Još čemo mi doči, a ti možeš da vratiš posetu tako, da dodješ oktobra na Ljubljanski maraton. :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 Nephilim
Razumem skoro svaku trecu rec ali cu se navici vremenom. Drago mi je da su se lepo proveli u Beogradu, a narocito u Skadarliji. Tano se uvek toci dobro pivo tj. napitak od hmelja :D
Evo upravo pijem apatinsko iz veeeelike case!!!!! hahahaha
Uporabniški avatar
 MatjazV
Zdravo Marko!

Očitno naš tekaški forum dobiva vse več članov tudi izven slovenije.

Ob tej priložnosti bi se ti rad še enkrat zahvalil za tvojo pomoč našim puncam kot tudi ekipi Slovenske vojske. Svojo vlogo domaćina si res izvrstno opravil tako, da smo se v Beogradu počutili kot doma.

Tule je še tvoj portret, ki ga je zabeležila Tina

Slika

Lep pozdrav v Beograd!

MatjazV
Uporabniški avatar
 nada
Hej, Marko še enkrat hvala za vodenje po Beogradu, bilo je lepo.....in ne pozabi da sem ti dolžna eno kavo :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
še1PR napisal/-a: :wink: :idea: kam moraš, da ugotoviš, da si z nekom osvajal ledenike... Vanja, upam, da bova šli še kdaj skupaj! :D

:D :D :D Je majhen ta svet...

In, ja, bo treba še kdaj gor med hribčke... 8)
Uporabniški avatar
 Nephilim
Veliki pozdrav sa Vojne Akeademije iz Beograda

Oèitno naš tekaški forum dobiva vse veè èlanov tudi izven slovenije.

pa super vam je forum, mnogo mi se svidja. Ima svega i svacega.

Ob tej priložnosti bi se ti rad še enkrat zahvalil za tvojo pomoè našim puncam kot tudi ekipi Slovenske vojske. Svojo vlogo domaæina si res izvrstno opravil tako, da smo se v Beogradu poèutili kot doma.

Nema na cemu i drugi put :D Drago mi je da sam bio od pomoci.

Hej, Marko še enkrat hvala za vodenje po Beogradu, bilo je lepo.....in ne pozabi da sem ti dolžna eno kavo

kafu placas kada budem doshao u Sloveniju ili kada budesh opet doshla u Beograd. :piti: :piti: :piti:

POzdrav, idem sada da radim crnogorski fitnes :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MatjazV
EVO!

Še nekaj fotk, ki so jih posneli Tina, Zvone in Matjaž

Slika

FOTKE
Uporabniški avatar
 MABE
Marko pravi, da je bilo lepo na Skadarliji, kako je bilo šele v Siliko...Dolini ! :wink: :D :D :D

Še bi.......
Sine i tata bi.... :oops:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma kaj naj rečem lepo je da ste se imeli tako super.
Čestitam vsem za dosežene rezultate.
ČAO!
 Marinka
Tudi te fotke so odlične! Ob ogledu sem se počutila, kot da bi bila tam! :lol:
Uporabniški avatar
 še1PR
Marko! Super, da si postal naš član! :lol: Pa res javi, če prideš v Slovenijo! Gremo na :toast: :!: :wink:

No tudi meni je uspelo naložiti fotke: Beograd kar tako, tek in portreti....
(ps1: nekaterim sem žal :( porezala glave, drugim noge, no kakšen je pa tud cel! :wink: :) )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA