prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 jozica
Potem boš pa laufala mimo moje hiše :) . Mogoče se pa še srečava, ker jaz sem v samotnem vsak dan :D .
Uporabniški avatar
 daneb
jozica napisal/-a:Če grem višje grem na stari grad ali pa na sv. Primoža ampak to pri meni potem ni več tek, nimam še toliko kondicije :lol: . Aja, no včasih zavijem na Briše pa se spustim do Soteske, ampak to večkrat s kolesom :) .

Bravo, če zmoreš s kolesom na Briše imaš kar dobro kondicijo. :D
Se pripravljaš na II. MTB maraton Terme Snovik - Velika planina? :juhuhu:
 Olinad
Daneb, že poznaš novo, nekoliko spremenjeno traso tega gorskega maratona?
Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 Andraz
Olinad, jest sploh ne poznam tega, me pa zanima... kej več puvej alpa me usmeri... prosim?!?! :lol:

lp
a.
Uporabniški avatar
 Cowboy
olinad napisal/-a:Daneb, že poznaš novo, nekoliko spremenjeno traso tega gorskega maratona?
Lep pozdrav

vse piše :twisted:
http://www.terme-snovik.si/mtb/
Nazadnje spremenil Cowboy, dne 03 Maj 2007, 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 jozica
daneb napisal/-a:
jozica napisal/-a:Če grem višje grem na stari grad ali pa na sv. Primoža ampak to pri meni potem ni več tek, nimam še toliko kondicije :lol: . Aja, no včasih zavijem na Briše pa se spustim do Soteske, ampak to večkrat s kolesom :) .

Bravo, če zmoreš s kolesom na Briše imaš kar dobro kondicijo. :D
Se pripravljaš na II. MTB maraton Terme Snovik - Velika planina? :juhuhu:

No, sedaj se mi pa kar malo zdi :oops: . Za tale maraton sem pa izvedela ta trenutek :) . V bistvu se sploh ne pripravljam za nikamor, malo se rekreiram, ker sem drugače sitna, če mi primanjkuje gibanja in tako moram vsak dan nekam :lol: . Ciljam pa malo na septemberski ljubljanski tekaški maraton (šla bom na 21 km), bom videla koliko bom kaj pripravljena.
Hm, mislim da za kakšen gorski kolesarski maraton še nisem pripravljena, mogoče v daljni prihodnosti :) . S kolesom sem pa začela kilometre konkretno nabirat šele en mesec nazaj, ampak kdo ve mogoče bom pa res šla na kakšno tekmovanje. Mislim, da sta me tek in kolo že toliko prevzela, da ne morem več brez njiju :lol: .
 Olinad
Hvala , Cowboy. Ko sem nazadnje gledal, še ni bilo objavljeno. Ne dirkaš več za Mengeš?
Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 daneb
jozica, vsak cilj je dosegljiv, če je človek zdrav in si tega cilja tako želi, da naredi vse, da bi ga dosegel. Zato pa kar korajžno saj brez primerjave z drugimi na tekmovanju ne moreš ugotoviti ali si na pravi poti. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 želva
daneb napisal/-a: Zato pa kar korajžno saj brez primerjave z drugimi na tekmovanju ne moreš ugotoviti ali si na pravi poti. :juhuhu:

Glede primerjave z drugimi si je bolje izbrati kakšno drugo tekmo. Jaz sem šel lani pa sem bil absolutno zadnji :oops: , čeprav nisem bil tako slab. So bli pa vsi drugi tako hitri ali pa so odstopili.
Predlagam, da greš na mtb maraton za primerjavo s samim seboj.
LP Martin
Uporabniški avatar
 Cowboy
olinad napisal/-a:Hvala , Cowboy. Ko sem nazadnje gledal, še ni bilo objavljeno. Ne dirkaš več za Mengeš?
Lep pozdrav

hm, sj nisem nikol :D a me poznaš? :)
Uporabniški avatar
 daneb
želva, saj nisi ostal brez uvrstitve! Uvrstil si se med odstopljene tekmovalce in sigurno nisi bil edini. Na tako težko tekmovanje rabiš kar nekaj poguma že, če se prijaviš in štartaš v upanju, da boš prišel tudi v cilj. Nikoli pa vsem ne uspe priti v cilj kar je na takšni tekmi res velik podvig in uspeh. :clap:
Uporabniški avatar
 želva
SAj nisem odstopil ampak sem bil zadnji od tistih ki niso. Organizatorji so pred tekmo govorili o času 2h30, kar se mi je zdelo dosegljivo, potem pa je bil to čas zadnjega in ne prvega, ki je bil še enkrat hitrejši.
Na primer, nekaj pred tem je bil MTB Franja, kjer je proga tudi zelo lepa, presenetljivo za Ljubljano, je tudi nekaj spustov, pa sem bil z enaki naporom nekje na začetku druge polovice. Pač je taka razlika v konkurenci, in mislim, da je za primerjanje z drugimi za rekreativca bolje tekmovati proti rekreativcem, sploh če ti kolo ni prvi šport
LP Martin
Uporabniški avatar
 daneb
Želva, oprosti pomotoma sem napisal, da si se uvrstil med odstopljene. Nisem dovolj pozorno prebral. Na dosežen rezultat pa si vseeno lahko ponosen kajti na takšni tekmi biti za zmagovalcem s sto procenim zaostankom ni tako lahka zadeva kot nekateri mislijo. Nedavno je bil Gardski maraton v Italiji Tam bi bil s takim zaostankom zelo zadovoljen, ko vidiš kako premagujejo spuste se ti lasje naježijo. Po strmih klancih dobesedno letijo navzdol tako moški kot ženske. Pri vožnji navzgor je pa tudi kar mučno gledati koliko hitrejši so lahko tisti, ki so na koncu med prvimi. Vse to je povzeto po pripovedovanju znancev, ki hodijo vsako leto v Gardo na nekaj dnevni oddih v času tega maratona in nekateri na maratonu tudi nastopijo saj so vsi navdušeni gorski kolesarji.
http://www.bike-festival.de/riva/index.asp
Uporabniški avatar
 jozica
daneb napisal/-a:jozica, vsak cilj je dosegljiv, če je človek zdrav in si tega cilja tako želi, da naredi vse, da bi ga dosegel. Zato pa kar korajžno saj brez primerjave z drugimi na tekmovanju ne moreš ugotoviti ali si na pravi poti. :juhuhu:

daneb, s tem se pa popolnoma strinjam :D . Hm, mene pri goskih kolesarskih tekmah bolj skrbi spust kot vzpon, saj sem bolj zajec kar se tega tiče. Trmasta sem in vztrajam pri vzponu, kolikor hočeš, ampak spustit se po kakšnem hudem klancu navzdol in po možnosti še po makadamu..... to pa zna biti problem :oops: . Nisem preveč ekstremist v teh stvareh in tako se spuščam počasi kot polž :lol: .
Želva že to, da nisi odstopil je uspeh :) . To pomeni, da si pravi živec in zdi se mi, da je to na tekmah zelo pomembno. Popravite me če se motim.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Pozdravljeni

Ker opažam, da nas vedno več teče po trim stezi in njeni okolici me zanima če je komu jasno kdaj naj bi začeli, če sploh z obnovo trim steze. :shock: Kolikor mi je znano naj bi bilo to v planu za leto 2007 :?:

LP Bojan
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA