prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ALEŠŠ
Ima kdo izkušnje z kratkimi ohlapnimi tekaškimi hlačami, tistimi, ki imajo nekoliko daljše hlačnice.
Uporabniški avatar
 Vreme
Verjetno je govora o tekaških pajkicah. Meni so obvezna tekaška oprema. Vedno že od nekdaj tečem v njih in to iz preprostega razloga. Ker imam "malo" debelejše bedre me te med tekom ob stiku obribajo, pajkice pa mi med nogami nudijo zaščito :D
 ALEŠŠ
Ne o pajkicah temveč ohlapnih hlačah.
Uporabniški avatar
 Damijan
Torej govorimo o navadnih kratkih poletnih kratkih hlačah? Bermudkah... ali ... krompirjevih vrečah, kakor pravijo ene ženske tem dolgim gatam, ki jih dandanes npr. košarkarji nosijo... (Sem ravno včeraj videl v Š-ju uni posnetek rokometašev izpred X let... Ko so imeli dečki še ful oprijete in dejansko kratke hlače... Prav smešno z današnjega vidika...). Al morda čem takem, kar nosijo tenisači? Fuzbalerji?

Torej, nazaj k temi: laufa se načeloma v pajkicah al pa v ta pravih atletskih kratkih hlačkah, ki so precej visoko rezane.. Zelo ohlapne, zelo zračne, a marsikomu ne pašejo, ker žulijo.

Ti pa omenjaš take "z daljšimi hlačnicami"... Tudi te utegnejo ožuliti, odvisno tudi od podloge (če je oz. je ni, ter kako je šivana oz. šivov ni/so varjeni)...

Itak pa pravega odgovora ni, bo treba sprobat... pa ne na predolgem teku, da se ti ne zgodi kaj podobnega kot ... beri tole: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=6524 , Maxov prispevek...
Pa še ena debata je bila nekoč: teči spodaj z ali brez...
 ALEŠŠ
No saj ravno to me zanima če tudi te ožulijo.
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, se zna zgodit. Predvsem na začetku, ko so bedrca še neutrjena...
Uporabniški avatar
 zlopi
Damijan napisal/-a:Ja, se zna zgodit. Predvsem na začetku, ko so bedrca še neutrjena...

... malo vazelina, pa gre.
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, saj res! Pomaga!
Uporabniški avatar
 sinisini
Pajkice so zakon....jaz sem probal že popolnoma vse hlače z ali brez spodnjic pa je rezultat vedno enak....10 do 15 kilometrov pa že žuli in riba.....pol pa doma pomaga samo bejbi puder :cast: ......zato brez pajkic nikamor......pa prijeten tek

TEK JE EN SAM VELIK UŽITEK :lauf:
 ALEŠŠ
sinisini napisal/-a:Pajkice so zakon....jaz sem probal že popolnoma vse hlače z ali brez spodnjic pa je rezultat vedno enak....10 do 15 kilometrov pa že žuli in riba.....pol pa doma pomaga samo bejbi puder :cast: ......zato brez pajkic nikamor......pa prijeten tek

Ali pajkice oblečete brez spodnic :?:
Uporabniški avatar
 husein
jaz tečem v pajkicah in tekaških hlačah vedno brez spodnjic. Se počutim bolj svobodno 8)
Uporabniški avatar
 sinisini
....jaz samo brez spodnjic.....tako je pač naj.....

Uporabniški avatar
 bobr
Jaz pod pajkicami uporabljam microfila spodnjice.
In se pridružujem - pajkice so ZAKON 8)
 ton
Sam sem poskusil pajkice brez spodnjic seveda na tekmi in sem imel še cel teden tazadnjo ko pavijan, zato ohranjam gate, pa naj gre manekenska kariera v franže, če če.
Pri onih tapravih atletskih kratkih hlačah me pa že ob pogledu nanje začne sitno vezati med nogami...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA