prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tine33
Zivjo,danes sem zasledil,da sem med srecnezi,ki so bili izžrebani za novo tekasko ekipo Poleta-Becel. Ker se verjetno ne bom mogel udeleziti sestanka v sredo,mi prosim povejte ce kdo ve,kdaj (katere dneve bojo treningi) in kje v Ljubljani
 sebos
Pozdravljeni...

Jaz sem se udeležil sestanka...treningi bodo ob ponedeljkih ter sredah od 18:00 do 20:00....začnemo naslednji ponedeljek ob 18:00 (10min prej je zbor) pri kozolčku ob bazenu Hale Tivoli....

Če imate kakšna dodatna vprašanja, kar na dan z njimi....:)

Lp, S
 tine33
Hvala, Sebos! Zanima pa me se,kje se bo teklo in ali bo to samo tek ali se kaksen fitness ali kaj podobnega. A je mozno,da bi se udelezeval trningov samo enkrat tedensko, ker ne vem ce mi bo uspelo hoditi ob ponedeljkih
 kovit
tine33 napisal/-a:Zivjo,danes sem zasledil,da sem med srecnezi,ki so bili izžrebani za novo tekasko ekipo Poleta-Becel. Ker se verjetno ne bom mogel udeleziti sestanka v sredo,mi prosim povejte ce kdo ve,kdaj (katere dneve bojo treningi) in kje v Ljubljani

Ja nekateri imate pa res srečo, da boste lahko zastonj treniral, sem vam kr mal fouš.
Uporabniški avatar
 namaste
tine33 napisal/-a:Hvala, Sebos! Zanima pa me se,kje se bo teklo in ali bo to samo tek ali se kaksen fitness ali kaj podobnega. A je mozno,da bi se udelezeval trningov samo enkrat tedensko, ker ne vem ce mi bo uspelo hoditi ob ponedeljkih

kot sem jaz razumela, bodo vaje za ogrevanje, tek pa raztezalne vaje in vaje za moč

najbolje je seveda, da se vadbe udeležuješ redno (samo bom tudi js mal špricala :) )
 tine33
A se bo teklo po Tivoliju al tudi po Rozniku, MOstecu?
Uporabniški avatar
 Nadj@
tine33 napisal/-a:A se bo teklo po Tivoliju al tudi po Rozniku, MOstecu?

CIAO

Seveda po Tivoliju , Rožniku in Mostecu. Odvisno v katero skupino spadate. Je tako prilagojeno da se da .

:laola
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Najprej 10 minut ogrevanja potem cca 45 minut teka po zmožnosti določene skupine nato cca. 30 minut vaje za moč in raztegovanje. SUPER VAM NEBO ŽAL:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA