Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dragons
Ali ima kdo od udeležencev maratona v Trstu prosti sedež v avtu.
Bom priden kot miška.

lp
Drago
Uporabniški avatar
 mihaperme
Bi bil tudi jaz priden kot miška :wink: Tudi jaz bi se komu prisedel v avto.

lp

Miha
Uporabniški avatar
 tini
Lahko gresta z mano.
Samo, da se ne bosta prevec vlekla, pa da vaju cakam. :)
Uporabniški avatar
 mihaperme
Ha Ha Ha....

nismo vsi tako hitri :evil: :wink:

tnx
 dragons
tini napisal/-a:Lahko gresta z mano.
Samo, da se ne bosta prevec vlekla, pa da vaju cakam. :)

Zmenjeno!
Kar si reku si reku.

Glede tempa pa :roll:
Uporabniški avatar
 Vladek
Pozdravljeni

Letos odhaja v Trst majhna prekmurska delegacija.

Na strani prireditelja piše, da je zadnji rok za prijavo in plačilo startnine sobota zvečer, dan pred maratonom. Ali to "štima"? Malo smo v strahu, da nas tam ne bi "skenslali".

lp
Vlado
Uporabniški avatar
 tini
ero napisal/-a:Tini, a je plc še zame? obljubim, da ne bom vzel tavelcga kufra :)

Se bo naslo.
Miha in dragons - tudi vidva bodita ekonomicna s prtljago. Alfa ni kamion. :wink:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
tini napisal/-a:Alfa ni kamion...

Ha! Po velikosti ravno ne, drugače pa kar blizu kamiona! Če se jaz samo spomnim našega lanskega potovanja v Lupoglav!!! :wink:

Hecam se! Lepo se imejte, uživajte in čimboljše rezultate vam želim!!!

LP VB
Uporabniški avatar
 marathon95
Vladek napisal/-a:Pozdravljeni

Letos odhaja v Trst majhna prekmurska delegacija.

Na strani prireditelja piše, da je zadnji rok za prijavo in plačilo startnine sobota zvečer, dan pred maratonom. Ali to "štima"? Malo smo v strahu, da nas tam ne bi "skenslali".

lp
Vlado

Sve je tak kak piše, a morete i znami
www.marathon95.hr
Uporabniški avatar
 Maša
ero napisal/-a:hoj,

Italijani so znani po svoji urejenosti glede pripadnosti zvezi in društvom in preko tega imajo urejeno tudi zdravniško spričevalo. za 'neuvrščene' pa je od maratona do maratona drugače. ponekod težijo, drugje podpišeš lastno izjavo, spet drugje nič. mislim, da pade Trst pod tretjo kategorijo :)

na spletni prijavi sem izbral 'tujec' in ni bilo več govora o zdravniškem spričevalu.

lahko pa greš za foro k svojemu osebnemu zdravniku in mu rečeš, da ti izda spričevalo (brezplačno!) za ukvarjanje s športom. poskusi. vem, da so nekateri že imeli težave s tem...

Jaz sem danes dobila zdravniško potrdilo pri svoji osebni zdravnici (ga rabim za 3 km tek v Franciji :lol: ), mi je zmerila pritisk, poslušala srce in naredila EKG. Ko smo dognali, da sem zdrava, mi je v angleščini napisala potrdilo. Če komu pomaga... Pomoje ne bi smelo bit težav s tem.

LP, Maša
Uporabniški avatar
 softi
Sicer vem, da vas gre nekej na celega al pa vsaj na polovičko, pa tut to vem, da imate skupej štart, ampak pojma nimam, kje pa štartamo tisti s skrajšanim programom 8km? Verjetno enako kot ostali, al kako? No če komu pade kakšna ideja....

:D

Pa tale 7. zjutrej za bus je neka čudna neitalijanska odhodna ura :roll: - da ne bo potem ko rano rani rano dan zaj.... :wink:
 ines
Osem km se štarta iz Miramara. Ko prideš v Trst takoj na želežniško postajo, kjer vozi vlak do Miramara. Gužva je tako velika, da si ne moreš niti mislit, pa tudi možnosti, da se izgubiš jih ni. Starejše gospe so rade v prvi vrsti.
LP Ines
Uporabniški avatar
 softi
A gre mogoče kdo v drugo vrsto na 8-ko, da se družno zgubimo preden pridemo do tja (TRSTANEPOZNAMSPLJOH. PRESS)?

:D
 deniss
Pozdravljeni!

Ines vidim, da si polna informacij, tako da bom še sam malo zakompliciral...

Zanima me namreč ali je še sploh možno dvigniti številke v nedeljo in koliko prej...pa ali ta 7 ura za avtobus drži oz. ali jih vozi več...

Hvala, hvala in še enkrat hvala:))))

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA