Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
javaman napisal/-a:Hvala bogu, da v nedeljo tovornjaki ne vozijo :cast1:

Ja samo maraton je v soboto :lol:

Ne razumem pa zakaj organizatorji ne omogočajo dviga štartnih številk tudi v Mariboru???

Dvig štartnih številk naj bi bil možen do 08:30 ure, to pomeni, da moramo biti vsi tisti ki tečemo na 10 km tam skoraj dve uri prej. Ali izdajajo štartne številke tudi kasneje, ali pa se resnično striktno držij te ure??
Živjo forumovci,
letos sem bila zelo pridna in sem se za Radence prijavila in vplačala
že 13. aprila ter pozabila, da sem na dan maratona NUJNO službeno
zadržana (izvedba testa hoje).

Z organizatoriji sem sem dogovorila, da se že plačana štartnina lahko prenese na nekoga drugega. Dam popust - plačala 18 EUR, naprej prodam za 15 EUR. Ta cena velja do 7. maja, ker je potem štartnina višja.
Če koga zanima, naj se oglasi na ZS.

Lep tekaški pozdrav,
Urša
 maich
Živjo,
prijavila sem se na maraton v Radencih na 10 km. Preteči 5 km ni problem, kar pa za 10 km nisem povsem prepričana.. ima kdo kakšen predlog kje trenirati, ali pa za ilustracijo, od kje do kje je 10km, recimo na Poti spomina in tovarištva oziroma kje v Ljubljani?

najlepša hvala za odgovor
 maich
Vreme napisal/-a:
javaman napisal/-a:Hvala bogu, da v nedeljo tovornjaki ne vozijo :cast1:

Ja samo maraton je v soboto :lol:

...se mi zdi, da so ponavadi takrat zaprli ceste za promet.
Uporabniški avatar
 Vlajko
maich napisal/-a:... od kje do kje je 10km, recimo na Poti spomina in tovarištva oziroma kje v Ljubljani?...

Od Livade do Koseškega bajerja, npr. :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Zdravo vsem :hello:

Bi šel z veseljem na moj prvi polmaraton, samo prevoza nimam.
Ali je kje v Ljubljani kakšna dobra duša, ki bi me vzela s seboj?

SE ZAHVALJUJEM, JAVILO SE JIH JE KAR NEKAJ, TAKO DA SEM SE ŽE DOGOVORIL.

:TF) - SO DOBRI LJUDJE !!!!
 maich
hvala za idejo :wink:

Laufer, žal ne morem pomagati, upam, da ti rata najti prevoz.
Uporabniški avatar
 javaman
Shit, ne vem zakaj sem imel nedeljo v glavi!?!
 matej-jethro
Vlajko napisal/-a:Za vsak slučaj si sprintaš "potrdilo" o elektronskem nakazilu in ga za vsak slučaj prineseš s seboj. :idea:

Ampak,... doslej mi tega še ni bilo potrebno nikjer pokazati. :) :wink:

Bilo i prošlo!!! Letos bom organizatorju naročil, da naj se specialno fokusirajo na tebe :lol:
By the way...po moje, da bom mel jest potrdilo še med tekom s sabo...tko, za boljši feeling :idea:

Se vidmo tm, k se zagledamo...ka meni se fajn ve vidi v Radencaj :wink:
Uporabniški avatar
 lucky
Hojla, še eno vprašanje v zvezi s prihodom en dan prej. Kako je videti zadeva na štartu? Je v bližini kak parking, kjer bi lahko postavil avtodom in prespal? Ali je to v termah sploh dovoljeno?

Tnx za info, se vidimo gor!
 Obivankenobi
Ja, zadeva na štartu je naslednja: parking je v bližini, vendar moraš priti dovolj zgodaj, če želiš v kulturnem času po teku (jaz sem lansko leto tekel na 21 km) pa mi vrli gasilci niso pustili, da bi po normalni poti lahko zapustil prizorišče dogajanja :nono: :cenz:, in sem udaril rally čez železniško progo ter bližnji travnik...tako, da je varianta z spanjem oziroma avtodomom najboljša, ker sem tudi jaz mislil, da bom tam ostal še kakšen dan... :shock: :lol:, letos bom vsekakor parkiral bolj daleč... :roll:

Lp!
 Winkl
no jaz sem se tudi odločil za Radence. sem danes dobil list za priajve v roke z rokom prijave do danes, pa sem se pač napisal.
Tečem že od nekdaj rad, tole bo pa moj prvi uradni tek (tekel bom na 21 km).
Nekako nima smisla odlašat, bom vsaj videl koliko mi manjka do celega maratona ;)
Uporabniški avatar
 Maša
Jaz sem se tudi prijavila na 5,5km. Sem en dan zbirala pogum. :D

LP, Maša
 ton
Morda velja pri parkiranju navesti še, da so idealni parkingi (za hotelom Radin) potem seveda blokirani do konca maratona (tam do ene 2h popoldne) in potem spet med otroškimi teki, zato naj tisti tahitri tekači, ki bi jo potem tudi hitro podurhali, razmišljajo takole: pustiti avto nekje izven zapore, ampak v pravi smeri (torej bodisi proti Mariboru ali proti Pomurju in Ljutomeru, če govorimo samo o svetu na tej strani Mure, na prekmurski strani pa seveda nekje do trase), da lahko potem v miru odmotovilite. Meni so se lani prikazovali žganci in juhce in pečenke in ocvirki in gibanice pri Aleksandru (pri Moravskih), moral pa sem se zadovoljiti s sicer dobro, a gužvasto košto kar v Radencih.
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi z Mitjem prideva v Radence!

Tokrat bom tekla 5,5km, svoj najkrajši organiziran tek v življenju! Za to sem namreč navdušila svoja starša, ki še v življenju nista nikjer tekla (razen po libeliških gozdovih in travnikih :). Malo me skrbi, ampak upam, da nam bo skupaj uspelo! 8) Se vidimo!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA