področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 tini
666 - The number of the beast :)

Gre kdo na mejdne? - jaz zagotovo (in to bo ze cetrtic)
Uporabniški avatar
 lojzeP
upam, da se "zabava" ne bo končala 2 minutes to midnight :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
Umek: Chukerchek
Uporabniški avatar
 vencelj
Nick Cave, Tom Waits, Leonard Cohen, Joe Cocker, Iggy Pop,
Pearl Jam, RHCP, Smashing pumpkins, Ramones, Lemmy&co., Bjork,U-2, The Mission...preveč tega, da bi našteval. Seveda se skozi čas vse skupaj malce spreminja. Od nekaterih se odlepiš in se kasneje sprašuješ, kako si sploh lahko poslušal kaj takega, do drugih pa še sedaj čutim globoko spoštovanje (legenda Lemmy), nekatere odkriješ na novo, se preseliš v bolj melanholično okolje (Cave-a poznam že 25 let, pa zadnje čase skoraj ne poslušam drugega, najraje pa trenutke, ko se zelo približa Cohen-u).
Bivša YU- scena: Partibrejkers, Bajaga, Let 3...sedaj tudi Dragojevič...
SLO: zelo malo poslušanja vrednega: Kreslin...
Pa tudi kaka klasika.
Odvisno od razpoloženja.
Najraje pa imam TIŠINO. Doma nikoli ne poslušam niti radia, v službi sem ga prisiljen zaradi sodelavcev, v avtu pa nekaj dobrega za svojo dušo ali pa nič.
Uporabniški avatar
 tini
Loci nas le se en dan od koncerta leta.. :)
Glede na to, da je to prvi koncert na A Matter of the Beast summer touru setliste se ni v javnosti.
Verjetno pa lahko pricakujemo, da nas bo Bruce razveselil z cim podobnim (tole se je igralo konec lanskega leta):

01. Different World
02. These Colours Don’t Run
03. Brighter Than a Thousand Suns
04. Pilgrim
05. Longest Day
06. Out of the Shadows
07. Reincarnation of Benjamin Breeg
08. For the Greater Good of God
09. Lord of Light
10. Legacy
11. Fear of the Dark
12. Iron Maiden
———————
13. 2 Minutes to Midnight
14. The Evil that Men Do
15. Hallowed Be Thy Name
Uporabniški avatar
 tini
Kar lusten koncertic.:)
Mozakarjem se sicer pozna , da so rahlo v letih - razen seveda brucea, ki se vedno vokalno blesti. Pa West Ham Utd. majico je pozabil v UK. :)

Je razpalio publiko nekje sredi koncerta, ko se je (ponovno) odprlo nebo z Children of damned, pa trojcek pred podaljskom The number of the beast, Fear of the dark & Run to the hills.

Smo pa na afterju docakali seveda tudi 2min2midnight in Evil that man do..

Folka sicer ni bilo, kolikor so napovedovali (po moji oceni manj kot 10k) a je bilo vseebo kewl.
Uporabniški avatar
 pegaz
Oj, a gre danes kdo na Leningrad Cowboys?

"wid vodka, and traktor, and rock-and-roll!"

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Da se NM Bajsi pridoda nekaj, kar je spisala tri leta nazaj v neki drugi temi:

klikni tukaj
Uporabniški avatar
 vencelj
Muzko zadnje čase tolk mal spremljam, tist že, kar novga vrtijo boljše radijske postaje, nekomercialne zadeve pa res zlo mal, no, sm pa dons najdu ene video posnetke Nick Cave & Grinderman...če ga poznaš več kot 20 let, ga spremljaš skozi vsa življenska obdobja, čutiš in vidiš, kako jih skozi glasbo posreduje poslušalcem...kaj je vplivalo na to, da se- pred časom melanholični- Nick predjamski vrača k svojim koreninam- ostro, udarno, brezkompromisno...noro...navdušujoče! :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Danes ob 20.00 v Tivoliju Bryan Ferry.
Mene zelo vleče, če se mi pridruži še kdo - OK katera :oops: , bo veselje še večje 8)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA