Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mazi
Če bo kdo mogoče zbiral skupinske prijave za TF ali pa magar kaj drugega :oops: bi se mu z veseljem pridružil (2 komada)... :wink:
 Beky
na maratonu v radencih je vedno cool! sej se vidi, ka s to Radenci! :lol: :D :P
vi samo prite, pa se bomo lepo mele!

Aja, pa mimogrede pret je negdo pita za internetno prijavo: či ne gre nače, pišite uredniku, pa vam on prjavo omogoči, tako, da vas on prijavi, samo vi morete pač zahtevane podatke dat. moj kolega je tuj tak naredo.

ajde, fsm :!: :P 8) :lol:
 Beky
na 5,5 se teče skozi 3 vasi: Radenci, šratovci, boračeva, pa nazaj v radence. Če ima kdo kakšno vprašanje, naj kar vpraša, jaz poznam teren, ker sem iz radenec!
zelo vam priporočam ta tek, ker je cool, pa vsako leto je prav posebej dobro vzdušje.

Nepozabno! :!: 8) :D :)
Uporabniški avatar
 shash
Eno vprašanje za Ljubljančane in okoličane.
Štart v Radencih je kar zgodaj, Radenci pa tudi niso pol ure iz Ljubljane.
Ali greste zjutraj iz Ljubljane, ali se že petek zvečer stacionirate nekje v bližini Radencev?

Hvala za odgovore.

LP
Uporabniški avatar
 Janez90
shash,

lani so premaknili ta tek na tako zgodnjo uro. Osebno sem pač vstal zjutraj ob petih in se odpravil.
Imam pa kolega, ki se je že dan prej odpravil na tisti konec. Z namenom seveda, da se bo lahko pred tekom dobro naspal. In se šel turista prejšnji dan...

Lp,
Janez
Nazadnje spremenil Janez90, dne 11 Apr 2007, 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 shash
Hvala janez90, sam se malo bolj nagibam za zgodaj vstat in krenit proti Radencem. Počakam, če bo še kdo kaj namignil.

LP
 primoz30
Pozdravljeni! Za vse tiste kateri se boste odpravili na počitek v Radence kakšen dan prej in iščete cenovno ugodna prenočišča, vam priporočam motel Kapelski hram, ki leži le streljaj iz Radencev. Link:http://www.kapelski-hram.si
Uporabniški avatar
 kacj
Tudi jaz sem nasel ugodno varianto za prenocisce pred maratonom v Radencih:
Kmecki turizem "Pri Alenki" v Gornjih Ivanjcih, kakih 10 km od Radencev. Tel: 02/560 90 90 ali 031 846 680.
 mercury
Pozdravljeni,
Je kdo kje zasledil, kako je z dokazilom o plačilu prijavnine pri prijavi preko interneta? Nikjer nisem zasledil, da bi bilo to potrebno, zato pač predvidevam da ni. Vseeno bi se rad prepričal.

L.P.
Jure
Uporabniški avatar
 Vlajko
Za vsak slučaj si sprintaš "potrdilo" o elektronskem nakazilu in ga za vsak slučaj prineseš s seboj. :idea:

Ampak,... doslej mi tega še ni bilo potrebno nikjer pokazati. :) :wink:
 nana
Jaz nisem pošiljala nobenega potrdila, se je pa nekaj dni po plačilu pri meni pokazala kljukica pod PL. Predvidevam, da jim ni potrebno nič pošiljat.

lp
 Igi69
shash, jaz bom štartal iz Lj ob 6.30 uri. Do Maribora je atvocesta, voziš tam 150 km/h, rabiš eno uro, nato ostane še dobrih 40 km , za kar računam pol urce in tako bom imel v Radencih še eno urco časa do štarta. Pa čip in štartno številko bom dvignil že na Timingu v Ljubljani.
Uporabniški avatar
 Vreme
@Igi69, dobro preračunana pot. Računan pa na to, da je možna pot od MB do Radencev lahko tudi krepko daljša kot pol ure :!: Trenutno je ta cesta še vedno najbolj obremenjena v državi z tovornjaki.
Uporabniški avatar
 javaman
Hvala bogu, da v nedeljo tovornjaki ne vozijo :cast1:
Uporabniški avatar
 shash
Igi69 hvala, jaz malo bolj počasi po avtocesti pa malo prej krenem, torej okrog 6:00 iz Ljubljane odločitev je padla, ne da se mi že v petek v Radence. Mogoče pa drugo lete vso družino v popeljem tja na vikend varianto. Ja, jaz pa bom tudi čip šel na taiming v LJ dvignit.

Veliko uspeha in užitkov vsem v Radencih.

LP
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA