prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AinE
Danes smo imeli družinski orientacijski pohod po trasi mekinjskega krosa. S karto v roki (MihaPR, hvala zanjo) smo se povzpeli za samostanom v gozd. Orientacija je kar zahtevna. Veliko je raznih gozdnih poti in steza. Vendar mislim, da smo našli pravo. Sem pa tja so na drevesih navpične rumenobele črte. Še več je rdeče belih napisov KROS. Tudi kakšno staro merkacijo in puščico vidiš. Vse te oznake so že precej zbledele. Po poti so vseskozi sledi konjskih kopit. Da smo gotovo na pravi poti, so nam kazali tudi sveži sledovi tekaških copatov (DuleKTKV in olinad, tudi vama hvala).

Pot je na nekaterih mestih precej blatna, travnik proti "Samotnemu malnu" polit z gnojnico, rampa pri mostu zaprta in ne vem s čem namazana.

Lp E.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ni problema :) Vir sem pa pozabil, snel sem jo s strani organizatorja :)
 Olinad
Glede na opis ste šli prav. Andrej že tud teče?

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 daneb
AinE napisal/-a:Danes smo imeli družinski orientacijski pohod po trasi mekinjskega krosa. S karto v roki (MihaPR, hvala zanjo) smo se povzpeli za samostanom v gozd. Orientacija je kar zahtevna. Veliko je raznih gozdnih poti in steza. Vendar mislim, da smo našli pravo. Sem pa tja so na drevesih navpične rumenobele črte. Še več je rdeče belih napisov KROS. Tudi kakšno staro merkacijo in puščico vidiš. Vse te oznake so že precej zbledele. Po poti so vseskozi sledi konjskih kopit. Da smo gotovo na pravi poti, so nam kazali tudi sveži sledovi tekaških copatov (DuleKTKV in olinad, tudi vama hvala).

Pot je na nekaterih mestih precej blatna, travnik proti "Samotnemu malnu" polit z gnojnico, rampa pri mostu zaprta in ne vem s čem namazana.

Lp E.

Na dan tekmovanja bo proga označena s krep trakovi :arrow: tako kot vsako leto zato ni skrbi, da bi se kdo izgubil. :)
:D
 zarja33
Hvala za predloge, zdaj jih je treba pa začet preizkušat.

Prosim samo, če lahko še kdo razloži, kje se gre na samotni maln, kakšen je teren in kako dolga pot.

Lp
 AinE
olinad napisal/-a: Andrej že tud teče?

ZELO redko in če že, takrat najraje po tvoji označeni trasi :lol: .

Lp E.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
zarja33 napisal/-a:
Prosim samo, če lahko še kdo razloži, kje se gre na samotni maln, kakšen je teren in kako dolga pot.

Lp

Iz Nevelj ali mimo doma upokojencev prideš do kraja Oševek. Skozi vas po asfaltu, dokler ne prideš do križišča z makadamsko cesto na robu gozda. Tu na levo in samo naravnost dokler se da. Od tega križišča do samotnega malna je cca. 2 km makadama, proti konco je cesta nekoliko razrita ampak v lepem vremenu ni problema. Ves čas ravnina, čisto malo valovito. Idealno za vroče poletne dni, pa tudi zimske zasnežene (v bistvu je pa še posebej lepo spomladi in jeseni :? ).
Uporabniški avatar
 MihaPR
Zarja33, si ti drugače v centru, na Ljubljanski?
 zarja33
Sem, ja. Je MihaPR jasnoviden? :shock:
Uporabniški avatar
 Andraz
Cau... sem mal manjkal, tako tle na forumu (beri pri pregledovanju in že tako ali tako redko pri pisanju), kot tudi nisem kej dost tekel.... :oops:

pač mal počitnic v toplih krajih + poroka....

Se pa veselim prihajajočega tradicionalnega (sicer 1. slišem zanj, ampak vam verjamem :lol: ) Mekinjskega teka. Verjetno bom šel naslednji teden kej v izvidnico, da vidim, če sploh zmorem zadevo pretečt, 1 krog na bo problem, 2 ??? hehehe :oops:

No mogoče se pa s kom srečam, verjamem, da je zdej mal gužve tam okol...

lp
andraž
Uporabniški avatar
 daneb
Andraz napisal/-a:Cau... sem mal manjkal, tako tle na forumu (beri pri pregledovanju in že tako ali tako redko pri pisanju), kot tudi nisem kej dost tekel.... :oops:
pač mal počitnic v toplih krajih + poroka....
Se pa veselim prihajajočega tradicionalnega (sicer 1. slišem zanj, ampak vam verjamem :lol: ) Mekinjskega teka. Verjetno bom šel naslednji teden kej v izvidnico, da vidim, če sploh zmorem zadevo pretečt, 1 krog na bo problem, 2 ??? hehehe :oops:
No mogoče se pa s kom srečam, verjamem, da je zdej mal gužve tam okol...

lp
andraž

Čestitam za vstop v naše vrste :cmok: :lol:
Uporabniški avatar
 jozica
Kar ne morem verjeti koliko smo kamničani aktivni :D . No, če kdo laufa kdaj proti samotnem mlinu pa čez Godič pa čez Mekinje......... se pa tudi kdaj srečamo :) . Moja najbolj pogosta tura je do samotnega mlina potem, ko se pa vračam grem pa po klancu, kjer je bil v petek kros in se pride v Godiču ven, potem pa do Mekinj in če še nimam dovolj grem še malo čez Kamnik pa malo zavijem na štadion..... v glavnem sproti si zmišljujem kam bom tekla, vse je pogojeno s tem koliko energije imam :rol: .
Uporabniški avatar
 daneb
jozica, ali zaviješ kdaj tudi kam višje? :)
Uporabniški avatar
 jozica
Če grem višje grem na stari grad ali pa na sv. Primoža ampak to pri meni potem ni več tek, nimam še toliko kondicije :lol: . Aja, no včasih zavijem na Briše pa se spustim do Soteske, ampak to večkrat s kolesom :) .
 Nataša
Če mi da dohtarca naslednji petek zeleno luč, bo pa tudi mene kmalu srečat v samotnem, juhuuuuu (dolga abstinenca PRESS) :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA