prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
 sandiursic
Samo eno neumestno vprašanje, a še komu gre že pošteno na jetra ta Clio ki se mi non stop uklapja reklama, že samo zaradi tega ker je tako tečna ga ne bom nalašč kupil! A se da to kako izklopit?
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, a ko smo se uprli trenutni reklami na levi strani, smo videli, da reklame pač te morajo bit, ker da sicer ni dnarja in bla bla...

Zelo na živce! Tudi jaz bom vsak cajt svojga renoja prodal !!
Uporabniški avatar
 pegaz
Damijan napisal/-a:Ja, a ko smo se uprli trenutni reklami na levi strani, smo videli, da reklame pač te morajo bit, ker da sicer ni dnarja in bla bla...

Zelo na živce! Tudi jaz bom vsak cajt svojga renoja prodal !!

To, Damijan!

Hitro ga prodaj, potem pa prodaj še sosedovega, da bo bolj zaleglo! :twisted:

Dajte no. Ko so reklame na Finance-on.net, se nihče ne buni. Denar pač ne raste na drevesu. Sploh je pa spot čist simpatičen, za naslednjič ga pa sklopiš, pa je.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ko bi se ga dalo ja :) čisto vsakič še prižge, ko odprem kakšno okno.
 sandiursic
Upam da veste da sem se malo pohecal, vendar mi je res parkrat prekinilo branje med določenimi temami. Navadno mi te stvari blokira en program ta reč pa očitno se mu izmuzne. Sem že ves teden rahlo bolan in vam samo zavidam ker ne morem it tečt, pa ravno ko mi je to postalo največji užitek.
Uporabniški avatar
 katka
res je nadležna. če z miško miruješ le par sekund, med branjem, vskoči reklama... :evil: ko pa jo izklopiš, si na vrhu strani in ne tam, kjer bereš poste. :?

verjetno bi se dalo zrihtat bralcem in bralkam kanček prijazneje, če že mora bit?
Uporabniški avatar
 ZHAK
Renault je dosegel svoj namen, o njem se pogovarjamo, kar pomeni, da je bila reklama opažena.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
ZHAK napisal/-a:Renault je dosegel svoj namen, o njem se pogovarjamo, kar pomeni, da je bila reklama opažena.

O njem se pogovarjamo, vendar z odporom, vsaj do zdaj... reklama je bila opažena, kako tudi ne, saj gre vsem na živce... upam, da bo dosegla nasprotni učinek od tistega, kar si njeni kreatorji predstavljajo...
 sandiursic
Vidim da nisem edini tečnež :wink: Se moraš naučiti premikat non stop miško medtem ko bereš, lahko je to kakšna nova strategija izgubljanja maščob :lol:
Uporabniški avatar
 ero
sori, tole temo sem spregledal. bi bolj sodila v tehnikalije. jo premikam.

bom jutri preveril, kako je s tem. na agenciji, od koder 'servirajo' to reklamo, so nam zagotovili, da bi se enemu uporabniku reklama pokazala le enkrat. očitno ni tako...
Uporabniški avatar
 bobr
No pa se mi je zdel da to ni ravno normalno. Ta agencija servira reklamo vsakič ko se postaviš na katerokoli temo ali stran TF. Nekam vsiljivo na čase :oops:
Uporabniški avatar
 Katrin
TF in Dnevnik. Grozljivo na živce. Prav zanima me statistika, koliko jih je bilo dejansko do konca odvrtenih... resno metanje denarja stran, ljudje postanejo samo živčni in sploh ne gledajo več.
Uporabniški avatar
 shash
Meni se je danes spet, prej nekaj dni ne.

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA